reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No i dobrze zrobiłaś, teraz się nie denerwuj bo nie możesz, nasypiesz jej jak już urodzisz... ;-)
Uciekam spać bo podam na ryjek, przespanej nocki życzę wszystkim i do jutra...

reklama
Jolek - chciałam napisać to samo, co karolka. Co to za koleżanka?!? Jak ma Cię tylko wkurzać, to rzeczywiście lepiej sobie darować taką znajomość, zwłaszcza teraz, kiedy nie ma się co czarować, jesteśmy bardziej wrażliwe i na wszystko wyczulone niż normalnie;-)

Jolek i dobrze zrobiłaś. Olej głupią babę.

Kolejna kwietniówka się rozpakowała :)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny,a już myślałam,że za gwałtownie zareagowałam.

Marzena kwietniówki rozpakowują się w marcu to co nam wróżysz kwiecień?

Właśnie byłam popatrzeć na kwietniówkach. Ten dzisiejszy bobasek to niezły klocuszek - waga 4700 :szok:

Ostatnia edycja:
w sumie to jakoś dziwnie, niedawno było usg połówkowe i tak już, zaraz?
no ale fakt, już kwietniówki się rozpakowują..
po 38 tygodniu to już nie są wcześniaki?

To, że będziemy mieć kwietniówki to pewne, ciekawe tylko kto oprócz Poziomek ;-)
Jaipur w 37 już są donoszone nie wcześniaki :-)

A jak wcześniej osiągną 2500 gram i same oddychają po porodzie to też mówią, że ciąża donoszona... Tak więc oby do skończenia 36 pełnych tygodni...

reklama
Do góry