reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Hej kochane ;))

dziś wizyta u laryngologa z dziećmi a że jest to po drodze do mojej sis to jak się szybko wyrobimy to wpadniemy do niej :))

a wczoraj była też u mnie siostra :)) fajnie mieć towarzystwo :)))

ok lecę bo muszę jeszcze cosik ogarnąć i po 11 startujemy :))

buziaki kochane i miłego dnia ;)) :*

reklama
Siemka. Przepraszam gości wczoraj miałam dlatego nie zajrzałam.A wieczorkiem byłam na poprawie pazurków bo zaczęły pękać i odpadać więc zareklamowałam a co (!)
Szykowałam się dziś na miasto,ale dzieć mi zasnął. Zaczęłam go nad ranem wysadzać wiec pieluchę rano suchą do kosza wywalamy. Jeszcze ze dwie noce i bez pieluchy będę go kładła spać. Tylko ciiiiiiiiii żeby nie zapeszyć!

Basiekk och wiem co to za uczucie jak lekarz wszystkie Twoje obawy rozwiewa. Pamiętam jak ryczałam gdy okazało się że serduszko bije pięknie mojego Igorka ( w pierwszej ciąży brak było akcji serca) ech przeżycie niesamowite. Poczekamy lada chwila będzie wiadomo kto tam mieszka w brzuszku:)

Poziomka
oj to dorodna córcia dorodna. Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie.

Futrzaczku
mnie ostatnio też natknęło na TzG. Miła odmiana.ale ja nie robię tego treningu z Malinowską jakoś od samego początku on mi nie leży. Kciuki zaciskam za wizytkę, oby wszystko OK było. No i udanego popołudnia z siostrą. Ja do swojej się wybieram w sobotę. Pogoda ma być więc niedzielę u niej na działce zamierzam spędzić.W sobotę imprezka urodzinowa sis.

Styna czym Ty karmisz tego chłopaka :-D Dobrze że zaczął pięknie przybierać. Widzisz nawet mimo ulewania kg idą w górę:)

Baśku wyściskam wyściskam Agusię i Ewcię! Dzieciaczki też wyściskam. Dzisiaj chciałam się spotkać z Agą,ale troszkę jej się plany pokiełbasiły.Fifolek załapał infekcję i czekała na wyniki moczu.

Hej:))
Net mi zwolnil wiec znow na tel siedze:/

Styna widac na zdjeciach ze syn Ci zdrowo rosnie:)

Jolek dobtze ze reklamowalas bo powinny sie jeszcze troche utrzymac bez napraw:)
Ucaluj dziewczyny:*
Gratuluje po cichu:)

Lepi jest u mnie moja siostra a potem jeszcz mama dolaczy, chociaz i tak wpada do nas jak ma wolne:)

Futrzaczek powodzenia na wizycie

Basiekk mam nadzieje bo wywolywanie to nic fajnego...:( a wszystkie mialam wywolywane:(

U nas dzisiaj skwar obrzydliwy:((

Ostatnia edycja:
Witam ja tylko szybciorem pochwalic sie ze po kilku ciezkich dniach sikamy na nocnik !!!! Nie mowi ale sama leci siada robi i wola ze zrobila :). Pozniej sprobuje wejsc na dluzej.

ech jak tu pusto:(:(

Styna super że się Nadia przekonała do nocnika:) A siuśki dalej do butelki zlewacie ?:-D

Poziomka jak tam w domu jeszcze czy na porodówce może się męczysz? Ucałuję ucałuję laski :)

Dzionek dziś zleciał na niczym...o może popołudnie spędziliśmy na szwędaniu się po sklepach no i młody na placu zabaw był z tatą.

Witajcie.
Padam na twarz.Ciągle coś do roboty mam przy tych małych kosmetycznych poprawkach remontowych,ehhh...Wczoraj M skręcał meblościankę u nas w sypialni do 23.00! A syf wokoło,że szok.Dziś mam jeszcze sprzatanie, a M będzie skręcał łożko dla Gabi.
Poza tym córcia moja wymyśliliła sobie piknik i na jutro zaprosiła gości.Więc będę znowu przy garach siedzieć.
Korci mnie pranko dziecięcych ubranek, ale jeszcze się za to nie wzięłam.Musimy skonczyć te remonty i dopiero zacznę powoli przepierać i prasować.Muszę chyba wykorzystywać ładną pogodę.
Dziewczyny ja właśnie czytam "50 twarzy Greya"-siostra mi pożyczyła.Na razie jestem trochę zniesmaczona.To takie trochę zboczone romansidło z elementami sado maso :/
joluś gratulacje dla Igusia. Super,że nie sika już w pieluchę. Jak ja bardzo chciałabym,żeby mój pojął lekcje siusiania...
Futrzaczku wytrwała z ciebie babka. Laska będziesz,że hoho :)
styna no synuś ładnie przybrał na wadze :) Tylko się cieszyc,że zdrowo rośnie.
poziomki Jadze tam dobrze i się nie śpieszy na zewnątrz ;) Przyjdzie jej czas to wyjdzie :p

Wczoraj byłam z M na zakupach i zaopatrzyłam się w dżemiki,mniam :)

Witam sie i ja:)w calosci

Persefona nie szalej dziewczyno! Z remontami tak jest ze roboty duzo ale za to potem jaka radocha z efektu:)

Styna o ktorej maly zasnal?

U nas dzisiaj upal...nic sie nie chce:/

Hejka. U nas dziś pogoda do bani. Szaro buro ponuro i wieje wieje wieje :/ Muszę wyjść z domu na chwilę ale mi się nie chce!

Persefona
polecam Ci trylogię Crossa podobna do Greya ale nie taka zboczona. dotyk crossa - szukaj na empik.com

Styna widać chłopak się wyspał:):) Ech niestety ten kto powiedział że małe dzieci tylko jedzą i śpią bardzo się mylił:/

Poziomka a Ty dalej w dwupaku. Sądziłam że po nocy będzie zdjęcie Jagi na FB :p

reklama
Do góry