reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

aina wiem że dla Ciebie to smutne ale myslę że w tych czasach w żłobkach nie jest tak jak kiedyś...
już dziewczyny to pisały.. teraz bardziej dbaja o dzieci...
mam nadzieję że będziesz zadowolona :*
aha a jeśli masz mały stól to możesz zrobić coś ala szwedzki stół talerze w rękę i siadac na kanapach krzesłach podłodze gdzie się da :-p
jaipur ja mam takie zdanie jak Ty żeby się w towarzystkwie rówieśników dzeci pobawiły i nie były odludkami ;-)
oczywiście Emka jeszcze za mała ale Vi własnie dlatego posłałam do przedszkolka, ma koleżanki kolegów , bawi się z nimi :-) przy okazji łapie jezyk..
Emkę też okło 2 latek bede puszczała żeby się w towarzystwo wbiła ;-)

agacio słońce a co to się stało ze taki humorek zły?? :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się.
Dziś w pracy tylko do 14, bo jedziemy z Lulkiem do laryngologa na kontrolę.
Wpadnę później przy śniadaniu:)
Miłego dnia.

Witam się kochane
Ja dzisiaj w pracy też krócej co 14,30, podobnie jak Ty Madzik jadę z Marti na kontrolę , z tym, ze ja do okulisty:-)
Pogoda beznadziejna, podobno od jutra ma się poprawić.
Dzisiaj o mały włos się nie spóźniłam do pracy, przez to, że musiałam trzy razy się przebierać:confused2:. Raz stwierdziłam, że mam za duży dekolt, drugą bluzkę uciapała mi Marti kremem bo ją wzięłam na rączki, żeby uściskać przed wyjściem:confused2:.

Witam kobietki!!
Kamcia dziekuje za słowa wsparcia:) Myślę,że ja to bardziej przeżyję niz Jasiek.
Zrobię tak jak mówisz szwedzki stół... to już w sobotę:eek::szok:
Madzik daj koniecznie znać jak po kontroli:)

Jasiek dziś wstał o 6.00 :angry:
Kolejny ząb w drodze!
u nas słonko od rana, a ja czekam,aż młody zaśnie i robię jakieś przemeblowanko:nerd:

Wpadam się przywitać i uciekam. Jutro mojego M urodziny, więc muszę posprzątać i ciasto upiec. W weekend jadę na zajęcia. :confused2:
Młody zasypia, Gabi maluje petshopiki:-p A mi zimno...brrrr..... Miłego dnia

Hejka

Przepraszam wczoraj mnie nie było bo net mi zamulał i nie dałam rady nic napisać, nawet życzeń :-( ale dziś nadrobiłam. :-)

Aina- na pewno wszystko będzie dobrze , żłobki nie są takie straszne( moja mama pracowała kupę lat w żłobkach i przedszkolach więc co nie co wiem ;-) ) jedynie czego można się obawiać to chorób ale to nieuniknione nawet i poza żłobkiem więc nic się nie martw głowa do góry wszystko będzie dobrze :* a co do imprezki szwedzki stół to super pomysł :))))
Jolek- milusio że wizyta gości udana :-)
Basiekk- ojj to się musisz cieszyć że szybciej kończysz i co tam spóźnienie do pracy :-pza to zyskałaś kilka chwil ze swoim słoneczkiem :*
Matusia- uff to odsapniesz sobie po Komunii :tak:

U Nas też zimnica !!! niby słońce jest ale takie arktyczne powietrze.... brrrr ba nawet Gubałówkę pokazywali to śnieg spadł!:szok:

reklama
Do góry