reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka kochane :*

popiszę wieczorkiem bo młody wstał a z Nim nie da rady bo piosenki chce słuchać na YT :-D , a wcześniej ćwiczyłam i sprzątałam i czas uciekł ;-):-)

buźki miłego dnia ;*

reklama
Hejka. Śnieg właśnie zaczął u nas sypać od rana ciemno jak w doopie na dworze i w domu, mam wrażenie,że to wieczór się zbliża:/

Basiekk fajnie,że weekend udany:) Marti obsypana prezentami a mama czemu się nie chwali co dostała?:)

Młoda
no to awansowałaś kobito gratulacje:)

Karolq wstawiasz szynkę do pieca i pieczesz ot filozofia :-p A tak naprawdę to nie pomogę, u mnie M w robienie mięs zawsze zatrudniony:)

Futrzaczku to Filisiowi muzę w TV włącz:)

Jestem ciekawa gdzie reszta dziewczyn się podziała
:dry:

Witam
My pojechalysmy rano na zakupy okazalo sie ze to wekedn i poniedzialwk przed swiateczne wiec wszystkie parkingi w miescie bezplatne:confused: Wiem co myslicie wariatka sie nie cieszy ze za darmo a i owszem nie ciesze sie bo dzisiaj wszyscy pojechali autami na miasto u te parkingi pelne sa dopiero na 3 parkingu jeden koles juz pakowal sie do odjazdu wiec stalam i czekalam az pojedzie bo full. Ja juz wole tego funta zaplacic ale wjechac i zaparkowac. Wrocilam to Nadie dpac a sama zmusilam sie do sprzatania na gorze oczywiscie po kolejnym sniadaniu. Co zrobic glodna jestem non stop. Kupilam juz sledzie solone bo potem przed samymi swietami to moze byc ciezko dostac i juz mysle cze jak otworze i wciagne jednego to czy reszta ma szanse doczekac do swiat:D
Basiek poryczalam sie a jak dobrze ze P na gorze gral to sie nie smial.

Cześć laseczki,

to ja sobie też obejrzę ten film, skoro tak zachwalacie.Płakac nie będę.Chociaż po urodzeniu juniorka to łezka mi pocieknie jak są smutne sceny "dzieciowe", więc może..
u nas po staremu- sanki odpalone i smiganie całymi dniami, mnie się szykuje chyba zmiana pracy, niestety na cały etat , do tego raczej w pracy bb nie będzie wskazane, bo to korpo, więc wiadomo.Ale na razie myślę nad odp.
styna ja Cie rozumiem, nic gorszego niz parking zawalony, bo promocja, bo za darmo bo coś tam.
basiekk aż mi ślinka cieknie na myśl o tych smakołykach co serwowałaś.
młoda i piękna niewesoło miałaś, dzielnie to zniosłaś.Gratulacje awansu, oby podwyżka była też za tym.
karolq przepis na szynkę w kulinarnym wątku.
jolek a dla Ciebie buziaki:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)
Majowa ja tak miałam w 1-ej ciąży. Na początku 2 testy ujemne, więc może być niespodzianka ;-)Tak czy siak warto pójść do lekarza, by zobaczył co i jak.
Mloda co za przeżycia :szok: współczuję. Dobrze, że ludzie pomogli, babsztyl z pogotowia jakiś niekumaty :wściekła/y: Cieszę się, że już wszystko ok. Tobie zdrówka życzę!
Karolq8 ja zawsze na oko przyprawiam i raz lepsza raz gorsza mi wychodzi ;-)
Styna to może dokup jeszcze. Ja miałam takie ciągoty na śledzia, codziennie wieczorem zajadałam aż małż miał dosyć. W końcu mi przeszło :-D
Ja już lepiej, choć nos jeszcze zapchany. Cieszę się, że obejdzie się bez antybiotyku. Mały w nocy się porozkrywał, położył się na kołdrze w przeciwnym kierunku, no i trochę dziś gorzej się czuje.

Hej laseczki ;-)

Witam sie w koncu, u nas zima zima zima ... mroz na calego! dzisiaj troche odpuscilo na chwile dopiero.
Tez sie troche pochorowalismy, jakis wirus, troche kataru, troche kaszlu, troche jelitowka, ale lekka, choc nigdy na to nie chorowalismy, ale przynajmniej dziecko co dzien porzadnie zalatwione :-D:-D

Poza tym stan oblezenia trwa - Pola rozrabia jak najeta! co za energia!!!

Mloda - wspolczuje przezyc!!! jeszcze te trudnosci z wezwaniem pomocy do nieprzytomnego dziecka... chory kraj.. Dobrze, ze juz dochodzicie do siebie, i w Swieta, mam nadzieje bedziecie cieszyc sie pelnia zdrowia!
Gratki pracki i podziwiam - po z 6 z domu z maluchem ... czasami mi wstyd, ze narzekam :zawstydzona/y:

Basiek - jaka pysznosciowa imprezka! i w fajnym czasie dla Marti ;-);-)

Styna - zrobilas mi smaka na te sledzie!!! ja planuje rybke opiekana w zalewie <w occie> na Swieta zrobic, chyba szczupaczka :-p:-p juz bym zrobila, zeby zjesc! tylko nie wiem ile to moze stac potem w lodowie??

Futrzaku - zabki ruszyly Filisiowe! fajnie, ze tak spokojnie ;)
Czerwonego winka na bol glowy nie polecam, wzmaga migrene..

Ypra - :-D haha Polka wiecznie odkryta, i w innym kierunku, glownie w nogach u rodzicow, piesek maly ;-)
Zdrowiej!

Ostatnia edycja:
Maja w occie to mogą stać długo pytanie tylko czy do świąt doczekają bo przy mnie to na pewno by nie doczekały:-D Ja chyba zrobię pulpeciki rybne w occie z cebulą.

reklama
ja mam dobre śledzie, na ostro, stoi słoik ostatni, ale mi się już przejadły.A termin jeszcze mają tydzień:eek:
jakoś nie mam do nich już serca...bo tak to jest ze mną.Najpierw kocham a potem mi się odwidzi:rofl2:;-)

Do góry