reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
No mam nadzieję,że się spodoba. Jeszcze M podjechał do kwiaciarni,żeby profesjonalnie nam babeczka zapakowała. Będziemy spóźnieni na całą imprezę i chcę żeby jednej osóbce trochę oko zbielało!!!! Na chrzcinach daliśmy prezent małej pod kościołem, a większość gości fotografowała się potem jak daje małej prezent w domu..Jedna cioteczka potem głupio pod nosem burczała że prezentu nie daliśmy!!! Wkurzyła mnie wtedy ostro i od tamtej pory nie przepadam za jej towarzystwem.Co to kogo interesuje czy dałam i co dałam.Dlatego teraz mamy zamiar jej nocha utrzeć!!!

Ech Agacio niech Ci będzie!!! :p

Futrzaczku babsztyl babsztyl.

Spóźnimy się bo M do 13tej w robocie.Zanim wróci i wyruszymy to pewnie 15ta będzie , przed nami godzina drogi a o 15tej impreza się zaczyna.

Ewcia
co tam u Ciebie kochana?? RYbko a nie szykuję się..Gości będzie garstka więc nie ma co się spinać. Rozmyślam tylko nad tortem.

Ha Jolek teraz dopiero bedzie pod nosem mruczec - z zazdrosci:-D jak to taki babon ble...
Prezencik baardzo fajny - i racja wazne zeby malej sie spodobal! a mysle, ze na pewno sie spodoba ;))

Tak, powoli wpadam w szal porzadkow, mam tak od czasu do czasu, to tez na stres pomaga :] dlatego sprzatam codziennie :] :hmm:

Po prysznicku troszku lepiej :))

Ostatnia edycja:
Jolcia, kurcze, ale numer toż to zaraz roczek będzie:szok::-)

a u nas jakoś leci...:tak: w sumie, to nawet nie wiem kiedy dzień zlatuje... dobrze, ze jest Mikoś, bo nie wiem jak bym dawała radę... a tak mam dla kogo:-)

wczoraj byliśmy u arelgologa (wybacz Kamcia, ale nie chce mi się po innych tematach latać...) i na środę mamy testy na mleko, a teraz mamy prowokację mleka... ale już widzę, ze Małego zaczyna wysypywać... a tylko dostaje po półtora łyżeczki do tego mleka dla alergików...

no i jak pisałam na karmieniu już się nie cycujemy (drugi dzień)

hmm... co jeszce... Mikołaj mówi tata, łazi od jakiegoś czasu przy pchaczu, kilka razy się puścił... oczywiście zębów w dalszym ciągu brak....

to chyba tyle, z tego co pamiętam hahaha

Ewcia ale receptę na to mleko dla alergików dostałaś??? Dasz radę, już niedużo zostało :*

Maja ja tam olewam gruntowne porządki.Kiedyś też tak szalałam i stres zabijałam.Teraz mam Gogora i wolę nim się zająć.

reklama
dobra laski moje kochane mój organizm mówi dość czas do łóżeczka :* buźki miłych snów :*

edit: Aniu kochana ale najadłaś się strachu brrr aż mi dreszcze przeszły! kochana obserwuj i w razie co wal od razu do szpitala ! ale liczę i wierzę że już wszystko będzie ok :* ucałuj Darusia ode mnie :*

Ostatnia edycja:
Do góry