reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Na cholestazę robi się badania biochemiczne krwi, tzw. próby wątrobowe. Może laboratorium w przychodni nie robi, za to szpitalne na bank.

Patyczku gratulacje dla męża! Teraz tylko czekać pierwszej wypłaty i oby się sprawdził :-)

Witam sie porannie:-)

Dziewczyny powiedzcie mi jak cholestaza nazywa sie fachowo? Wyslalam siostre do labolatorium zeby zapytala sie o kwote tego badania to patrzyli na nia jak na obca jakas:-p Jakas inna nazwe podali ale trudna i nie pamieatam a w google nic nie moge znalezc

Karolka na to się robi próby wątrobowe, i na tej podstawie lekarz stwierdza chorobę
Cholestaza ciążowa zagrożeniem dla dziecka - Ciążowy.pl

Jaipur gestaza czyli zatrucie ciążowe to niestety co innego ale równie niebezpieczne

hej to znowu ja....;-)
wiecie no ja sama nie wiem czemu się tak czuję ostatnio ... :baffled:
dzisiaj z rana tez była masakra, ale sobie zwymiotowałam i mi jakoś przeszło , poszłam z małą na spacer i póki co jest ok:tak: teraz ona śpi .. ale na plac zabaw wrócimy bo taki upał jest że szkoda słów..

a ostatnio , no az tak dużo nie szalałam po dowrze żeby być aż tak zmęczona tym wszystkim, tak w miarę możliwości chodziłam..

ja myślę że to bardziej przez stres takie samopoczucie:sorry2:

Karolq ja mam ta cholestaze cholerna. Robia badania krwi na proby watrobowe, sprawdza sie alaty, aspaty i bilirubine.
Mi wyszly wyniki bardzo wysokie, biore leki, mam wizyty w szpitalu, bo kontroluja dziecko, bede miec tez czesto scan i wizyty z lekarzem.

Kamcia zazdroszcze ci pogody. U nas zimno jak cholera, rano bylo 1 stopni, kiedy sie ta cholerna zima skonczy?

A u mnie dziś 7 stopni na plusie. Skończyłam robić porządki i idę zaraz z psiakiem na spacerek.

hej,
ale sie dzis zmachalam...musialam pieszo wracac z pracy bo moj chlop zapomnial ze konczymy razem i mi uciekl :-D mial wyciszony telefon i nie dalo sie do niego dodzwonic :-D prawie godzine czolgalam sie do domu :-p
dobrze ze pogoda ladna, bo inaczej to bym sie chyba zaplakala po drodze :-D

reklama
Do góry