reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dzien dobry wszystkim dopiero co wstalam, do pozna czytalam ksiazke i musialam odespac. Jak co rano wlaczylam tv, kanal TVN, bo oczywiscie ogladam codziennie DDTVN i juz na samym poczatku mnie wkur*** a czemu? Bo znowu wielce madra eko mama Reni Jusisz specjalistka, ktora wychowala 10-ro dzieci udziela rad jak bezpiecznie podrozowac z dzieckiem :wściekła/y: Nie wiem co ma eko do podrozy ale moze bedzie madrala naklaniac zeby zapierdzielac z buta skoro spaliny samochodowe nie sa eko? Wkurza mnie ta baba,niech lepiej spiewa eko-piosenki, a nie madrzy sie na temat, ktorego nie ma zielonego pojecia, juz tv nie ma komu placic?
Bardzo lubie jak wypowiada sie Pawel Zawitkowski ten od dzieci, wczoraj byl z bobasem Zdzislawem :tak: i pokazywal jak trzymac dziecko kiedy jest sie z nim na basenie i wogole. To sa rady czlowieka wyksztalconego, a nie piosenkareczki, ktora cale zycie tlyko spiewala i jak przestala to musiala wymyslic inne zajecie.
ajjj musialam sie nadziamgać z samego rana

reklama
jolek27 - no niby o naszej, czyli rodzącej :-D
Ale tak na poważnie - położna na szkole rodzenia mówiła, że grunt to dobre nastawienie, bo jak ktoś przychodzi rodzić i od początku narzeka, że będzie masakra, to coś w tym jest i tak się może zdarzyć. Po kilku godzinach przy kiepskim nastawieniu rodzącej, położne same zaczynają w to wierzyć.

Mandrzejczuk też nie lubię jej paplania, na szczęście od grudnia nie mamy polskiej telewizji i już nie oglądam DDTVN, a Zawitkowski rzeczywiście gada do rzeczy...
Hihi mamy 1000 stronę...

Witam się na tysiączku :-)
Tradycyjnie jak co 2 tygodnie szykuję się do lekarza, czego nie cierpię, nawet kombinowałam co tu zrobić, żeby się wywinąć, ale to głupota, gdy jedną nogą jest się na porodówce.

Cierpię więc i się szykuję. Idę poczytać co tam naskrobałyście.

Hope ale ty chyba nie idziesz do tej porąbanej ginki????????

Salsera a tobie życzę udanego ostatniego dnia w pracy no i dużo wypoczynku na wolnym, chociaż wiem że czeka Cię sporo roboty ....

Ostatnia edycja:
Marzenka no faktycznie wczesna pora jak na ciebie:-p
Ja też już bym chciała prać,ale jeszcze nie mam proszku a do tego M marudzi że za szybko.
Marzenko a ty pierzesz tylko w proszku czy jeszcze jakiegoś płynu do płukania używasz ?

Płynu nie używam. Jakoś nie mam przekonania jeszcze do płynów. Może potem wypróbuję jak już mały się urodzi i obadam czy nie uczulony.

Mandrzejczuk - jak ja się cieszę, że tego nie oglądam :)

Hope - marudo ty!. Myj podwozie i nie marudź. Szyję trzeba pomacać!

Witam się
Mandrzejczuk ale sobie z rana ponarzekałaś, ale ja tez nie lubie jej gadek,wkurza mnie:-)
Jolek ja używałam płunu do płukanie nie dużo ale troszkę zawsze dałam
Salsera no to teraz zobaczysz co to leniuchowanie, powylwguj się na zapas bo później nie będzie czasu:-)
A u mnie dziś piękna pogoda jedna córcia w przedszkolu druga śpi, więc tu do was klikam. Dziś oficjalnie przenosimy Magdę popokoju do Paulinki, bo cały czas spała u nas w sypaialni, ale muszę jej dać trochę czasu ma oswojenie zanim się braciszek urodzi,żeby nie poczuła że ja wyrzucamy. A tak na prawdę to chyba bardziej ja to będę przeżywać niż ona.
Zobaczymy jak to będzie

reklama
hej dziewuszki, witam sie poszpitalnie :) zdrowa i szczęśliwa, że wypuścili mnie już dziś :) postaram się was nadrobić choć troszkę , a póki co życzę udanego dzionka :)

Do góry