reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Kochana oczywiście wzajemnie :*
edit: zmykam do wyrka :* całuski :*
edit: zmykam do wyrka :* całuski :*
Ostatnia edycja:
Bubbles
Fanka BB :)
Stynka nasza dzielna ekspresowa! :*
Nie moge sie doczekac zeby Was zobaczyc. Gratulacje raz jeszcze!
Gdybym wiedziala, ze bedzie dziewczynka i w takim tempie porod to moze bym sie jeszcze zdecydowala.
Haha, oczywiscie zart! Gdyby nawet, to po 2 cc juz nie moge rodzic sn. Poza tym zycie mnie przygniotlo deko i stwierdzam, ze juz dosc.
Siedze wlasnie w wannie z goraca woda i mocze doopsko, Furagin tez juz lykam, jak nie urok to sraczka.
Filku juz nie goraczkuje, mamy powtorzyc mocz, wrocilo z laba bez wyniku, ale co sie dziwic jak bylo tego z pol lyzeczki. To jest sztuka zlapac mocz, stoje przed Filciem z fiolka i czekam az skapnie, a tam kropla na minute, woreczki z kolei sie odklejaja kiedy cieknie i worek pusty, pielucha pelna i placz przy klejeniu/odklejaniu, ech...
Jolus, ta moja 8 oblamala sie z jednego boku tak do dziasla, nie boli, ale nasza dentystka mowila ze warto go usunac juz teraz, bo predzej czy pozniej bedzie klopotliwy.
Majusia, wspolczuje i tego leku, bo znam bol az nadto i tego pobudzenia Polci, moze przez to siedzenie w domu tez sie nie wyszumiala. Witam w klubie zasmarkancow, ja tez!
Poziomko teraz kolej na Ciebie? Trzymaj sie Kochana! Czy Twoj TZ jest juz w domu? Sorki nie pamietam...
Ok, dobranoc, rano trzeba wstac na rytmike w pl szkole.
Milego weekendu!
Nie moge sie doczekac zeby Was zobaczyc. Gratulacje raz jeszcze!
Gdybym wiedziala, ze bedzie dziewczynka i w takim tempie porod to moze bym sie jeszcze zdecydowala.
Haha, oczywiscie zart! Gdyby nawet, to po 2 cc juz nie moge rodzic sn. Poza tym zycie mnie przygniotlo deko i stwierdzam, ze juz dosc.
Siedze wlasnie w wannie z goraca woda i mocze doopsko, Furagin tez juz lykam, jak nie urok to sraczka.
Filku juz nie goraczkuje, mamy powtorzyc mocz, wrocilo z laba bez wyniku, ale co sie dziwic jak bylo tego z pol lyzeczki. To jest sztuka zlapac mocz, stoje przed Filciem z fiolka i czekam az skapnie, a tam kropla na minute, woreczki z kolei sie odklejaja kiedy cieknie i worek pusty, pielucha pelna i placz przy klejeniu/odklejaniu, ech...
Jolus, ta moja 8 oblamala sie z jednego boku tak do dziasla, nie boli, ale nasza dentystka mowila ze warto go usunac juz teraz, bo predzej czy pozniej bedzie klopotliwy.
Majusia, wspolczuje i tego leku, bo znam bol az nadto i tego pobudzenia Polci, moze przez to siedzenie w domu tez sie nie wyszumiala. Witam w klubie zasmarkancow, ja tez!
Poziomko teraz kolej na Ciebie? Trzymaj sie Kochana! Czy Twoj TZ jest juz w domu? Sorki nie pamietam...
Ok, dobranoc, rano trzeba wstac na rytmike w pl szkole.
Milego weekendu!
Ostatnia edycja:
persefona
Wpadam dziś tylko na moment, bo mam sporo zajęć. No ale jak zobaczyłam, że mamy małego STYNKA na świecie, więc muszę złożyć najszczersze GRATULACJE obojgu!!!! Cóż za tempo! Ja tak rodziłam Gabi. Z młodym było już gorzej...
Aha i stynka nie zarzekaj się, że to już definitywnie ostatnie. Spójrz chociażby na mnie czy na poziomkę Albo paulę, która mówiła,że trzecie dziecię pojawiło się z tabletek anty Więc jak to mówią: Nigdy nie mów nigdy
Jeszcze raz GRATULACJE! I szybkiego powrotu do formy życzę
No to kolejka się zmniejsza..Najpierw ypra, potem stynka.
