reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Chciłam się pochwalić starszym dzieckiem jaki bystry jest, zaskoczył mnie. Zbieramy się już do spania, On sprząta zabawki Majki a w TV film leci i gościu taki zadowolony mówi "czy pieniądze czegoś nie potrafią?", a Mat wyprostował się i do telewizora poważnie mówi "tak, nie zastąpią rodziny".
w szoku jestem.
dobranoc.
A miałam zapytać co się dzieje z Anią86 i Marzenka?

Matusia a to ty nie wiesz, że chopa się nie pożycza? :-D;-) Mati bystry, poczekaj jeszcze trochę a będzie cię życia uczył :-p

Spadam więc i ja. Dobranoc :-*

Witam i zaraz uciekam bo jeszcze musze pomyć podłogi i juz wszystko będzie zrobione, tylko jeszcze zakupy tzn. jakieś wędlinki i wsio.
Buziaczki dla Was.

Hejka:)

Matusia udał Ci się synio:):) Ania zapracowana, a Marzenka...ech na wakacjach była no i ogólnie to widzę,że jakoś serce do forum straciła bo nie raz ją przywoływałam i jakoś się nie pojawiła:(

Młody zasnął, przyklapłam na chwilkę,ale śmigam zaraz sałatkę kroić. Pogoda się zrąbała i chęci przy tym do wszystkiego tyż :/

Witam dziewczynki przepraszam ze mnie nie ma mam dużo na głowie ostatnio i do tego Nadia ma kryzys przez te zęby, nic nie je od tygodnia poza mlekiem jak uda mi się jakiś owoc czy serek jej wcisnąć to cud. Po nocach płacze strasznie więc chodzimy niewyspani. No i jeszcze mam gości na święta więc roboty pełne ręce. Jakbym nie miała szans to życzę wam wesołych świąt smacznego jajka i mokrego dyngusa. Ucałujcie wszystkie maluszki od bbcioci i Nadii.

i ja się witam i przybijam jolek piątkę z brzydką deszczową pogodą. :-(

rano byliśmy poświęcić koszyczek. małe co nieco mam zrobione, a reszta to obżarstwo u teściów i rodziców :)

kupiłam ciasto, bo ja z tych nie piekących :-D i tym oto sposobem siedzę już z kawałkiem pychaaaaa

matusia brawo mądry chłopczyk.

uciekam mały się obudził. muszę chatę ogarnąć.

takich świąt jakich sobie marzycie :-)

Stynia bidulko, długo te Twoje biedactwo małe te ząbki męczą. Współczuje Wam i życzę, żeby się to już skończyło.

Odpaliłam lapka, żeby skrobnąć małe życzonka i Mat wylazł z wyrka i cały czas gada o zającu kiedy i co przyniesie. Średnio co 15 minut pyta kiedy będzie ranek i kiedy śniadanie, za ile godzin. Chyba oszaleje jak zaraz nie zaśnie.
U nas padało cały dzień a raz nawet grad zacinał. pamiętam jak ciepło było rok temu. W ogromnym brzuchem w krótkim rękawku spacerowałam po lesie.

reklama
Matusia powiedz mu że jak zaraz spać nie pójdzie to nic nie dostanie ;-)
W tamtym roku,ale na Wielkanoc a nie o tej porze. Przypominam,że rok temu święta przypadały dwa tygodnie później. Ja do porodu jechałam w zimowej kurtce a potem zrobiła się taka pogoda,że w święta wychodziłam w sweterku ze szpitala do domu.

Do góry