reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

styna współczuje, ech Ci policjanci zawsze się zjawią w najmniej oczekiwanym momencie :sorry:

a ja już się dzisiaj "napracowałam":tak: szef mi kazał iść do domu:szok: zakupy się rano udały, kupiłam sobie koszulę i kilka innych rzeczy, no i rampersa dla małego upolowałam:-p

reklama
Trinaa trochę w tym mojej winy bo cholerka mijałam ich po drodze, ale uznałam że skoro nigdzie na to nie patrzą to tu też nie ale następnym razem lepiej nie będę myśleć i pojadę na parking. Swoją drogą fajnego masz szefa.

styna i nie wyprosilas zeby ci nie wlepiali tego mandatu? Ja jak kiedys dostala od strazy miejsckiej to pojechalam do nich z tym bilecikiem i tak plakalam az mnie puscili z pouczeniem tylko ;-) ale niestety za tydzien piepsznelam w babke, babka w dziadka i mandacik i punkty mnie juz nie ominely.

Ja wlasnie wrocilam z godzinnego spacerku, pogoda piekna zarzucialam nawet letnia kurteczke, pod nia oczywiscie gruby sweterek, szaliczek i tak sobie spacerowalam z pieskiem,ze teraz nie moge stopów w kapcie wsadzic, bo tak mi spuchly :-D

Mandrzejczuk wierz mi próbowałam nawet koleś stwierdził że gdybym przyszła kilka minut wcześniej skończyłby na pouczeniu a tak jak już wypisał bloczek to musi się z niego rozliczyć, nawet próbowałam mu marudzić że w ciąży jestem i źle się czułam, ale mówi że miałby problemy jakby się nie rozliczył z druków.

Witam i ja dzis troszke pozniej.
Ale taka piekna pogoda dzis byla ze korzystalam z niej od samego rana:) Najpierw siedzilam na laweczce w ogrodzie w sloneczku, potem na zakupy do miasta (kupilam malej sliczne spioszki z kaftanikiem:)) A pozniej jeszcze spotkalam bratowa mojego P i zaciagnela mnie na goraca czekolade i ciacho do kawiarni:D i tak pytlowalysmy ze jak wyruszylam na miasto kolo 14.00 to dopiero dotarlam:D Ale dzionek jak najbardziej udany.

styna - wspolczuje mandatu, jakby malo wydatkow bylo...
jolek - mi tez juz ciezko jest sie porzadnie wysmarowac i musze prosic P o pomoc...

styna fakt,szef mi się udał;-) w porządku facet,przed 40,ale luzak niesamowity:-D

wisienka fajnie,że dzionek się udał:-)

ja właśnie wróciłam z basenu, kurcze mam tak blisko a nie mogę się nigdy zebrać żeby pójść popływać, musze się wziąć za siebie;-)

oj trina alemi narobilas ochoty na basen. Tyle ze ja mam najblizej basen ok 30 km od mojej miesciny... Ale musze mojego P. wyciagnac w tym tygodniu, tyle tylko ze jednoczesciowy stroj mnie strasznie uciska a jakos tak mi glupio w dwuczesciowym z ta moja brzucholinką isc...

wisienka nic się nie przejmuj;-) ja byłam w dwuczęściowym,bo takiego całego to szczerze mówiąc nawet nie mam:-p i wszystko było super, nikt się na mnie dziwnie nie gapił,a wręcz przeciwnie - dwie kobitki nawet podeszły pogadać z moim brzuszkiem:-D

reklama
Jak tu pustawo wieczorkiem...czyżby wszystkie już spały???

Basen...już nie pamiętam jak to wygląda :(

Do góry