A jednak pierogi jedzie do mnie koleżanka i spytała czy coś ze sklepu potrzebuję to poprosiłam ją o mąkę i pomyślałam że zrobię pierogi ruski i z mięsem więc sprawa załatwiona a mam taką ochotę na nie że nie dałabym rady chyba usnąć jakbym ich nie zrobiła.Witajcie
Styna będziesz miała mniej roboty z mielonymi, więc nie ma tego złego.
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
chyba czas na drzemkę Buziaki :-)
mandrzejczuk
Fanka BB :)
styna jeszcze jedno slowo o pierogach i cie udusze co ja bym oddala za takie pysznosci mniam...
Hope ale masz avatara haha
U mnie pogoda do dupy pizdzi igwizdzi tak, ze az uszy puchna. Zaraz biore sie za malowanie wlosow, bo mam juz meeega odrosty i za chwile siostra bedzie woskowac mi nogi, az sie boje bo dzisiaj zachaczamy tez o uda
Hope ale masz avatara haha
U mnie pogoda do dupy pizdzi igwizdzi tak, ze az uszy puchna. Zaraz biore sie za malowanie wlosow, bo mam juz meeega odrosty i za chwile siostra bedzie woskowac mi nogi, az sie boje bo dzisiaj zachaczamy tez o uda
wisienka87
Oj tak pogoda rzeczywiscie nie najciekawsza
Ja od rana wzielam sie za sprzatanko potem obiadek i tak zlecialo pol dnia. o 16 na szkole rodzenia to i druga polowa dnie szybko zleci
jolek - czadowy ten wynalazek
Ja od rana wzielam sie za sprzatanko potem obiadek i tak zlecialo pol dnia. o 16 na szkole rodzenia to i druga polowa dnie szybko zleci
jolek - czadowy ten wynalazek
karolq8
Tak mowicie o tej pogodzie a u mnie sloneczko i wiosennie
adeczka
Witajcie mamuski, bylam dzis u fryzjera,czuje sie jak nowo narodzona ha ha. Teraz moge spokojnie isc rodzic;-)
Pozdrawiam i milego dnia zycze
Pozdrawiam i milego dnia zycze
reklama
U mnie też wiatrzysko ale godzinkę temu słoneczko wyjrzało i od razu lepiej Poleżałam troszeczkę obejrzałam filmik i trochę mocy mi wróciło. Idę gary pomyję, M wrócił z pracy więc go do odkurzania zagonię. Ciepło się robi to psinek sierść gubi na potęgę