reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kochane ile koncern Johnson&Johnson Wam placi za ta reklame Sudafedu????!:-D:-D eeej podzielcie siem ! :p

Nie chcialam go brac ze wzgledu na pseudoefedryne, jeszcze bardziej mi dziec pobudzony niepotrzebny:-D

reklama
Ha ha Majcia nic nie płaci po prostu jest dobry;-) ! ale Twój wybór szkoda Nam Ciebie bo już tyle się męczysz, mnie on mega uratował w dniu chrztu Filipa ,czyli w styczniu ,czyli mały był jeszcze mały :-D, i nic mu nie było zero pobudzenia czy coś ...

ciasteczka francuskie już w piekarniku :-)

Wiem wiem Futrzaku :** zartuje ;) sama go bralam kiedys i pomogl rewelacyjnie, pisalam nawet tu kiedys o tym, ale juz mi przechodzi ten katar, wydalam mase pieniedzy juz na nasze chorwanie poza tym ;/ :*
Daj mi lepiej ciasteczko!!!!! Mniammmm!!!

Ha ha ja z łakomstwa język aż poparzyłam :-D a do Ciebie wysyłam kilka ekspresem! fruuuuu :*

w czasie deszczu dzieci się nudzą ... i mama też :-D dlatego mykamy zaraz do sąsiadów - mają dwójkę chłopaków jak My z tych samych roczników :-) już parę razy się bawili razem na dworze a teraz mykamy na chatkę do nich , jutro czy jakoś na dniach rewizyta pewnie , strasznie się cieszę bo brakowało mi tu towarzystwa .

Do wieczorka laski :*

Futrzaczku ciasteczka, gościna och jak ja Ci zazdroszczę, a i tych pieniędzy za reklamę środka na katar :-D:-D:-D Ech brakuje mi tu takiej koleżanki na częściej niż raz na X czasu. Czuję się samotna i gdyby nie Wy to bym zwariowała!

Majusia
cieszę się,że powoli choróbsko odchodzi w dal. Mam nadzieję,że Polusia żadnej gorączki nie ma.

Lepi ciekawe co za smakołyki Zosia tam wcina przez sen:):)

Mój Igi jak ma na coś ochotę jak ja jem to stoi obok i mlaska usteczkami. A dziś nawet podszedł i powiedział "dać,dać, dać " :shocked2:

Wizyta udana , dzieciaczki już od godziny śpią a po ciasteczkach ani śladu :-D;-)

Joluś- wiem kotuś co to znaczy... i kurka wodna że jeszcze teleportu nie wymyślili w Naszych czasach.... :cool:

reklama
Do góry