reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Katarinka mówiłaś mu o ciąży? Chemii mu brak?? Chyba się amerykańskich seriali naoglądał!!Mam nadzieje że rozum mu wróci ma miejsce a jak nie to kopa mu w d.. bo sobie bez niego poradzisz:)))

Mój M n te nie kuma jeszcze ciąy i prawie codziennie się pyta cy grzanego winka się napijemy:))

Dziewczyny ja przy 2 porodzie prosiłam "bez cięcia" i tak też było:)
Pomimo tego że ja nie zdążam ze znieczuleniem wole rodzić naturalnie a cc mnie przeraża .
Wczoraj cały dzień przespałam i dzisiaj jest już lepiej:))
Jutro skocze do położnej bo nie dostałam skierowania na badania a miałam naq usg dostać ,przez emocje zapomniałam się spytać

reklama
mi lekarz powiedział tylko tak "musimy naciąć bo Pani pęknie" a ja do niego " o nieeee" a on "ale pani i tak nic nie czuje":-D
i się cieszę że mnie naciął bo niewyobrażam sobie jakbym pękła od krocza do samej du** :baffled:
a tak , naciął na boczeki luz....
zresztą koleś się znał na rzeczy bo zajrzał tam i po kilku minutach już miałam moją niunię na brzuchu a nie w brzuchu:-D
no i po nacięćiu ból przeszedł po 4 dniach , a szwy miałam rozpuszczalne, trochę później rwała mnie ta bliizna , ale myślę że po pęknięciu tak samo by bolało i rwało:tak:

Witajcie Majóweczki,,, Jak tam wasze samopoczucie? U mnie kiepsko, jestem strasznie przeziębiona, a poza tym od rana do wieczora mam nudności (z przerwami na jedzenie), na szczęście że kibelka od początku ciąży jeszcze nie zaliczyłam... Jutro mam wizytę u dentysty, umówiłam się jeszcze zanim dowiedziałam się o Kropku i nie wiem jak to jest tu w Niemczech, z tego co słyszałam to w pierwszych miesiącach ciąży nie można leczyć sobie zębów i mam stresa bo nie za bardzo chcę siadać jutro na fotel, przede wszystkim ze względu na moje złe samopoczucie. Trzymajcie się kochane, mam nadzieję że u was jest lepiej...

Ostatnia edycja:
ja tez sie zastanawiam jak to jest z tym dentystą ...
sama muszę wyrwać zęba,.. i nie wiem kiedy iść...:confused:
w poprzedniej ciąży to nie byłam u dentysty ani razu... a teraz nie wiem co zrobić ale boli mnie zębisko jak nie wiem.. i inego wyjścia jak wyrwanie nie widze:dry:

Witajcie Majóweczki,,, Jak tam wasze samopoczucie? U mnie kiepsko, jestem strasznie przeziębiona, a poza tym od rana do wieczora mam nudności (z przerwami na jedzenie), na szczęście że kibelka od początku ciąży jeszcze nie zaliczyłam... Jutro mam wizytę u dentysty, umówiłam się jeszcze zanim dowiedziałam się o Kropku i nie wiem jak to jest tu w Niemczech, z tego co słyszałam to w pierwszych miesiącach ciąży nie można leczyć sobie zębów i mam stresa bo nie za bardzo chcę siadać jutro na fotel, przede wszystkim ze względu na moje złe samopoczucie. Trzymajcie się kochane, mam nadzieję że u was jest lepiej...
Dziewuszki:)
Ze względu na to że ja u dentysty spędziałam pół życia opowiem Wam jak to jest:)Ja w pierwszej ciaży byłam u dentysty jakieś 30 razy :) więc od początku można wszystko tylko trzeba powiedzieć koniecznie że jest ciąża, mają specjalne znieczulenie:)
Natomiast mam leżącą ósemkę i w ciąży absolutnie nie pozwolili mi jej usunąć....więć nie wiem, chyba że jest ból.Bo mnie ona nie przeszkadza wogóle.I jak widać przez kolejne 4 lata mi nie przeszkadzała no i teraz nadal ją mam:)

WItam Was nowego dnia. Dziś sie okaże czy jest fasolka ...stressss
Ciekawe co u Katariny????

VikamciaG to mnie po nacięciu bolało 1,5 misiąca. Mój mi musiał wyciągać szwy, bo zdjęli tylko te na zewnątrz a tamte niby miały się rozpuścić, ale obicerały, nie dało się chodzić i mój zabawił się w lekarza :) Poza tym ropiały mi i generalnie niemiło wspominam ani nacięcie, ani zszywanie

Dobry:-)
Syna do szkoły odstawiłam i mam luzzz:-)Inkę z mleczkiem wciągam i myślę co tu na obiad wykombinować:sorry2:
Po wczorajszej wizycie u pediatry okazało się,że u Radka na szczęście to nie stulejka,ale odciągać mam nadal:tak:Bilans też w porządku,Młody zaskoczył panią doktor bo chciała mu wzrok sprawdzać,miała standardowo powieszone tablice z literkami ale wyjęła dla Radka takie ze zwierzętami i stoi z nimi i nie wie gdzie je powiesić więc ja mówię,że on może czytać literki a ona:szok:takie gały i pyta:Jak to,czterolatek zna wszystkie literki?:-D:-D:-DA ja jej,że tak,po polsku i po angielsku:-DBabka miała gały jak 5 zł:-D:-D:-D...No i przeczytał jej wszystkie,które pokazała:-D
Ale mieliśmy z mężem z niej ubaw:-D:-D

Witam poniedziałkowo!!!
Ja też nie mam koncepcji na obiad... Dziewczyny ja dokładnie pamiętam, kiedy położna zrobiła nacięcie i chwilę po Wiki wyszedł ale nie odczuwałam tego tak jak Wy... Fakt później czułam przez 2-3 dni szwy, które jakoś dziwnie się rozpuszczały, bo nie wszystkie równocześnie i max 3 tygodnie dochodziłam do siebie. Nie wiadomo jakby było gdyby nie nacinali. Kamcia Viki była duża więc moim zdaniem dobrze zrobili no ale jakby była mała to po kiego nacinać jak mogło być tak, że nic by nie pękło. Często się tak zdarza, że bez nacinania dzidziuś wychodzi. Dziewczyny pisały, że nie pozwoliły się nacinać. Niestety w większości nacinają, bo dla nich szybciej i lepiej a ty babo później się męcz!!!
annaso trzymam &&&&&&&!!!!
Tichonek mądry synek :tak:

ja zrobilam juz caly obiad bo teraz gotuje dla 6 osób:) ryż z pieczarkami i papryczką, kotleciki i surówka z kiszonych ogórków i pora ...a na I danie zupa pomidorowa:)
a teraz szykuje sie pomalu szukać fasolki...brrrr cała drżę

reklama
Witam się :*
Przez weekend mnie nie było złapałam grypę i lekarz nakazał się wygrzać. Przeleżałam w łóżku cały weekend :)
W środę do gina i już nie mogę się doczekać :)

Do góry