reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Ha ha Majcia nic nie płaci po prostu jest dobry;-) ! ale Twój wybór szkoda Nam Ciebie bo już tyle się męczysz, mnie on mega uratował w dniu chrztu Filipa ,czyli w styczniu ,czyli mały był jeszcze mały , i nic mu nie było zero pobudzenia czy coś ...
ciasteczka francuskie już w piekarniku :-)
ciasteczka francuskie już w piekarniku :-)
Wiem wiem Futrzaku :** zartuje sama go bralam kiedys i pomogl rewelacyjnie, pisalam nawet tu kiedys o tym, ale juz mi przechodzi ten katar, wydalam mase pieniedzy juz na nasze chorwanie poza tym ;/ :*
Daj mi lepiej ciasteczko!!!!! Mniammmm!!!
Daj mi lepiej ciasteczko!!!!! Mniammmm!!!
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Ha ha ja z łakomstwa język aż poparzyłam a do Ciebie wysyłam kilka ekspresem! fruuuuu :*
w czasie deszczu dzieci się nudzą ... i mama też dlatego mykamy zaraz do sąsiadów - mają dwójkę chłopaków jak My z tych samych roczników :-) już parę razy się bawili razem na dworze a teraz mykamy na chatkę do nich , jutro czy jakoś na dniach rewizyta pewnie , strasznie się cieszę bo brakowało mi tu towarzystwa .
Do wieczorka laski :*
w czasie deszczu dzieci się nudzą ... i mama też dlatego mykamy zaraz do sąsiadów - mają dwójkę chłopaków jak My z tych samych roczników :-) już parę razy się bawili razem na dworze a teraz mykamy na chatkę do nich , jutro czy jakoś na dniach rewizyta pewnie , strasznie się cieszę bo brakowało mi tu towarzystwa .
Do wieczorka laski :*
Futrzaczku ciasteczka, gościna och jak ja Ci zazdroszczę, a i tych pieniędzy za reklamę środka na katar Ech brakuje mi tu takiej koleżanki na częściej niż raz na X czasu. Czuję się samotna i gdyby nie Wy to bym zwariowała!
Majusia cieszę się,że powoli choróbsko odchodzi w dal. Mam nadzieję,że Polusia żadnej gorączki nie ma.
Lepi ciekawe co za smakołyki Zosia tam wcina przez sen
Mój Igi jak ma na coś ochotę jak ja jem to stoi obok i mlaska usteczkami. A dziś nawet podszedł i powiedział "dać,dać, dać "
Majusia cieszę się,że powoli choróbsko odchodzi w dal. Mam nadzieję,że Polusia żadnej gorączki nie ma.
Lepi ciekawe co za smakołyki Zosia tam wcina przez sen
Mój Igi jak ma na coś ochotę jak ja jem to stoi obok i mlaska usteczkami. A dziś nawet podszedł i powiedział "dać,dać, dać "
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Wizyta udana , dzieciaczki już od godziny śpią a po ciasteczkach ani śladu ;-)
Joluś- wiem kotuś co to znaczy... i kurka wodna że jeszcze teleportu nie wymyślili w Naszych czasach....
Joluś- wiem kotuś co to znaczy... i kurka wodna że jeszcze teleportu nie wymyślili w Naszych czasach....
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Dobranoc kochane :*
z teleportem czy bez kiedyś musi być taka NASZA MEGA BIBA!!! ;-):-)
do juterka!
a i pomeldować się proszę bo coś malutko Nas ....
z teleportem czy bez kiedyś musi być taka NASZA MEGA BIBA!!! ;-):-)
do juterka!
a i pomeldować się proszę bo coś malutko Nas ....