reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Futrzaczku jak półsłodkie to może być :) Nie lubię wytrawnych,ale słodkie jak najbardziej tak. Nastawiam lampeczkę,ale poproszę tak na dwa łyczki :):)

Matusia to się pewnie delektowałaś :):)

Jolek nie, nie wygladam dobrze :( Matusia tak, farba kryje, az za mocno! K..... jeszcze to se zepsulam, nie mam ochoty z domu wychodzic teraz juz w ogole...

Agacio
- zdrowka! ale moze dzieki katarkowi przedluzysz sobie Swieta i wolne he? :)

Matusia ja Cie podziwiam z tymi slodyczami, nie dalabym rady :no::rofl2:

Bry :rofl2:

Nie chce mi się pisać, mam tumiwisizm. W żabce mają prince polo duże za złotówkę, jako że jestem antychryst zjadłam z apetytem i nie stosuję postów i teraz mam właśnie tumiwisizm jak kot po kocimiętce :rofl2:

Nie gotuję, wbijam się do mamy. Nie gotujęznaczy, że machnę jutro ze dwa ciasta, domowy chleb, sałatkę, jaja faszerowane i to wszystko.

Nie sprzątam, TZ jak mówi relaksuje się podczas sprzątania, więc dam mu się jutro porelaksować :laugh2:

Łysy wielki i żółty świeci za oknem, spać pewnie w nocy nie da.

Maja pokaż fotkę, pośmiejemy się :-p

Hope ty obżartuchu:) To ja może dam się jutro mojemu M porelaksować bo jakiś zestresowany ostatnio :crazy::laugh2:

Laski uciekam do wyrka bo nie daję rady już siedzieć..buziole i dobrej nocki

P.s. Zmiana pogody jutro będzie bo strasznie mnie w nogach kręci :(:(:(

reklama
Futrzaczku, oby, bo będę musiała karnecik na dwa miejsca w kościele wziąć:-D
Karolka, obyście mogły pójść jutro z koszyczkiem.
Maja, nie zamartwiaj się - ładnemu we wszystkim ładnie.
Hope, pożycz jutro TŻ, niech się u mnie zrelaksuje. Faktycznie nic nie przyrządzasz do jedzenia, zupełnie nic:-p.

Do góry