reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Maja może ci mechanicy specjalnie psują żeby więcej kasy zgarną. Nie może Twój małż tam do nich wpaść i zrobić z nimi porządku.

Milla :szok:to gdzie Twoja rodzinka mieszka???

Poziomka czyli od jutra chłopa masz w domu??

Agacio u mnie też pada i wieje więc w domu kiblujemy.

Madzik
gratuluję ząbka.

Jaipur Junior pewnie ZEN będzie w drodze:)

A ja mam coraz gorszy humor. Jakoś mnie się ryczeć cały dzień chce. Zdążyłam się spiąć z M.Na zakupy mieliśmy jechać,ale widzę,że zapomniał. No to H mu w D!!!!! Idę zaraz łazienkę ogarnąć.
Młody mi dziś szopkę odwalił. Miał straszny atak płaczu, nie mogłam go uspokoić aż w którymś momencie zaczął mi się krztusić. Po jakimś czasie udało mi się go uspokoić i przykimał wtulony w cyca. A teraz co...siedzi z tatusiem przed TV ogląda swój serial (czyt.reklamy) i cały zadowolony.

Poziomki - Opel Vectra ...
Jolek - to jest dosyc daleko od nas, ponad 50km :/ ... to jakis znajomy tescia jest i to tesciu tam z nimi rozmawia i dzwoni. On nam to nakrecil w ogole - tzn oddanie auta tam na chwile.. takze to sponsoruje, wiec mi juz wisi ile to bedzie, a naciagaja na bank - jak to mechanicy..

Pola zasnela w koncu, uffff bo wije sie caly dzien, sama nie wie chyba o co jej chodzi.. obiadku zas ledwo ruszyla, w cysiach cos tez niezaduzo dzisiaj.. malo mleczka :(

Madzik - gratulujemy zebola! I sie tak nie przejmuj spoznionymi zyczeniami! :))
Kazdy wie, ze trudno byc tu non stop na biezaco ;))

Jolek oj bedzie się działo:-D
Ja zawsze przed świętami mam mega doła im bliżej tym większy,niewiem dlaczego:confused:
Poza tym pogoda jest depresyjna:tak:

Maja Vektra to nieskomplikowany samochód,a i czesci mnóstwo do niej. Ściema i tyle:no:
Gdyby to było cudo typu mazda czy inne takie..

Maja no dlatego chce Was zatrzymać:)

Poziomka
ja dochodzę do wniosku,że chyba świąt nie robię...tylko szkoda mi Igora bo przecież to jego pierwsza gwiazdka i miało być tak pięknie...ale jak na razie to się jakoś jeb*e

Milla to nam tu zagadki dałaś :-D

reklama
Do góry