reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
Witajcie bb-baby,
maja - też mnie zainteresował ten sos - podaj przepis ;-)
persefona - podziwiam, ja w tym roku ograniczyłam się z zaprawami do niezbędnego minimum - ogórki kiszone , zawsze robiłam jeszcze w cury i paprykę, ale chyba sobie podaruję. Owoców nie zaprawiam, bo jak mam kupować, to dla mnie za drogo.
madzik - oby rth wykazał przyczynę bólu. U mnie na szczęście nie ma takich wątpliwych atrakcji, gdy wyjrzę z okna, choć w sumie nie wiem, ostatnio sama wieczorem chodziłam po domu w staniku bez bluzki, bo w tej duchocie nie mogłam wyrobić, a światła miałam pozapalane i przy oknie w kuchni Zośce mleko szykowałam, co prawda w staniku niewiele jest, ale z 3 piętra któż dojrzy
Dzisiaj niania przyszła na rano, bo M jechał zawieźć mamę do szpitala do Chodzieży. Na zdjęciu coś wyszło w okolicach serca, co - nie wiadomo. Osobiście mam nadzieję, ze po prostu zdjęcie jest źle zrobione, ba sama miałam kiedyś taką sytuację.
A w pracy, żebym się za bardzo nie cieszyłam, że z jedną robotą się wyrobiłam i jestem na bieżąco, dostałam kolejną. Wszystkie ważne, ale teraz czas na BB!
maja - też mnie zainteresował ten sos - podaj przepis ;-)
persefona - podziwiam, ja w tym roku ograniczyłam się z zaprawami do niezbędnego minimum - ogórki kiszone , zawsze robiłam jeszcze w cury i paprykę, ale chyba sobie podaruję. Owoców nie zaprawiam, bo jak mam kupować, to dla mnie za drogo.
madzik - oby rth wykazał przyczynę bólu. U mnie na szczęście nie ma takich wątpliwych atrakcji, gdy wyjrzę z okna, choć w sumie nie wiem, ostatnio sama wieczorem chodziłam po domu w staniku bez bluzki, bo w tej duchocie nie mogłam wyrobić, a światła miałam pozapalane i przy oknie w kuchni Zośce mleko szykowałam, co prawda w staniku niewiele jest, ale z 3 piętra któż dojrzy
Dzisiaj niania przyszła na rano, bo M jechał zawieźć mamę do szpitala do Chodzieży. Na zdjęciu coś wyszło w okolicach serca, co - nie wiadomo. Osobiście mam nadzieję, ze po prostu zdjęcie jest źle zrobione, ba sama miałam kiedyś taką sytuację.
A w pracy, żebym się za bardzo nie cieszyłam, że z jedną robotą się wyrobiłam i jestem na bieżąco, dostałam kolejną. Wszystkie ważne, ale teraz czas na BB!
basiekkk
Fanka BB :)
Hej laski!
Ja jutro też do roboty, koniec dobrego. Mała zasnęła, ale dzisiaj ma dzień marudny, tylko mama i mama i na rączki, wisi przy nogach z rączkami wyciągniętymi i piszczy, jak mi teraz fajnie cicho. Póki śpi zmykam jeść śniadanie, gotować obiadek <krupnik dzisiaj> i muszę umyć podłogę w kuchni bo gwiazda nasikała.
A po południu uciekamy do dziadków na godzinkę i zakupy zrobić.
Majeczko ja też pięknie proszę o przepis, ja lubię wszystko co z cukinią:-)
Jaipur ślę buziaka w podziękowaniu za przepis na sernik, zrobię na weekenda:-)
Ja jutro też do roboty, koniec dobrego. Mała zasnęła, ale dzisiaj ma dzień marudny, tylko mama i mama i na rączki, wisi przy nogach z rączkami wyciągniętymi i piszczy, jak mi teraz fajnie cicho. Póki śpi zmykam jeść śniadanie, gotować obiadek <krupnik dzisiaj> i muszę umyć podłogę w kuchni bo gwiazda nasikała.
A po południu uciekamy do dziadków na godzinkę i zakupy zrobić.
Majeczko ja też pięknie proszę o przepis, ja lubię wszystko co z cukinią:-)
Jaipur ślę buziaka w podziękowaniu za przepis na sernik, zrobię na weekenda:-)
Cześć laseczki
dzisiaj biba ze Stachem w planach
poza tym miłe ciepełko, dojrzewam w takich warunkach to decyzji aby osiedlić się tam gdzie jest takie miłe ciepełko cały rok.Ale to za parę lat i tylko na zimną porę roku.Ot takie mam marzenie
dzisiaj biba ze Stachem w planach
poza tym miłe ciepełko, dojrzewam w takich warunkach to decyzji aby osiedlić się tam gdzie jest takie miłe ciepełko cały rok.Ale to za parę lat i tylko na zimną porę roku.Ot takie mam marzenie
Cześć dziewczynki. Padam na pyszczek, strasznie śpiąca jestem. Dziś znowu wstałam po 7mej ze względu na to badanie.Ogarnęłam chacjędę i poszliśmy.Po lekarzu zaliczyliśmy spacerek i nawet deszcz nas zaskoczył. Igi się wyłożył i ma porysowane czoło...Naprawdę ludzie pomyślą że go napitalamay z M
Persefona oj fajne takie maluszki są, dzisiaj na spacerku spotkałyśmy z kumpelą jej dobrą znajomą i okazało się że ona w ciąży z trzecim dzieckiem. Zła strasznie bo nie planowała już więcej dzieci a tu bach.Ponoć zła na cały świat, deprecha i te sprawy..a ja tak strasznie jej zazdrościłam tego dzidziusia, mam nadzieję,że jak się urodzi to je pokocha bardzo mocno i go nie odtrąci!
