reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

ViKamciaG a masz taki odsysacz do noska to rewelacyjna sprawa i lepsze od jakich kolwiek leków nie mówiąc o przestarzałych i nie praktycznych gruszkach
Aspirator do nosa dla dzieci noseFRIDA Frida - Apteka internetowa - leki produkty kosmetyki Vichy Roche-Posay Avene Ducray Klorane A Derma SkinCeuticals
mam mam.... otrivin ale to nic nie daje bo D wciga (j nie mogę ze względu na bolące grdło) no a za chwile lecą gluty:baffled:

co do suwaczków możecie wkolejać ile chcecie... hehe :rofl2:
w sygnaturce, il sięe zmieści:-p

reklama
To też zależy jakiego trafisz lekarza,ja z Radkiem od urodzenia do 15-tego miesiąca jego życia w Polsce byłam i miał ze 2 razy przepisany antybiotyk,ale nasza pani doktor nie kazała od razu wykupować,tylko,jeżeli się nie poprawi przez parę dni:tak:A dla mnie antybiotyk to ostateczność.Więc w rezultacie Radek do 2 lat nie miał antybiotyku,dopiero jak cherlał przez 3 tygodnie to lekarz tu nam przepisał i wykupiłam:tak:
Hehe,co do suwaczków:-D:-DJuż parę osób mnie o to pytało:-D...Nie wiem:baffled:Może to zależy od przeglądarki?Ja mam Firefoxa:tak:Wcześniej forum,kilka miesięcy temu troszkę inaczej wyglądało i mogłam tylko 4 wkleić,a potem jak pozmieniali to wstawiam i wstawiam i końca nie widać:-D

Ja też mam FF i moge tylko 4 wkleić:O

Ale ten dzień się dłuży :/ Oliwka z tatą na urodzinki kolegi z przedszkola pojechała, tylko po prezent wlecieli. Będą po 19 i zaraz spać ją trzeba kłaść.
I tak dzień za dniem. Ale nie będę marudzić.Niektóre kobietki całą ciążę muszą leżeć. Mam nadzieje że mnie to nie czeka .na razie strasznie się martwię że coś nie tak. Czytam i czytam a wiecie ile różnych strasznych rzeczy się zdarza :(

Mam pytanie dziewczynki. Ostatni okres miałam 30 lipca, plamiłam 28 sierpnia (implantacja zarodka???) czy to możliwe że zarodek ma dopiero ponad 3 tygodnie? Ja już niczego nie rozumiem:(

w tym problem że nie czułam jej tym razem (2. cykl po odstawieniu tabletek, nawet nie wiem jakie teraz mam długie cykle) Gin powiedział żeby czekać, bo może być młodsza.
umówiłam się już do innego gina w piątek, wiem że ma nowy sprzęt..więc może będzie coś widać:(

w tym problem że nie czułam jej tym razem (2. cykl po odstawieniu tabletek, nawet nie wiem jakie teraz mam długie cykle) Gin powiedział żeby czekać, bo może być młodsza.
umówiłam się już do innego gina w piątek, wiem że ma nowy sprzęt..więc może będzie coś widać:(

NIe powinnaś się denerwować!! Cykle po odstawieniu są porąbane i mogą się znacznie wydłużyć i faktycznie teraz mogłaś mieć owu w np 25 dc. Dziewczyny mają nieraz nawet po 30 dc

Ale ten dzień się dłuży :/ Oliwka z tatą na urodzinki kolegi z przedszkola pojechała, tylko po prezent wlecieli. Będą po 19 i zaraz spać ją trzeba kłaść.
I tak dzień za dniem. Ale nie będę marudzić.Niektóre kobietki całą ciążę muszą leżeć. Mam nadzieje że mnie to nie czeka .na razie strasznie się martwię że coś nie tak. Czytam i czytam a wiecie ile różnych strasznych rzeczy się zdarza :(
nie ma co czytać i wkręcać sobie bo całą ciążę byś musiała chodzić w stresie:baffled:
Mam pytanie dziewczynki. Ostatni okres miałam 30 lipca, plamiłam 28 sierpnia (implantacja zarodka???) czy to możliwe że zarodek ma dopiero ponad 3 tygodnie? Ja już niczego nie rozumiem:(

jak wyliczyłam Ci od 30 lipca cykle co 28 dni tak przypuszczalnie , to wyszedł mi termin na 6 maja , i jesteś w 5 tyg i 3 dni ciąży
a planmienie mogło wystąpićc po prostu w dniu teerminu @ czyli jak piszesz miesiąc póżniej bez 2 dni
- Kalkulator ciąży i porodu

reklama
poziomki całe mnóstwo zmartwień :-(a to że poronie przez ten krwiak, albo że co innego będzie nie tak:-(wiesz jak się leży w łóżku cały dzień i rozmyśla to takie dziwactwa przychodzą do głowy . Z pierwsza a ciążą tak nie miałam a teraz sto zmartwień na minutę:zawstydzona/y:

Do góry