reklama
sylwia_
Fanka BB :)
melia fajna fotka wlasnie tez mialam pytac czy mamy trzymac kciuki za tesciowa
moj chlop kupil sobie nowy wynalazek i teraz jak wraca z pracy to tak jakby go nie bylo...bawi sie jak dziecko :-)
takze mam duuuzo czasu dla siebie co przeznaczam na leniuchowanie i gotowanko
bra zalazla Ci Lusia za skore ze ja w torbe spakowalas??
moj chlop kupil sobie nowy wynalazek i teraz jak wraca z pracy to tak jakby go nie bylo...bawi sie jak dziecko :-)
takze mam duuuzo czasu dla siebie co przeznaczam na leniuchowanie i gotowanko
bra zalazla Ci Lusia za skore ze ja w torbe spakowalas??
Melia to ja też trzymam za nią kciuki. Ja kiedyś też miałam pieska i kota.Słodki widok jak spały razem i razem jadły. A psiak był później przyniesiony do domu niż kociak.
Salsera, żebyś wiedziała,że oni zawsze mają wyczucie czasu!!!
bra kociak przezabawny
Salsera, żebyś wiedziała,że oni zawsze mają wyczucie czasu!!!
bra kociak przezabawny
sylwia_
pojechalismy do sklepu zeby kupic mi nowy telefon, bo stary sie sypie...ale wyszlo na to ze wyszlismy z tabletem dla niego...ja bym to w sumie nazwala telefono komputerem tak w skrocie
no i od przedwczoraj siedzi, oglada na tym rozne filmy dokumentalne - jakbysmy telewizora nie mieli
gra w rozne pierdoły, instaluje, dzwoni i nie wiem co tam jeszcze...
a moj telefon jak sie sypal tak sie sypie
eh cholerka musze dzisiaj jechac kupic nowy stanik a tak mi sie nie chce z domu ruszac...no i moze cos dla dzidzi wypatrze, bo narazie mam 2bodziaki, skarpetki i smoczek
no i od przedwczoraj siedzi, oglada na tym rozne filmy dokumentalne - jakbysmy telewizora nie mieli
gra w rozne pierdoły, instaluje, dzwoni i nie wiem co tam jeszcze...
a moj telefon jak sie sypal tak sie sypie
eh cholerka musze dzisiaj jechac kupic nowy stanik a tak mi sie nie chce z domu ruszac...no i moze cos dla dzidzi wypatrze, bo narazie mam 2bodziaki, skarpetki i smoczek
ilonka.M
ehhh sylwia skąd ja to znam mo mąż jest taki samiuśki tylko wybiłam z głowy ostatnio tableta bo po jasną cholerę mu to !! powiedziałam masz laptopa to ci styknie a jak nie to oddawaj mi laptopa a ty bierz to ustrojstwo no i spasował ciekawe na jak długo
Meila - śliczne zwierzaki co do okna hmmm... to zupełnie jak u moich rodziców pies z kotem na oknie a ludzie jak patrzą z zewnątrz to mam ubaw po pachy ale dla nas to normalka
Bra - twoja kotka widać charakterna jest
Meila - śliczne zwierzaki co do okna hmmm... to zupełnie jak u moich rodziców pies z kotem na oknie a ludzie jak patrzą z zewnątrz to mam ubaw po pachy ale dla nas to normalka
Bra - twoja kotka widać charakterna jest
sylwia_
ja w sumie pomyslalam ze przyda mu sie, w pracy cos poczyta, nie bedzie sie nudzil no i przedewszystkim nie bedzie mi marudzil
reklama
Hehe sylwia też bym chciała, żeby mój M czasem nie marudził :-) Ale i tak ja chyba bardziej marudna jestem. A mnie czeka w styczniu wybór nowego telefonu bo nam się umowy kończą i będzie szał, żeby coś wybrać fajnego.
No nie mogłam się zdecydować i powstrzymać, to pokażę wszystkie
No i w koszu na zakupy sie wkleiło dwa razy i nie wiem co z tym teraz zrobić.
No nie mogłam się zdecydować i powstrzymać, to pokażę wszystkie
No i w koszu na zakupy sie wkleiło dwa razy i nie wiem co z tym teraz zrobić.
Załączniki
Ostatnia edycja: