reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Styna dzięki za chęci:)

Marzena mogłaś podjechać do innej lecznicy może by mieli na sprzedaż te kubraczki :) Zobaczysz za parę dni obydwie zapomnicie o tym zabiegu trzymam kciuki,żeby się szybko zagoiło :)

reklama
Kubraczek można też zrobić z koszuli dziecięcej. Kotka zachowuje się w typowy sposób, to półprzytomne snucie jest normalne po narkozie. Za 3 dni powinna dojść do siebie całkowicie. Chyba, że jest histeryczką ;-)

Jestem załamana, właśnie się dowiedziałam, że mam półpasiec.... I nie mogę wziąć na to cholerstwo żadnego leku.... Martwię się o maluszka...

Karolka a kontaktowałaś się z ginekologiem, bo półpasiec jest faktycznie niebezpieczny w ciąży
Jolek nie ma sprawy, chęci to ja mam gorzej z działaniem
Marzenka dobrze że z kotkiem jest wszystko wporządku

O ja pier***e karolka współczuję Ci!!!!!!! Miałam półpasiec w zerówce i pamiętam to do dziś, do tej pory mam blizny !! Co na to lekarze???

Dziewczyny!
Ale ładnie pocieszacie koleżankę:angry:

karolka półpasiec niebezpieczny jest w ciąży przed 20 tygodniem, w poźniejszej ciąży jedynym zagrożeniem potencjalnym może być zachorowanie dziecka we wczesnym wieku.
Nie martw się, na pewno wszystko się ułoży :-)

najlepiej zrobić badania przeciwciał wirusa HSV

Ostatnia edycja:
Kamcia ja wiem,że wtedy byłam smarowana jakimiś śmierdzącymi maściami. Pamiętam że przy pierwszych smarowaniach wymiotowałam od tego smrodu.Wyglądałam jak indianin. Mi zaatakowało lewą stronę i pamiętam miesiąc siedziałam w domu.

reklama
Do góry