reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam sie o tak nie ludzkiej porze ale moje dziecko nie daje mi sie wyspac w dzien wolny;P

Karolka super gratuluje;)

Futrzaczku wysciskaj Szymcia odemnie;)

Persefona napewno sie nauczysz na luku poczatki bywaja ciezkie;) mi moja nauczycielka dala sposob z lusterkami i odrazu lepiej sie jechalo;)

Kamcia zazdroszcze pogody;)

Madzik wspolczuje tego chorobstwa ja niewiem co bym zrobila jakby mala tak chorowala zupelnie nie mam z kim jej zostawic

Ypra wspolczuje nie wytrzymalabym tyle siedziec;) a moze juz pozno nie klac go na drzemke tylko lepiej przetrzymac juz na noc zeby wczesniej poszedl?

Futrzaczku gratulacje dla meza;)

Maja u mnie tez balagan i nie mam kiedy tego ogarnac dzisiaj wolne ale ide do fryzjera a pozniej zakupy no i mala wraca wiec nie oplaca sie sprzatac bo ta rozwala wszystko ekspresowo;P

Ufff nadrobilam;) Sorka ze mnie malo ale wieczorami jestem zmeczona no i nacieszam sie mala choc ona woli tate teraz;/:p ale ja juz po 20 czasem zasypiam;)
Dzisiaj na baleciki wiec sie wybawie a jutro czas na odpoczynek;)
Milego weekendu zycze;)

reklama
Hej!
Padam na twarz dzisiaj, niewyspana jestem, a do tego za oknem mgła jakby ktoś mleko wylał i do tego -1 na termometrze. Brrr..
Jaipur, katar dość gęsty i żółty niestety.
Styna, inhalujemy aktualnie stężoną solą, zamiast fizjologicznej.
Dziewczyny, dzięki za wszystkie życzenia zdrowia. Ja wiem, że krople przez tyle czasu to nic dobrego, ale póki co staramy się z pediatrą działać miejscowo, żeby nie dostał kolejnego antybiotyku po miesiącu przerwy. Niestety wiem, że tak się może skończyć. Wczoraj u babci młody znowu miał oczy całe zaropiałe, dziś rano nie mógł lewego oczka otworzyć, tak mocno mu się skleiło:( Wróciliśmy pokornie do zakraplania oczu, może się poprawi. Powiem Wam, że mam już dość tego choróbska. W poniedziałek muszę wziąć urlop, żeby iść z Julkiem do lekarza, ale jak tak dalej pójdzie to od wtorku znowu na opiece wyląduję:( Na szczęście praca jest taka, że mnie nie wywalą, ale wiadomo, że niespecjalnie to wygląda. Może przez weekend jakoś dojdzie do siebie. Oby.
Mi też się juz antybiotyk skończył, a nadal kaszel i katar mnie trzyma.
Szkoda gadać.

Hejka :-)

dziś dzień z serii przygotowania do urodzinek! :-) pieczenie + zakupy :tak:

Dziękujemy za gratulacje i życzenia :))) :*

Madzik- kurcze a może trzeba szukać głębszej przyczyny tego ciągłego kataru ? może jakiś wymaz? alergia - jeśli też z oczkami problem ?? sama nie wiem ale wydaję mi się że to nie od zwykłego przeziębienia...
Karolqa- to miłej imprezki! a to że kiedy można się wsypać a formalnie się nie da - to nic nowego :-D;-) zawsze tak jest :-p
Joluś- ojj nie rozłóż się kochana ! :* na gardełko i tu reklama polecam unisept! nie drogie a mega skuteczne :tak::-)
Alex- ważne że wpadasz i coś napiszesz a nie jak nie które babeczki :-( :*
Maja- buziaczeńki dla Was :*

Hej laski!
Chyba już się nie załapię na 3000 stronę. Ale nic. Ja dzisiaj musiałam skrobać szyby bo -2 było.
U nas niestety nadal katar, podobny jak u Julka gęsty i żółty. Już trwa prawie 10 dzień, mam nadzieję, ze już niedługo bo męczące to bardzo. Rozumiem Madzik Cię i trzymam kciuki, żeby się polepszyło.
Zakupy udane matka obkupiona, Martynka też:-)
Wybaczcie tyle na dzisiaj, muszę wracać do roboty.

