reklama
No mam nadzieję,że się spodoba. Jeszcze M podjechał do kwiaciarni,żeby profesjonalnie nam babeczka zapakowała. Będziemy spóźnieni na całą imprezę i chcę żeby jednej osóbce trochę oko zbielało!!!! Na chrzcinach daliśmy prezent małej pod kościołem, a większość gości fotografowała się potem jak daje małej prezent w domu..Jedna cioteczka potem głupio pod nosem burczała że prezentu nie daliśmy!!! Wkurzyła mnie wtedy ostro i od tamtej pory nie przepadam za jej towarzystwem.Co to kogo interesuje czy dałam i co dałam.Dlatego teraz mamy zamiar jej nocha utrzeć!!!
Ech Agacio niech Ci będzie!!!
Ech Agacio niech Ci będzie!!!
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Jolek- co za babsztyl ! sorki nie...
a tak to rozumiem rozumiem gwiazdy zawsze się spóźniają ;-)
a tak to rozumiem rozumiem gwiazdy zawsze się spóźniają ;-)
Futrzaczku babsztyl babsztyl.
Spóźnimy się bo M do 13tej w robocie.Zanim wróci i wyruszymy to pewnie 15ta będzie , przed nami godzina drogi a o 15tej impreza się zaczyna.
Ewcia co tam u Ciebie kochana?? RYbko a nie szykuję się..Gości będzie garstka więc nie ma co się spinać. Rozmyślam tylko nad tortem.
Spóźnimy się bo M do 13tej w robocie.Zanim wróci i wyruszymy to pewnie 15ta będzie , przed nami godzina drogi a o 15tej impreza się zaczyna.
Ewcia co tam u Ciebie kochana?? RYbko a nie szykuję się..Gości będzie garstka więc nie ma co się spinać. Rozmyślam tylko nad tortem.
Ha Jolek teraz dopiero bedzie pod nosem mruczec - z zazdrosci jak to taki babon ble...
Prezencik baardzo fajny - i racja wazne zeby malej sie spodobal! a mysle, ze na pewno sie spodoba )
Tak, powoli wpadam w szal porzadkow, mam tak od czasu do czasu, to tez na stres pomaga :] dlatego sprzatam codziennie :]
Po prysznicku troszku lepiej )
Prezencik baardzo fajny - i racja wazne zeby malej sie spodobal! a mysle, ze na pewno sie spodoba )
Tak, powoli wpadam w szal porzadkow, mam tak od czasu do czasu, to tez na stres pomaga :] dlatego sprzatam codziennie :]
Po prysznicku troszku lepiej )
Ostatnia edycja:
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Jolcia, kurcze, ale numer toż to zaraz roczek będzie:-)
a u nas jakoś leci... w sumie, to nawet nie wiem kiedy dzień zlatuje... dobrze, ze jest Mikoś, bo nie wiem jak bym dawała radę... a tak mam dla kogo:-)
wczoraj byliśmy u arelgologa (wybacz Kamcia, ale nie chce mi się po innych tematach latać...) i na środę mamy testy na mleko, a teraz mamy prowokację mleka... ale już widzę, ze Małego zaczyna wysypywać... a tylko dostaje po półtora łyżeczki do tego mleka dla alergików...
no i jak pisałam na karmieniu już się nie cycujemy (drugi dzień)
hmm... co jeszce... Mikołaj mówi tata, łazi od jakiegoś czasu przy pchaczu, kilka razy się puścił... oczywiście zębów w dalszym ciągu brak....
to chyba tyle, z tego co pamiętam hahaha
a u nas jakoś leci... w sumie, to nawet nie wiem kiedy dzień zlatuje... dobrze, ze jest Mikoś, bo nie wiem jak bym dawała radę... a tak mam dla kogo:-)
wczoraj byliśmy u arelgologa (wybacz Kamcia, ale nie chce mi się po innych tematach latać...) i na środę mamy testy na mleko, a teraz mamy prowokację mleka... ale już widzę, ze Małego zaczyna wysypywać... a tylko dostaje po półtora łyżeczki do tego mleka dla alergików...
no i jak pisałam na karmieniu już się nie cycujemy (drugi dzień)
hmm... co jeszce... Mikołaj mówi tata, łazi od jakiegoś czasu przy pchaczu, kilka razy się puścił... oczywiście zębów w dalszym ciągu brak....
to chyba tyle, z tego co pamiętam hahaha
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
dobra laski moje kochane mój organizm mówi dość czas do łóżeczka :* buźki miłych snów :*
edit: Aniu kochana ale najadłaś się strachu brrr aż mi dreszcze przeszły! kochana obserwuj i w razie co wal od razu do szpitala ! ale liczę i wierzę że już wszystko będzie ok :* ucałuj Darusia ode mnie :*
edit: Aniu kochana ale najadłaś się strachu brrr aż mi dreszcze przeszły! kochana obserwuj i w razie co wal od razu do szpitala ! ale liczę i wierzę że już wszystko będzie ok :* ucałuj Darusia ode mnie :*
Ostatnia edycja: