reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Witam moje drogie panie:)

Oj Basiek Twója Maleńka moze sobie z moim Jaśkiem piątkę przybić "śpiochy" małe:) Ale mój jeszcze nie spi o rana, na macie leży i się przewraca:)
Jaipur oby pani Niania była już w lepszej kondycji, no i niech nie zarazi nam Juniora!
Bra niech sam sobie zrobi! o!

u nas słoneczko, czekam na paczke i wybieram sie na spacerek:)

reklama
o kurde no ja az takiej pamieci nie mam zeby takie streszczenia pisac to juz wiem do kogo sie upominac jak znowu mnie zastoj na BB zlapie ;)

Kurna mac! Mlodemu chyba zeby ida :szok: ma dolne "jedynki" lekko rozpulchnione i takie bialawe i drze sie ciagle po pyszczku, wyje dzien w dzien wczoraj kolka byla 4 razy! :szok: dzisiaj od 5.30 nic nie jadl przez godzine probowalam w niego wcisnac butle i nic tylko jeden wielki krzyk, na szczescie zasnal, ale mam juz w garsci viburcol dzisiaj bede u pediatry i nie wychodze bez skierowania na usg, mocz, krew i na cala reszte ja mam juz dosyc tego wycia do jasnej anielki ile to mozna tak dzieciaka meczyc

Mandrzejczuk biedna Ty! Biedny Oskarek też się meczy. Niech przepisza Tobie skierowanie i już! a podawałas już mu viburcol???

Mandrzejczuk masz racje, niech dadza Ci skierowanie! przeciez maly sie meczy a Ty przy okazji, no ilez mozna.
ale te czopki choc troche powinny Go uspokoic

Witam sie porannie
U nas coraz lepiej, nowy antybiotyk działa hura :-)
A mi A zrobił niespodzianke i przyjechał wczoraj w nocy i było miło :-)
Mandrzejczuk biedny ten twój babelek

hahaahahah dokładnie Hope uśmiałam się fajeni babeczki Wam to wyszło :-) i dzięki :*

Hejka :-)

U nas dziś paskudna pogoda zimno brrrr , a chciałam wyjść chociaż na chwilkę z dziećmi kurcze bo już hopla idzie dostać :no: i chyba tak zrobię przemieszczę się spacerkiem do rodziców to jakieś 15-20 min drogi myślę że Szymkowi nie zaszkodzi hmmm ? tym bardziej że odrazu po pierwszej dawce antybiotyku ( augumentin ) nie skarży się na ucho a temp. była tylko w środę raz. Więc mogę prawda z porządną czapą co ?

Mandrzejczuk- powodzenia u lekarza , wypytaj o wszystko co się da :tak:
Paula- zdrówka dla Was :tak: na pewno będzie już dobrze aaa i miło z ta
niespodzianką męża
Bra- kotek buziaczki :* a dla męża wrrrrr :wściekła/y::angry:

Myślałam gdzie to wrzucić i w końcu wrzucam tu, bo to nie umiejętność a fotka niezwyczajna ;-)

Ciotki BB, prezentuję pierwsze dwa zębidełka :-)
zabek 2.jpgzabki.jpg
pencil.png

reklama
basiekk, jolek woooow:))
Ale u nas pogoda... masakra jakas...
HHehe ja tez sie obcielam ale tylko sie wkurzam z tego powodu. Bo jak zawsze po wstaniu z lozeczka tylko bach w kitke i jako tako sie wygladalo to teraz zeby jakos wygladac trzeba pol godziny sleczec i ukladac wiec ze tego nie znosze zwykle nie wygladam:-D
futrzaczku - jesli u Ciebie taka pogoda jak u mnie czyliwiatr deszcz, zimno to ja bym chhyba ze spacerku (z uwagi na szymka) zrezygnowala. Ja tez bym cetnie gdzies wyszla bo w domu zeswiruje pewnie caly dzien ale boje sie bo Nadus ma gila i nie chce zeby jej sie rozhustalo...

hope jak to zrobilas???? szacun:) Moj Nadion nie chce nikomu paszczeki w srodku pokazac. Jedynie mamusia i babcia jakos tam sprytnie zerkaja. I zebiny jagody podobne do zebin Nadionki:) Ale zeby jeszcze takie pozowane zdjecie.....podziwiam podziwiam:)

Ostatnia edycja:
Do góry