reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Dziewczynki dobrej nocki Wam życzę. Ja już spadam do wyrka.Katar się rozwinął łzawią mi oczy i strasznie mi zimno:( spijam ciepłe mleczko i lulu

reklama
Witajcie Majoweczki :) moje dziecie spi, wiec moge cos napisac...
znowu mnie cos dopada, a raczej nas, bo i T smarka i ja, a Alucho ma goraczke z przerwami od wczoraj, grrr...
tu zima, dosypalo sniezku i Anglicy przezywaja to bardzo, bo oni chyba nie bardzo znaja taka aure, widac po ilosci aut w rowach, nie umieja prowadzic w tych warunkach, gdy na drodze lezy snieg. Ja na szczescie nigdzie daleko sie nie wypuszczam, a w naszym miasteczku drogi sa czarne.
W sobote mamy Mikolaja w Polskim Klubie, to bedzie pierwsze spotkanie Aleksa z Mikolajem :) ciekawe jak mu pojdzie, Aleksowi ma sie rozumiec... :)

Taja, odpowiadajac na Twoje pytanie, mieszkam w Milton Keynes i coraz bardziej lubie to miejsce, chocby dlatego, ze urodzi sie tu drugie nasze dzieciatko :)

Kamcia, lista Majowek ok, tylko u nas jest malutki blad, literowka "dwiewuszka", ale to szczegol jest... ;)

aaa pamiętam bubbles:tak:
pisałaś mi kiedyś co mi akurat się laptop popsuł...
musiałam skasować przez przypadek skoro nie poprawiłam:zawstydzona/y:
już poprawiam

a co \Ty o tej porze zawsze wchodzisz dopiero??:-D

dzieki Kamcia! teraz idealnie :) ciekawe czy sie spelni nasze zyczenie ;)

wiesz co, ja kompa mam prawie caly dzien na chodzie, ale jak tylko Aleks mnie przy nim widzi to mnie ciagnie za reke do zabawy:) wiec siedze tu krotko i na raty, a jesli chce cos napisac to najlepiej wieczorem, wtedy na spokojnie ;)

WITAM się dziś jako pierwsza:) zasmarkana z bólem głowy i w dodatku cierpiąca na bezsenność:(
Postanowiłam cały dzisiejszy dzionek w wyrku spędzić. Obiad na dzisiaj mamy, mój M przed pracą po bułeczki wyskoczył(nabiegał się biedak bo chyba zima zaskoczyła i pieczywo do sklepów po 6tej jeszcze nie dojechało).Ale dzięki M wciągnęłam na śniadanko świeżutką bułę z pomidorkiem:)

MIŁEGO DNIA :)

To ja witam dzisiaj jako druga, u mnie to kolejny dzień rozpoczety z bólem gardła i głowy. Wczoraj było lepiej więc wyszłam na rajd po sklepach i dzisaiaj mam za swoje. Ciagle zapominam że my teraz jakoś delikatniejsze jesteśmy....

ilonko ja chodze do Migdy na Warszawską 20 - lekaz dobry polecenia, pierwszą ciążę też mi uratował.
a Ty do kogo biegasz?

a wszystkim chorusim zyczę powrotu do zdrowia :tak: bo widze że się troszkę chorubska nazbierało...

Ostatnia edycja:
reklama
no witam witam panie ubierać się cieplusio ja to chodzę ubrana jak na biegun moj mąż się śmiał

a co do lekarza to ja chodzę do Kipigrocha też go polecam jest super lekarzem :) troszkę powolnym ale dokładnym
Do Migdy chodziła moja kuzynka i też go sobie chwaliła :)

Do góry