reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie
Styna będziesz miała mniej roboty z mielonymi, więc nie ma tego złego.
A jednak pierogi jedzie do mnie koleżanka i spytała czy coś ze sklepu potrzebuję to poprosiłam ją o mąkę i pomyślałam że zrobię pierogi ruski i z mięsem więc sprawa załatwiona a mam taką ochotę na nie że nie dałabym rady chyba usnąć jakbym ich nie zrobiła.

reklama
styna jeszcze jedno slowo o pierogach i cie udusze :-D co ja bym oddala za takie pysznosci mniam...

Hope ale masz avatara haha

U mnie pogoda do dupy pizdzi igwizdzi tak, ze az uszy puchna. Zaraz biore sie za malowanie wlosow, bo mam juz meeega odrosty i za chwile siostra bedzie woskowac mi nogi, az sie boje bo dzisiaj zachaczamy tez o uda :szok:

Oj tak pogoda rzeczywiscie nie najciekawsza:(
Ja od rana wzielam sie za sprzatanko potem obiadek i tak zlecialo pol dnia. o 16 na szkole rodzenia to i druga polowa dnie szybko zleci:)
jolek - czadowy ten wynalazek:)

U mnie też wiosennie, słonecznie :-) A co do bocianów, to jak jechaliśmy w piątek do moich rodziców to widzieliśmy 3 na łące :-) Jeszcze mówiłam do A. że oznaki wiosny, a A. do mnie i narodzin hehehe :-D

Przypomniałyście mi o ćwiczeniach Kegla, właśnie je ćwiczę :-D oj z moją pamięcią kiepsko, a miałam ćwiczyć regularnie ;-)

Narobiłaś i mi styna ochoty na pierogi, może w przyszłym tyg. je zrobie albo kupię gotowe :-D

Dziewczyny to zapraszam do mnie ja jak ich narobię to przez tydzień będę się nimi żywić. A teraz lecę bo cebulka już prawie zrumieniona.

reklama
U mnie też wiatrzysko ale godzinkę temu słoneczko wyjrzało i od razu lepiej:) Poleżałam troszeczkę obejrzałam filmik i trochę mocy mi wróciło. Idę gary pomyję, M wrócił z pracy więc go do odkurzania zagonię. Ciepło się robi to psinek sierść gubi na potęgę :(

Do góry