reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

tak tak wczoraj był mężuś ale wszystko na wariackich papierach ale w końcu został się na noc i o 6 wystartował do Szwajcarii tym razem. a tak to choróbska też nam nie obce niestety- Szymcio kaszel a Filip katar - choć pulmex baby zdziałał cuda i dzisiaj już w ogóle mu nie ciekł a wczoraj to łoo matko.... Szymcio niby miał zielone światło na przedszkole ale jednak go nie puszczam.

Joluś- już miałam pisać że może ten w psikadle jakiś oszukany :-p;-) bo ja zawsze w tabletkach biorę ale po kolejnym poście hmm może trzeba czasu po prostu
Basiekk- bodajże po 6 godz już można karmić po sudafecie więc rano to całkiem luz
Styna- ojj przykry nieprzyjemny wypadek :( całuski w usteczka Nadiusi ,a babsztyle ehhh :no:
Madzik- ehh współczuję, dużo dużo zdrówka dla Julka !
Maja- dużo pozytywnych fluidków! a brownie nie jedz całego tylko podeślij ciut ciut :-)

a mnie coś łepek boli... :confused2:

reklama
Ktos zamawial brownie??
Dziele sie:-p

P9270010.jpg

Oj maja nawet nie wiesz jakby się przydał :tak:
Witam się,
odetchnęłam po dzisiejszym usg, wszystko ok. Lekarz nas zaskoczył bo już stwierdził na 70 % płeć - dziewczynka :-) Choć nie wiem czemu ja mówię ciągle on :-D
Mały nie spał w ciągu dnia i myślałam już że go zamorduję.
styna współczuję wypadku, czasem malutka chwila wystarczy. Mały w domu mi się tak kiedyś wywalił, że usta sobie rozciął - ile krwi i płaczu :szok:
Oj nie odpuszczają te choróbska :no:
Mnie od rana gardło boli, mąż pociąga nosem...

Ypra :)) lekarz fachura haahhahaha, a ktory to tydzien?? w kazdym razie fajnie by bylo chyba, gdyby to miala byc dziewczynka co??:-)

Jolus
no ale ze w jakim sensie ja sie szykuje??? eeeee nie szykuje pffff... nie powrot a zjazd, tygodniowy bodajze.. Jak zdrowko??? Igi juz zajada??

Mowie Wam pandemia pandemia !!!! Jakas masakra, ktos nie jest chory???

Madzik - ja piernicze..... Biedny Julek a Ty razem z nim... uroki zlobkowania... ;/ Jakies inhalacje moze robcie??

Styna ale mialyscie okropne zdazrenie.. wspolczuje... no tak ludzie to sie tylko glupio gapic potrafia.... wrrrr....

Możecie puścić kciuki @ przyszedł :-( nawet 2 dni przed czasem bez żadnego uprzedzenia nic. No a ta temperatura to pewnie to głupie przeziębienie:-(

Bry moje panie :-)

O tak nieludzkich godzinach dopiero mogę zasiąść na chwil kilka i zaraz lecę spać, pobudka o 7 :confused2: Dobre i to, dzisiaj wstałam o 6, to nieludzkie dla mnie godziny :-D

Zdrówka dla chorowitków, mnie jeszcze katar męczy, szczęściem dzieci zdrowe i oby tak było jak najdłuzej i jak najczęściej :tak:

Styna
nie od razu Rzym zbudowano, nie teraz to za miesiąc, może tym razem nie męczcie tak armii i spotykajcie się co drugi dzień;-) Jak codziennie, zbyt wiele plemników jest niedojrzałych i może być trudniej - tak mówią ;-)

Wciągam ciastko - brownie widzę - i znikam moje miłe. Jest świetnie :-)

lepi mała spała w bodziaku i pajacu :szok: moja spała albo w samym bodziaku , jak było chłodniej w bodziaku na długi rękaw a jak zimno to w samym pajacu , teraz będzie bez zmian :-)
basiek masz racje ze nerwy nic nie pomoga , wręcz pogorszą niestety... jesli wiesz że nic nie zmienisz lepiej się uśmiechnąć i spróbować nie przejmowac :tak:
futrzaczku współczuję rozłąki z mężem... , na pocieszenie powiem Ci ze masz jeszcze nas :-p
styna no to współczuję .. radze żeby ktoś wam s pl wysłał flegaminę w kropelkach i podawac lub jakiś syrop na kaszel , albo zrobiony z cebuli i z cukru u nas to pomogło kilka miesięcy temu ... i dziewczynki go uwielbiały a na katar mozesz Karvol kupić u nas dostepny dla dzieci w ampułkach leje się na podusie i dziecko wdycha
współczuję upadku Naduni:-(
poziomki lecisz w moje urodziny :-p
maja kusisz ciachem :-p hihih ja mam dziś karpatkę :-)

dobranoc :-)

Hope oczywiście że będziemy próbować, próbowanie ma swój urok. No ale szczęściu trzeba pomagać i kupiłam testy owulacyjne na ebay. Jak się uda wszczelić to może chłopaczek będzie:-)
Kamcia dostaje syrop na kaszel i już jest lepiej. Trzymam ją w domu ten tydzień niech się porządnie wyleczy.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Stynka, fajnie, że mówisz o tym sanostolu, byłam pewna, że on dopiero od 3 roku życia jest. Muszę kupić koniecznie, bo nie zapowiada się ciekawie. Dzieci zasmarkane chodzą do żłoba, to trudno czegoś nie przynieść.
Za staranka następne już powoli kciuki zaciskam:)
Ypra, szybki ten Twój doktorek. Ale chyba fajnie, jakby dziewczynka była dla odmiany, czy nie?:)
Majeczko, dzięki za ciacho:) Inhalujemy codziennie solą fizj., żeby wydzielinę rozrzedzić.
Joluś, cieszę się, że u Was ze zdrówkiem lepiej.

Miłego dnia wszystkim!

Do góry