reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie :-)

w końcu jestem, mieliśmy problemy z netem :-( Już nadrobiłam zaległościz wątku głównego między kolejnymi praniami i myciem balkonu. Ile mój ma tam rzeczy :szok: Nic nie ruszałam, umyłam co się dało i sznurki przetarłam. W końcu przy tak pięknej pogodzie można rozwiesić pranie.

Styna, mandrzejczuk, karolqa - cieszę się, że już jesteście w domku, tak trzymać.

Ja dalej biję rekordy nocnego wstawania - po kilka razy :-(

Zazdroszczę Wam, że dzieciaki tak się ruszają, mój jakoś mało. W połączeniu ze starzejącym łożyskiem, to czasem wariuję, a wtedy delikatnie się ruszy i rezygnuję z jazdy do szpitala.
Ostatnio sporo spacerowałam, a mimo to w ciągu tyg.przytyłam 3 kg, czy to normalne?
Dziś muszę pojechać do mego gina, bo na L4 nie wpisał peselu - wkurzyłam się bo już zawiozłam do pracy, a tu znów do pracy trzeba iść ,potem do niego.
Może chociaż uda się między pacjentkami, że serduszka posłucha i mnie uspokoi.

Hejka

Melia- cieszę się bardzo bardzo że z teściową wszystko w porządku :tak: ,a i mam nadzieję że oczko męża to też nic poważnego
Karolqa- dobrze że jesteś i że z maluszkiem wszystko dobrze :-)
Alex- piękne zakupy i jeszcze tak długo wyczekiwany mąż w końcu przyjeżdża bardzo się cieszę :-):tak:
Hope - cóż to za avatarek śmieszny :-p;-)

Te buciki może i są wygodne i ortopedyczne ale dlaczego muszą być tak paskudne :sorry2: w ogóle mi się nie podobają a jeszcze ta cena szok!

a te Wasze nocne pogaduchy to widzę bardzo smaczne i sprośne były :-D

Witam
Karolka cieszę się że wróciłaś
Ja dzisiaj dostałam paczki z ebay i jestem mega szczęśliwa z zakupów pochwalę się dokładnie na odpowiednim wątku

Hihi no przecież dalej jest na avatarze :-p tylko teraz jej młodsza siostrzyczka, która zapewne ma taką minę jak kopie noc w noc do 4 nad ranem i nie daje mi spać :-D

Karolqa dobrze, że już wróciłaś, nie ma to jak w domu. a malutka całkiem spora i nie taka malutka!
Melia taką dobrą wiadomość koniecznie trzeba opić ;-) Zdrowie jest najważniejsze, reszta to puch.

Witam Dziewczyny :happy2:

Jestem po paru dniach nieobecności:happy2: U nas wszystko dobrze ja sama czuję się już lepiej chociaż od paru dni jestem pod denerwowana i jakaś taka nie spokojna... Wczoraj zamówiliśmy materacyk dla Małego, kupiliśmy dwie naklejki naściennie takie z pianki z Kubusiem i Prosiaczkiem. Niestety Tygryska i Kłapołuszka nie było ale będziemy polować;-) Kupiliśmy też proszek do prania dla Małego więc na dniach biorę się za pranie i prasowanie.
Zamówiłam sobie też dzisiaj dwie koszule nocne no i zostało jeszcze parę rzeczy do kupienia i zaczynam pakować torbę do szpitala:happy2:
Wojtuś się niesamowicie rozpycha i bardzo czuje go tam na dolę jak napiera na pęcherz i na cały dół.
Od lekarza dostałam zalecenia brania nospy bo brzuch się napina a w nocy jestem cała obolała.
W piątek mamy usg 3d/4d i pewnie poznamy ostateczną datę porodu ale mam jakieś przeczucie, że Mały wypchnie się wcześniej...

Na dniach też zamawiamy lub kupujemy wózeczek - jeszcze zobaczymy.

reklama
Do góry