reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Cześć:-)

A ja upiekłam dzisiaj sernik i babkę :-) mąż jutro wysprząta i można świętować. Już się nie moę doczekać jak pójdziemy z Frankiem do kościoła z koszyczkiem oj już widzę jaki będzie przejęty:-D

Wykrakałam sobie bo niedawno pisałam że nie byłam chora i teraz mam katar i okrutnie boli mnie gardło:baffled:

reklama
Heja
Mam problem z netem i strony mi sie rozjezdzaja :/ ale jakoś udało mi się włączyć okno odpowiedzi.
Chciałam Wam życzyć dużo miłości i radości na nadchodzące święta.
My z rana jedziemy do rodzinki M do Poznania na święta, więc ja w tym roku nic nie robie. :)
Powodzenia w przygotowaniach. Buziaki

Hejcia

mmmm u mnie pięknie serniczkiem pachnie :-) , jajeczka pomalowane a reszta gotowania jutro :tak:

Agacio- ojj to zdrówka życzę! leć jutro po sudafed na katar :tak:
edit: aaaa właśnie babo miałaś wrzucić Nam fotki!!!! :D

Ostatnia edycja:
Bry wieczór:)

Padam na ryjek:/ Zakupy ogarnięte, młody śpiocha a ja ledwo na oczy patrze.Już dziś nic nie robię.Jutro zrobię sałatki M popiecze mięsa no i nafaszerujemy jajka. Ciasta mam kupione gotowe. Widzę większość wbija się gdzieś na święta.Tym podróżującym szerokiej drogi życzę i bezpiecznego dotarcia do celu :tak:
Przyszła mi dziś kierownica do wózka dla młodego,jaką radochę miał. Całe szczęście że dotarło przed świętami bo nic dla młodego na zająca bym nie miała :(

Młoda i piękna myślałam dziś o tobie.Obstawiałam,że zapracowana przed świętami jesteś stąd ta cisza:(

Agacio zdrówka kochana. Futrzaczek dobrze prawi polecam Sudafed na katar :tak:

Jaipur my jak się gdzieś wybieramy to też Igi ma większy bagaż od naszego:)

Maja na pewno dobrze wyglądasz :):)

Ech tyle spamiętałam, przepraszam jak kogoś pominęłam :(

jaipur, serio to pyszne Mu kiełbaski wyszły. Sam je obwedził. Twój ma za to wiele innych zalet, których mój nie posiadać.:tak:
Agacio, to właśnie teściowa Reksio tylko! Teść nie.:no: Obecnie lima nie posiada, ale mi sie tak fajnie o niej pisze pseudonimem artystycznym:-D. Gratulujemy Frankowi ząbka.
Futrzaczku, piękna jesteś. Bardzo korzystna zmiana. pochwalam.:tak:
Alex, myśl tylko o cudnym Olim, wszystko inne miej w d...
Kamcia, to masz utrapienie. Dobrze, że Ty taka zwinna jesteś organizatorka.A zdjęcia nowej fryzurki gdzie?
Basiekk, zimno Ci w pracy? Przytulisz Marti to sie rozgrzejesz. Ale macie fajnie do 13 w pracy. My do 16.oo.:angry:
Maja, moje koleżanki też tej farby w piance używają i mówią, że dobrze kryje.
Aina, spokojnej podróży dla Was życzę.
Karolka, jak fajnie jest dopiąć swego.Dobrze, że Cię ten Twój tak słucha:tak:.
Jolek, tak jak pisze jaipur o tym brzdącu, uwielbiam ten placek. Ja po tym poście bez słodyczy taka wygłodniała, że jak dopadnę to szynki i jajek nie tknę tylko ciasta i czekoladę będę ładować przez całe święta :-D
Agacio, mąż jutro wysprząta?! Mój jedyne co zrobił dziś to pranie powiesił i zakupy i już go nie ma.:sorry:

Karolq oby Zuzia się nie rozłożyła na święta.

Kurde dziś taka piękna pogoda nie chciało mi się do domu ze spaceru wracać,a na jutro już powrót zimy zapowiadają :(

reklama
jolek, laski w pracy przez ten czas szalały ze słodyczami a mi było coraz trudniej post zachować , a ostatnie czekoladki mówiły że takie pyszne, ze sobie do biurka schowałam na po świętach.:-D Jedna czekoladka rozpuściła się trochę w palcach i się ze nie śmiały jak to oblizałam :laugh2:

Do góry