reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

E no co Ty może i pijesz Anatola, zakładasz nogę na nogą, ale dyskusję prowadzisz na poziomie koleżanek;-):-D

Matko podziwiam Cię kobieto tyle dni bez jednego małego gryza - szacun:tak: Ale już niedługo nie wiem pewnie na śniadanie wielkanocne pozajadasz sobie:-) Ty........ ale wiesz co? w przyszłym roku to Ty se czekolady odmów;-)

No Futrzaczku a ja marzę o ekspresie tylko kaski brak:-(

reklama
He he już widzę jak sobie Bra odmawia czekolady :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mój M też spija Anatola, ale on ma uczulenie na kawę.

Futrzaczku czy my też na grilla jesteśmy zaproszone???

My jutro jedziemy na urodzinki do mojej siostrzenicy.

Joluś- a co jak szaleć to szaleć! wpadajcie ! :-)
Bra- ojj to Ci by była dopiero prawdziwa pokuta :-p;-)
Agacio- ten co ja mam to zacofany trochę chyba a że i tak nie używam więc jak jutro wpadniesz to Ci dam w prezencie :tak:

Bra dobrze, ze juz Ciem tak nie boli :)) mozesz zajadac duuuuuzo czekoladki! :p Ale Lencia dorosla do spanka hohoho buzka dla niej ;*
Jolus milej wizyty jutro! Masz tego konia dla malej? bo juz sie pogubilam co wybralas w koncu..:zawstydzona/y:

Ja padam na ryjek,,,, Pola padla chwile po 19tej juz... umylam jej komody wewnatrz, posegregowalam i poukladalam ubranka.. i mam dosc. .. leb boli mnie znowu ;/

Agacio kawa to dziala jakies 20minut po wypiciu .. :-p

Futrzaku - grillllllllllllll mniam! Zapros Bre - bo ona bidna musi mieska pojesc a takie z grilka mmmmmmm

ej nooooooo

a tak w ogóle to właśnie prowadze dyskusję z M nt czekolady. wnioski jakie wyciągnęłam sa takie, że czekolada to w sumie nie słodycz, bo powstaje z nasion kakaowca. drzewo kakaowca uznaję jako drzewo owocowe. z owoców tego drzewa robi się miąższ, który to w procesie produkcji utwardza się i powstaje czekolada. podsumowując jedząc czekolade jem owoce :D

inne wnioski jakie wyciągnęliśmy sa takie, że pomidory rosna na drzewach ;)))

agacio w tym przypadku chyba nie usłyszymy ode mnie " czelendż akcepted " ;)))

mmmm a kiełbache z grilla to Bra uwielbia... do tego musztarda, pajda chlebka i jest pysznie.... mmmm.... ale wy to w sumie sumienia nie macie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Kupiliśmy małej tablicę dwustronną. Z jednej strony pisze się kredą, z drugiej flamastrem. Do tego kupiłam fartuszek z napisem "gotuję z mamusią dla tatusia" i dwie opaski na włoski. Mam nadzieję,że mała będzie zadowolona.

Maja a to Cię na sprzątanie wzięło.

Futrzaczku, Agacio jak nie chcecie tego ekspresu to ja chętnie przygarnę :):)

Maja oj wpadłaś w szał porządków jak przestanie łebek boleć wpadnij do mnie pomożesz mi w porządkach;-)
Futrzaczku myślisz że jak dziś z wyskoku wystrzelę to zdąrzę na jutro? jeszcze się na grillika załapię:-)
Bra grunt to mieć dobre wytłumaczenie:laugh2:, prawie jakbyś jadła suszone banany ale nie nie moja droga to już jest nałóg:-D
Joluś ja bym była zadowolona:tak: Fajny prezencik wymyśliłaś

reklama
Joluś- to już dogadaj się z Agacio jak nie chce to Ty jesteś następna w kolejce :tak:a prezent zajebiaszczy :tak::-) ja bym się cieszyła bardzo :tak:
Bra- to kupię specjalnie dla Ciebie kiełbaskę :tak: a rozmowa o czekoladzie hmmm bardzo interesująca ;-)
Maja- oby główka szybko przestała Cię boleć :*

Do góry