mandrzejczuk
Fanka BB :)
Dzien dobry wszystkim dopiero co wstalam, do pozna czytalam ksiazke i musialam odespac. Jak co rano wlaczylam tv, kanal TVN, bo oczywiscie ogladam codziennie DDTVN i juz na samym poczatku mnie wkur*** a czemu? Bo znowu wielce madra eko mama Reni Jusisz specjalistka, ktora wychowala 10-ro dzieci udziela rad jak bezpiecznie podrozowac z dzieckiem Nie wiem co ma eko do podrozy ale moze bedzie madrala naklaniac zeby zapierdzielac z buta skoro spaliny samochodowe nie sa eko? Wkurza mnie ta baba,niech lepiej spiewa eko-piosenki, a nie madrzy sie na temat, ktorego nie ma zielonego pojecia, juz tv nie ma komu placic?
Bardzo lubie jak wypowiada sie Pawel Zawitkowski ten od dzieci, wczoraj byl z bobasem Zdzislawem i pokazywal jak trzymac dziecko kiedy jest sie z nim na basenie i wogole. To sa rady czlowieka wyksztalconego, a nie piosenkareczki, ktora cale zycie tlyko spiewala i jak przestala to musiala wymyslic inne zajecie.
ajjj musialam sie nadziamgać z samego rana
Bardzo lubie jak wypowiada sie Pawel Zawitkowski ten od dzieci, wczoraj byl z bobasem Zdzislawem i pokazywal jak trzymac dziecko kiedy jest sie z nim na basenie i wogole. To sa rady czlowieka wyksztalconego, a nie piosenkareczki, ktora cale zycie tlyko spiewala i jak przestala to musiala wymyslic inne zajecie.
ajjj musialam sie nadziamgać z samego rana