reklama
Bubbles
Fanka BB :)
Witajcie Majoweczki moje dziecie spi, wiec moge cos napisac...
znowu mnie cos dopada, a raczej nas, bo i T smarka i ja, a Alucho ma goraczke z przerwami od wczoraj, grrr...
tu zima, dosypalo sniezku i Anglicy przezywaja to bardzo, bo oni chyba nie bardzo znaja taka aure, widac po ilosci aut w rowach, nie umieja prowadzic w tych warunkach, gdy na drodze lezy snieg. Ja na szczescie nigdzie daleko sie nie wypuszczam, a w naszym miasteczku drogi sa czarne.
W sobote mamy Mikolaja w Polskim Klubie, to bedzie pierwsze spotkanie Aleksa z Mikolajem ciekawe jak mu pojdzie, Aleksowi ma sie rozumiec...
Taja, odpowiadajac na Twoje pytanie, mieszkam w Milton Keynes i coraz bardziej lubie to miejsce, chocby dlatego, ze urodzi sie tu drugie nasze dzieciatko
Kamcia, lista Majowek ok, tylko u nas jest malutki blad, literowka "dwiewuszka", ale to szczegol jest...
znowu mnie cos dopada, a raczej nas, bo i T smarka i ja, a Alucho ma goraczke z przerwami od wczoraj, grrr...
tu zima, dosypalo sniezku i Anglicy przezywaja to bardzo, bo oni chyba nie bardzo znaja taka aure, widac po ilosci aut w rowach, nie umieja prowadzic w tych warunkach, gdy na drodze lezy snieg. Ja na szczescie nigdzie daleko sie nie wypuszczam, a w naszym miasteczku drogi sa czarne.
W sobote mamy Mikolaja w Polskim Klubie, to bedzie pierwsze spotkanie Aleksa z Mikolajem ciekawe jak mu pojdzie, Aleksowi ma sie rozumiec...
Taja, odpowiadajac na Twoje pytanie, mieszkam w Milton Keynes i coraz bardziej lubie to miejsce, chocby dlatego, ze urodzi sie tu drugie nasze dzieciatko
Kamcia, lista Majowek ok, tylko u nas jest malutki blad, literowka "dwiewuszka", ale to szczegol jest...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
aaa pamiętam bubbles
pisałaś mi kiedyś co mi akurat się laptop popsuł...
musiałam skasować przez przypadek skoro nie poprawiłam
już poprawiam
a co \Ty o tej porze zawsze wchodzisz dopiero??
pisałaś mi kiedyś co mi akurat się laptop popsuł...
musiałam skasować przez przypadek skoro nie poprawiłam
już poprawiam
a co \Ty o tej porze zawsze wchodzisz dopiero??
Bubbles
dzieki Kamcia! teraz idealnie ciekawe czy sie spelni nasze zyczenie
wiesz co, ja kompa mam prawie caly dzien na chodzie, ale jak tylko Aleks mnie przy nim widzi to mnie ciagnie za reke do zabawy wiec siedze tu krotko i na raty, a jesli chce cos napisac to najlepiej wieczorem, wtedy na spokojnie
wiesz co, ja kompa mam prawie caly dzien na chodzie, ale jak tylko Aleks mnie przy nim widzi to mnie ciagnie za reke do zabawy wiec siedze tu krotko i na raty, a jesli chce cos napisac to najlepiej wieczorem, wtedy na spokojnie
WITAM się dziś jako pierwsza zasmarkana z bólem głowy i w dodatku cierpiąca na bezsenność
Postanowiłam cały dzisiejszy dzionek w wyrku spędzić. Obiad na dzisiaj mamy, mój M przed pracą po bułeczki wyskoczył(nabiegał się biedak bo chyba zima zaskoczyła i pieczywo do sklepów po 6tej jeszcze nie dojechało).Ale dzięki M wciągnęłam na śniadanko świeżutką bułę z pomidorkiem
MIŁEGO DNIA
Postanowiłam cały dzisiejszy dzionek w wyrku spędzić. Obiad na dzisiaj mamy, mój M przed pracą po bułeczki wyskoczył(nabiegał się biedak bo chyba zima zaskoczyła i pieczywo do sklepów po 6tej jeszcze nie dojechało).Ale dzięki M wciągnęłam na śniadanko świeżutką bułę z pomidorkiem
MIŁEGO DNIA
To ja witam dzisiaj jako druga, u mnie to kolejny dzień rozpoczety z bólem gardła i głowy. Wczoraj było lepiej więc wyszłam na rajd po sklepach i dzisaiaj mam za swoje. Ciagle zapominam że my teraz jakoś delikatniejsze jesteśmy....
karolq8
To ja witam sie jako trzecia Z nosa cieknie niestety:-( Dzisiaj z pieskiem ide na operacje ale chetnie polezalabym caly dzien
mandrzejczuk
u mnie to sasmarkana, zakatarzona, w dodatku gardlo mnie strasznie drapie...
ilonko ja chodze do Migdy na Warszawską 20 - lekaz dobry polecenia, pierwszą ciążę też mi uratował.
a Ty do kogo biegasz?
a wszystkim chorusim zyczę powrotu do zdrowia bo widze że się troszkę chorubska nazbierało...
a Ty do kogo biegasz?
a wszystkim chorusim zyczę powrotu do zdrowia bo widze że się troszkę chorubska nazbierało...
Ostatnia edycja:
reklama
ilonka.M
no witam witam panie ubierać się cieplusio ja to chodzę ubrana jak na biegun moj mąż się śmiał
a co do lekarza to ja chodzę do Kipigrocha też go polecam jest super lekarzem troszkę powolnym ale dokładnym
Do Migdy chodziła moja kuzynka i też go sobie chwaliła
a co do lekarza to ja chodzę do Kipigrocha też go polecam jest super lekarzem troszkę powolnym ale dokładnym
Do Migdy chodziła moja kuzynka i też go sobie chwaliła