Hejka. Ja od rana nietomna i jakiś leń się za mną ciągnie. Do pierwszej w nocy gadałyśmy z ciocią przez tel. Zeszło nam ponad 3 godziny, a dzwoniła tylko na chwilę :-D Pogoda od rana super, ale teraz nam słońce uciekło..hmmmm :(

Basiekk super,że zakupki udane, co ciekawego kupiłyście??

Madzik a może odstaw na dwa trzy dni te krople do nocha.Używaj tylko wody morskiej i fridy. Zobaczysz czy nie lepiej.

Futrzaczku dziś już jest ok. Herbatka z cytrynką i tabletki na gardło podziałały wczoraj:) :*

Karolq żebyś tylko nie zasnęła na tej dysce :-p

Maja super,że gości będziesz miała i same z Polą nie będziecie:):):):)

Jaipur
co się z Tobą dzieje,martwie się :(

Joluś nie ma co- lubisz pogada przez telefon, nieźle 3 godziny:-D -mała dostała, dwie kurteczki, dwie czapy, ciepłe rękawiczki i dużo pierdołek innych np książeczki ulubione i nowe kredki:-), matka też dostała dwa ciuszki, ale bardziej skromniejsze niż Damy naszej:-D. Jeszcze musimy Marti kupić butki na zimę, ale to w niedzielę bo wtedy we trójkę się wybieramy bo Martysia musi przymierzyć i zaakceptować:-).

Joluś Jaipur ma ostatnio sporo pracy dlatego tak mało pisze, na bank odezwie się do nas jak się trochę ogarnie. Dzisiaj z nią gadałam i wszystko u niej ok, tylko Juniorek delikatnie zakatarzony, nie martw się kochana.

Hej,
gdzie jestescie kobietki???

Alem sie objadla... zrobilam indyczka gulaszowego duszonego, z koperkiem - Polusia pieknie zajdala :)) i tzatziki - natchniona nocnym odcinkiem Pascala. Uwielbiam! i nie wiem czemu tak dawno nie jadlam... nie robilam...

Bylysmy na szczepieniu dzisiaj :-(

Basiekk-ale fajne zakupki! teraz jeszcze wstaw foteczki na zakupowym :tak::tak:
trzeba odswiezyc tamten watek!:p

Karolq - widze, ze sie szykujesz, super :) podziwiam, ze jeszcze masz sile heehhe

Madzik - hm faktycznie cos to na alergie zakrawa jak pisze Futrzaczek ;/ Wierze, ze masz juz dosc, :**

Jolus - dzialaj dzialaj co by Cie nic nie dopadlo!

Oj jak tu pusto :(

Maja dzięki za pomysł na obiad, u mnie ostatnio problem z pomyślunkiem:/ Jak Polusia po szczepieniu, pewnie nocka kiepska będzie:(

Basiekk my z ciocią już tak mamy że jak zaczynamy gadać to końca nie widać:) dzięki za info od Jaipur :*

Ostatnia edycja:
hej ... wpadam się przywitać jakoś dzisiaj w biegu byłam..
chciałam sie pochwalić kupiłam już kilka rzeczy :-p
kupiłam klatke dla chomiczków nowa ... no własnie... chwaliłam się chomikami? mamy dwa
misię i pysie :-) od tygodnia..
kupiłam Vi prezent na urodzinki.... choć ma za miesiąc :-p ale były promocje ;-) więc brałam od razu :-D

nadrobie jutro bo już mnie dziś oczka bolą

miłej nocki :-)

reklama
EEeeeeeejjjj no co Wy??? !
Jeszcze tak pusto to tu nie bylo :baffled:

Jolus fakt nocka byla bardzo marudna, jeszcze nigdy po szczepieniu tak nie bylo, w nosku cos malej rzezilo, dzisiaj katar, wole zeby to bylo juz po szczepieniu, niz by miala miec cos wczesniej w trakcie ;(( mam nadzieje.. bardzo niewyrazna jest.

Do góry