Maja dlatego ja prasuję późnym wieczorem jak już hłodniej jest
Dawaj przepis na odpowiedni wątek na ten sos cukiniowo pomidorowy
Madzik mam nadzieję,że to tylko od przesilenia. Moja kumpela dziś odebrała też RTG kręgosłupa i z opisu wynikało,że to przesilenie, dostała właśnie skierowanie neurologa.
Cieszę się ,że Juliano coraz lepiej w żłobku
Lepi mam nadzieję,że z teściową wszystko dobrze będzie.
Jaipur Stachu wrócił z wojaży?? Wyściskaj od ciotki małego glutka No i chyba nikt nam się nie pochwalił że kolejne bb spotkanie było
Marzena chce Ci się tyle przy garach stać
Basiek mała nasikał, Igi wczoraj na naszym pseudo balkonie kupe zrobił
Hope my tez mamy obiad z wczoraj i wiatr z wczoraj
Ech zasypiam na siedząco
Persefona oj fajne takie maluszki są, dzisiaj na spacerku spotkałyśmy z kumpelą jej dobrą znajomą i okazało się że ona w ciąży z trzecim dzieckiem. Zła strasznie bo nie planowała już więcej dzieci a tu bach.Ponoć zła na cały świat, deprecha i te sprawy..a ja tak strasznie jej zazdrościłam tego dzidziusia, mam nadzieję,że jak się urodzi to je pokocha bardzo mocno i go nie odtrąci!
Maja dlatego ja prasuję późnym wieczorem jak już hłodniej jest
Dawaj przepis na odpowiedni wątek na ten sos cukiniowo pomidorowy
Madzik mam nadzieję,że to tylko od przesilenia. Moja kumpela dziś odebrała też RTG kręgosłupa i z opisu wynikało,że to przesilenie, dostała właśnie skierowanie neurologa.
Cieszę się ,że Juliano coraz lepiej w żłobku
Lepi mam nadzieję,że z teściową wszystko dobrze będzie.
Jaipur Stachu wrócił z wojaży?? Wyściskaj od ciotki małego glutka No i chyba nikt nam się nie pochwalił że kolejne bb spotkanie było
Marzena chce Ci się tyle przy garach stać
Basiek mała nasikał, Igi wczoraj na naszym pseudo balkonie kupe zrobił
Hope my tez mamy obiad z wczoraj i wiatr z wczoraj
Ech zasypiam na siedząco
jolek Igi musiał nieźle celować, bo chyba wiem o jaki pseudo balkon Ci chodzi- moja koleżanka mówi na to parapet z kratą.
i nie zasypiaj! kawkę wypij, dzisiaj naprawdę fajowy dzien jest! coś tak czuję w kościach
a od ciotki buziaki w rysy na Igim :*
i nie zasypiaj! kawkę wypij, dzisiaj naprawdę fajowy dzien jest! coś tak czuję w kościach
a od ciotki buziaki w rysy na Igim :*
Jaipur bo to jest parapet z kratą Dziękujemy za buziaki. Położyłam się, nakryłam kocykiem i słyszę,że się drzwi od pokoiku otwierają:/ No to se pospałam Jaipur kawę wypiłam, pisząc wcześniej do Was. Mogłabym się ruszyć na kolejny spacer ale jestem tak zdechła,że nie mam siły się ruszać.
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
madzik to w sumie nie masz co jeszcze panikować ... Vi płakała chyba 2 tygodnie .. bo ten 1 tydzień mi płakała po 2 godzinach np , no i jak ją zostawiałam też , a póxńiej ten kolejny tydzień mieliśmy taki co z nią wchodziłam to płakała tez troszkę przy moim wyjściu ale później już nie
i dalej było coraz lepiej :-)
aha i najlepiej to jak powiesz pani w przedszkolu zeby go zagadywała kiedy Ty odchodzisz... ja tak robiłam że się żegnałam z Viką a za chwile pani wołała do niej "choć zobacz coś tam" albo "chodź pomalujemy" żeby odwrócić jej uwagę co by przestała płakać
Maja chcę zobaczyć Twój fryz!
Alex to dobrze ż emu tłumaczysz napewno w końcu zrozumie :-)
i dalej było coraz lepiej :-)
aha i najlepiej to jak powiesz pani w przedszkolu zeby go zagadywała kiedy Ty odchodzisz... ja tak robiłam że się żegnałam z Viką a za chwile pani wołała do niej "choć zobacz coś tam" albo "chodź pomalujemy" żeby odwrócić jej uwagę co by przestała płakać
Maja chcę zobaczyć Twój fryz!
Alex to dobrze ż emu tłumaczysz napewno w końcu zrozumie :-)