Teraz czas na poziomkę, później na mnie, Alex i basiekkk Chyba, że jeszcze któraś dołączy
Aha i stynka nie zarzekaj się, że to już definitywnie ostatnie. Spójrz chociażby na mnie czy na poziomkę Albo paulę, która mówiła,że trzecie dziecię pojawiło się z tabletek anty Więc jak to mówią: Nigdy nie mów nigdy
Jeszcze raz GRATULACJE! I szybkiego powrotu do formy życzę
No to kolejka się zmniejsza..Najpierw ypra, potem stynka.
Teraz czas na poziomkę, później na mnie, Alex i basiekkk Chyba, że jeszcze któraś dołączy
Alex2712
Styna wielkie gratulacje, szybko poszło, ja Oliwierka w sumie można powiedzieć, ze też szybko urodziłam bo w 1h i 20 min jak trafiłam na porodówkę, a od przebicia pecherza to juz w ogóle chyba 10 min i maly tez był na swiecie. Mam nadzieję, że tym razem też tak szybciutko pójdzie.
Maju, Futrzaczku zdrówka dla Was i dzieciaczków.
U nas nic ciekawego, jutro wybieramy się do rodziny męża i zabieramy teściową uhhh.....
Maju, Futrzaczku zdrówka dla Was i dzieciaczków.
U nas nic ciekawego, jutro wybieramy się do rodziny męża i zabieramy teściową uhhh.....
Dziewczynki zdycham.....
:'''''''((
Wzielam rano Duomox <znalazłam w domu wazny anty.> w końcu to to samo co bierze Polcia w Amotaksie - amoksycylina ... będzie tego tak 4, 5 dni... Myslicie, ze dobrze zrobilam ?? pewnie i tak bym trafila do lekarza i by przepisal... tylko tydzień później np. Lepiej się szybciej wyleczyć ... ? ;P
Alex - to powodzenia. oby wizyta szybko minela ) pamiętam, ze 'uwielbiasz' tam jezdzic ..
Bubbles - widziałam fot. na fb, jesteście boscy! tacy usmiechnieci wszyscy zazdraszczam az!
:'''''''((
Wzielam rano Duomox <znalazłam w domu wazny anty.> w końcu to to samo co bierze Polcia w Amotaksie - amoksycylina ... będzie tego tak 4, 5 dni... Myslicie, ze dobrze zrobilam ?? pewnie i tak bym trafila do lekarza i by przepisal... tylko tydzień później np. Lepiej się szybciej wyleczyć ... ? ;P
Alex - to powodzenia. oby wizyta szybko minela ) pamiętam, ze 'uwielbiasz' tam jezdzic ..
Bubbles - widziałam fot. na fb, jesteście boscy! tacy usmiechnieci wszyscy zazdraszczam az!
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Bubbles M był tydzien i pojechal z powrotem,nie wiem kiedy teraz bedziemy się widzieć:-(
Persefona kolejka nieubłaganie sie zmniejsza:-)
Maja ZDRÓWKA DUUUZO
Ja sie dzisiaj czuje nienajlepiej...znowu drażnią mnie zapachy wrrr
Persefona kolejka nieubłaganie sie zmniejsza:-)
Maja ZDRÓWKA DUUUZO
Ja sie dzisiaj czuje nienajlepiej...znowu drażnią mnie zapachy wrrr
Ostatnia edycja:
Witam się :-)
Styna serdeczne gratulacje. Fajnie, że tak szybko poszło. Niech zdrowo się chowa :-)
Maja dużo zdrówka, Tobie i Polci.
Futrzaczku Wam też życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Styna rodziła a my z mężem świętowaliśmy 5 rocznicę ślubu. Ależ ten czas leci...
Niestety Krzyś nam się rozchorował, lekka gorączka, katar, kaszel. Biedny 9 razy się w nocy budził. Za to w dzień spał z 5 h i od razu trochę mu lepiej. Wierzę, że szybko mu przejdzie. Mnie trochę gardło pobolewa. Mam nadzieję, że tylko straszy.
Pisałyście o płatkach - Krzyś bardzo je lubi. Z bobovity raz kupiłam, teraz je zwykłe kukurydziane nestle. Muszę je przed nim chować ;-)
Styna serdeczne gratulacje. Fajnie, że tak szybko poszło. Niech zdrowo się chowa :-)
Lepi to chyba u Oliwierka oczko ucieka, czytałam że Alex była z nim na bilansie.ypra - my na bilans jestesmy umówieni na poniedziałek. A powiedz to oczko ucieka małemu w zauważalny sposób?? pytam, bo od czasu do czasu niania mi mówi, że Zosi ucieka jedno oczko, ale ja nigdy tego nie widziałam. dopiero kilka dni temu, gdy po raz n-ty oglądałam jej zdjęcie, stwierdziłam, że na nim widać, że prawe oko "ucieka". Wiem, że moja mama tak ma, że czasem na zdjęciu pod jakimś kontem jej oko ucieka, ale nigdy problemów nie miała i w sumie tylko ona wie, że tak ma
Maja dużo zdrówka, Tobie i Polci.
