reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Alex dobranoc:) Trzymam &&&&&& za dobre wyniki :)

Futrzaczku :*

Dobranoc kobietki...ja też brykam spać :*

Ostatnia edycja:
witam wszystkich, obudziłam się, zjadłam śniadanko i wracam dospać:-D Wpadnę dzisiaj pewnie dopiero wieczorem,bo szykuje mi się dzień w mieście.Miłego ... i dużo zdrówka:)

Cześć
Dawno mnie nie było jakoś nie wyrabiam na zakrętach. Ale pocieszający jest fakt, że jeszcze niecałe dwa tygodnie i brykam na L4 :-) A co należy mi się. I tak długo pracowałam ;-)

Dzień dobry, wczoraj miałam potworny humor, bo mamy problemy w firmie i nie wiem czy nie stracimy trochę kasy, no ale może jakoś to będzie. Zupełnie wczoraj nie miałam ochoty nic pisać bo tylko bym się popłakała nad klawiaturą, a dziś już bardziej trzeźwo patrzę na sytuację i może jeszcze coś się da zrobić. No zobaczymy. Przepraszam, że nic wczoraj Wam nie napisałam :zawstydzona/y: zanka dziękuję za zainteresowanie :-)

Za to po południu zadzwoniłam do mojej przyjaciółki, z którą pracowałam i pojechaliśmy do niej i jej męża do domu. Mają dwuletnią córeczkę i w ogóle jakoś ostatnio nie było kiedy się spotkać, więc w kilka minut się zebraliśmy bo akurat mieli wolne popołudnie. No i przyjechaliśmy a oni na dzień dobry do nas, że są w 6. tygodniu ciąży i nasz Antek będzie miał kolegę lub koleżankę z października :-) ale się ucieszyliśmy :-)

A dziś w nocy śniło mi się, że byliśmy z M na prezentacji wózka Bolder Ecoline (takiej prezentacji typu z garnkami Zeptera, czy inne kołdry wełniane). I oglądaliśmy na wszystkie strony ten wózek i pan prowadzący bardzo zachwalał :-D Ale mi już na głowę padło, bo dziś po wizycie idziemy do sklepu pooglądać wózki. A na 18 mamy pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia.

Styna dziekuje za informacje o Sure Start (choc pewnie oni powiedza ze moj maz zarabia za dobrze :))
Zaraz poszukam tego przeiwjaka, bo nadal jestem na etapie szukania.

Jeszcze raz dziekuje

P.S. Styna szukam i szukam i jakos tego przewijaka znalezc nie moge, masz moze jakis link?

Ostatnia edycja:
Witam się i ja:) My już po śniadanku. M poleciał szukać pracy a ja wpadłam do Was na chwilę i zaraz zabieram się za sprzątanie. Jakoś jak siedzimy razem w domu straszny bałagan się robi.

Melia
to widzę,że nie tylko u mnie się wali :( Trzymam &&&&& żeby wszystko było dobrze. Widzę,że intensywny dzień dziś masz-uważaj na siebie:)

Miłego dzionka wszystkim życzę :*

reklama
No ja też właśnie zabieram się za jakoś porządki, bo syf się zrobił. Od rana nawet łóżka nie pościeliłam :zawstydzona/y: Tak jakoś wyszło. Ale już się biorę w garść bo M pewnie za godzinę już będzie :-)

Do góry