reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ewentualnie można w brodziku - jak się ma.

Co Kamcia, tylko my się ostałyśmy na placu boju? Chyba, że też idziemy spać :D

reklama
no tak, pospałam to moge pobuszować teraz.
Czuje, że odpalę sobie jakiś filmik.W łóżeczku, więc pewnie też skończy się spaniem.

Co do ciuszków, to zazdroszczę, u mnie nawet siostra poodawała te na malucha ,zostały jej tylko te z ostatniego roku(czyli na 5 lat).Więc na razie mamy 5 bodziaków i to wszystko:D

Mój też PS męczy (F1 i klnie bo coś mu nie idzie) a mieliśmy film oglądać. Za to coś przebąkiwał, żebyśmy na sobotę na zakupy wyskoczyli bez dziecia, może coś dla bejbika męskiego wypatrzę :D

Rany położyłam się na lewym boku i mnie coś okropnie rąbie po prawej stronie - pewnie więzadło jakieś ale oszaleć można. W nocy też tak mam.

marzena, to może zmień stronę? ;) mi czasami pomaga jak się położę... na brzuchu(nie krzyczeć).No co, ale co mam zrobić ,że jak mnie boli brzuch to mi to pomaga.

mnie też boli na prawym boku , ale myslę że to od mojej przepukliny tak jak pisałam wcześniej....
marzena mój też w PS gra:-D

jaipur
, moja siostra to nawet nie zamierzała mi dać ciuchów...
jak byłam w ciąży to powiedziała że ona ma wszystko po małym w pl (a on tu chowany) urodziła pół roku po mnie a ciuszki nagle sie znalazły...:sorry:

Jestem dotarłam po zakupach bo lodówka była pustawa i wybraliśmy się do Tesco, a tam miłe zaskoczenie body na krótki rękawek 2 funty za 5 sztuk nakupiłam tyle że nie wiem czy nie przesadziłam ale oprzeć się nie mogłam do tego bluzeczki z krótkim rękawkiem i czerwone sztruksowe spodenki, jestem z tego mega zadowolona.

reklama
Tam gdzie mnie boli to moje szczęście chyba sobie główkę ułożyło. Pewnie coś naciska. Ja najlepiej zasypiam na prawym boku więc ten lewy narazie mi nie potrzebny :D

Do góry