Futrzaczku Wam też życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Styna rodziła a my z mężem świętowaliśmy 5 rocznicę ślubu. Ależ ten czas leci...
Niestety Krzyś nam się rozchorował, lekka gorączka, katar, kaszel. Biedny 9 razy się w nocy budził. Za to w dzień spał z 5 h i od razu trochę mu lepiej. Wierzę, że szybko mu przejdzie. Mnie trochę gardło pobolewa. Mam nadzieję, że tylko straszy.
Pisałyście o płatkach - Krzyś bardzo je lubi. Z bobovity raz kupiłam, teraz je zwykłe kukurydziane nestle. Muszę je przed nim chować ;-)
Siema cioteczki. Co słychać?? U nas po staremu. Byczymy się w domku przez weekend. Wczoraj z M złożyliśmy łóżeczko. Dostaliśmy dla Igora już takie doroślejsze łóżko i od dwóch nocy na nim śpi
Ja na imieninki dostałam tablet od M TABLET OVERMAX NEWBASE + 2x ETUI KLAWIATURA (3302759369) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor zielony.
Styna szybciorem Ci poszło ech gdyby mi ktoś powiedział że też tak szybko urodzę to bym się starała już teraz o malucha ;-) Jeszcze raz gratuluję.
Wy już w domku czy jeszcze w szpitalu??
Maja zdrówka Wam życzę dziewczyny. Dziękuję za to słoneczko na imieninki. Cóż w tym roku prawie wszyscy zapomnieli o moim święcie, dziś za to mam gorącą linię.
Poziomka jak tam rodzisz???
Futrzaczku mam nadzieję że Szymcio czuje się dziś dużo lepiej.
Tak tak zapłacili dla M już dawno...kasa się prawie rozeszła, zostało tylko na życie
Bubbles cóż mogę powiedzieć, dentystka ma rację. Moja mi kiedyś też tak mówiła...ja zwlekałam i teraz bujam się z rekonwalescencją tyle czasu
Persefona jak tam przygotowania do obrony??
Alex mam nadzieję,że dzisiejszy dzionek udany
Ypra wszystkiego najlepszego dla Ciebie i małża kolejnych wspólnych rocznic Wam życzę Zdrówka dla Krzysia i dla Ciebie, oby nic gorszego się nie rozwinęło.
Dziewczynki czy wierzycie w znaczenie snów????
Ja na imieninki dostałam tablet od M TABLET OVERMAX NEWBASE + 2x ETUI KLAWIATURA (3302759369) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor zielony.
Styna szybciorem Ci poszło ech gdyby mi ktoś powiedział że też tak szybko urodzę to bym się starała już teraz o malucha ;-) Jeszcze raz gratuluję.
Wy już w domku czy jeszcze w szpitalu??
Maja zdrówka Wam życzę dziewczyny. Dziękuję za to słoneczko na imieninki. Cóż w tym roku prawie wszyscy zapomnieli o moim święcie, dziś za to mam gorącą linię.
Poziomka jak tam rodzisz???
Futrzaczku mam nadzieję że Szymcio czuje się dziś dużo lepiej.
Tak tak zapłacili dla M już dawno...kasa się prawie rozeszła, zostało tylko na życie
Bubbles cóż mogę powiedzieć, dentystka ma rację. Moja mi kiedyś też tak mówiła...ja zwlekałam i teraz bujam się z rekonwalescencją tyle czasu
Persefona jak tam przygotowania do obrony??
Alex mam nadzieję,że dzisiejszy dzionek udany
Ypra wszystkiego najlepszego dla Ciebie i małża kolejnych wspólnych rocznic Wam życzę Zdrówka dla Krzysia i dla Ciebie, oby nic gorszego się nie rozwinęło.
Dziewczynki czy wierzycie w znaczenie snów????
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ypra ZDROWKA dla Krzysia:*
WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI ROCZNICY)
My mamy 5rocznice 7 lipca
Jolek prezent super
Co Ci sie snilo???
Ja dzisiaj juz kupilam wszystko do konca, teraz jak jestem juz gotowa to Jaga do sierpnia posiedzi
WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI ROCZNICY)
My mamy 5rocznice 7 lipca
Jolek prezent super
Co Ci sie snilo???
Ja dzisiaj juz kupilam wszystko do konca, teraz jak jestem juz gotowa to Jaga do sierpnia posiedzi