reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Styna widzę Nadia męczy się z dwójkami jak Igi z 4kami:(

Madzik zapomniałam wcześniej pogratulować kolejnych ząbków:)

Jutro popołudniu ma bć ktoś do pieca więc dzień rozpiżdżony będzie:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam po Swietach...
Jolus to nie ciekawie mialas, buziaczki ***

Ja nie mam na nic czasu, goscie jutro odlatuja to moze bedzie go troche wiecej, a zaraz spadam spac bo po tych swietach to jeszcze bardziej padnieta jestem, nic nie odpoczelam :no: i jeszcze wieczne fochy mojego M, ech faceci :wściekła/y:

Witam się :)
Śliczna pogoda u nas:-).
Straszne tu pustki:-(.
Karolka kopy dla M.
Madzik ja też gratuluję Julkowi ząbków, bo zapomniałam wcześniej:zawstydzona/y:, w ogóle wstawiłabyś jakieś foty kawalera bo dawno go nie widziałyśmy.
Paulina a jak tam Wasz maluch? Dalej tak pięknie przesypia nocki?
Styna super, że Nadia z tatą dali radę. Fajne są te powroty z pracy. Najmilszy moment dnia jak dla mnie:-)

Udanego dzionka Wam życzę:-)

hej hej witam i ja

u nas też dziś ładna pogoda.

basiekk tak na szczęście nocki się ustabilizowały. czasami się budzi w nocy na mleko ale nie dziwię się bo idzie spać między 18 a 19 i wytrzymać do rana bez jedzenia to dla niego za duży wyczyn :) ale na szczęście nie ma biegania ze smoczkiem, wybudzania co godzinę, ogólnie jestem zachwycona i w końcu wyspana.

Hejcia :-)

Mój przedszkolak pojechał pierwszy raz z Paniami na przedstawienie "Tomcio Paluch" do Galerii i Matusia kotek powiem Ci że pierwszy raz przeżywam dreszczyk emocji jak to syniu sam gdzieś bez mamci jedzie pod czyjąś opieką ( oczywiście pomijając dziadków i rodzinkę ) hehe pamiętam jak Ciebie pocieszałam jak Twój Mati miał jechać :-p;-)
Filipek śpi a mąż w pracy .
Pogoda zapowiada się ładna więc po południu może pójdziemy na boisko.

Świąteczne imprezowanie mega udane! fajnie było tak się spotkać . :-)

Styna- fajnie że dajecie radę cieszę się :tak:

Lepidoptera- dla Ciebie fotkę wrzucę na Nk :-)

Witam:)
U nas słoneczko pięknie świeci jak Oli sie obudzi brykamy na spacer.
ja popijam kawusie i zagryzam czekoladę z orzechami mniam mniam. Pierze się juz drugie pranie ale jeszcze sprzątanie mnie czeka ale to juz popołudniu.
Buziaki miłego dzionka:)

Cześć laseczki, ale słooonko supper, aż nie mogę usiedzieć w biurze.

styna to super ,że sobie radzą, bo mama spokojniejsza i od razu jakos czas pracy leci
karolka odpowiedz na focha jest jedna- foch:-D A niektóre ,nie będę pokazywać palcem- to zaraz by lały:-p
paulina spryciaro, to będziesz pierwsza z roczkiem:-p

U nas zębole idą, chyba 3 dolna, i może na górze, bo gość całe dnie z łapką w paszczy .Bidulek mój kochany
A ja zarobiona, bo tak to jest jak wrócę do biura po zaleganiu w domu, to zawsze jest milion nowych spraw.I człowiek nie może w spokoju popracować, grr.Do tego dzisiaj nie jest zbyt fartowny dzień, idzie dokładnie jak się nie spodziewałam, z tymi Sędziami to dojść nie można do ładu, nie pamiętam kto pracuje w Sądzie(może nie przeczyta tego),ale w analogicznej sprawie mam dokładnie dwa przeciwstawne postanowienia.A potem się dziwią na statystyki:-p

reklama
Hejka. U nas pogoda też super. Młody maruda od rana właśnie śpi. Coraz wcześniej robi sobie drzemkę.Czy wasze maluchy też śpią tylko raz dziennie??
Mam nadzieję,że jak młody wstanie uda nam się choć na chwilę wyjść zanim przyjdzie koleś piec zmieniać.

Alex czy ja Ci mogę pranie podrzucić...Nazbierało mi się ale przez ten kapiący piec nie mam jak wstawić:/

Sylwia buziaki dla Oskarka:*

Jaipur czyżby się zaczęło nie ZEN ząbkowanie i czyżbyś miała nie ZEN dzień???

Do góry