Czesc kochane babolki :***
U nas powoli powoli widac .. swiatlo ... w nosie D;-)
Jolek, Futrzaku - mloda psikane ma Nasivinem, ja Otrivin stosuje. Wiem wiem - Sudafed jest swietny, kiedys uzywalam, ale z tego co pamietam sklad nie wskazany przy karmieniu, bo my dalej cycamy...
Basiek - ja dzisiaj robie zupke dyniowa ;PP mniam!
Jolek - powodzenia na szczepieniu!!!
Futrzaczku - ale to musialo byc okropne.. brrrr.... dobrze, ze wiedzialas co zrobic, ale takie sytuacje pokazuja jak szybko jestesmy wlasnie w stanie zareagowac! :*
Przepraszam, ale juz zapomnialam co mialam jeszcze odpisac...
Chce wyjsc zaraz z malutka na poczte, piepr******* awiza odebrac.
U nas juz po upale, psuje sie :///
A wczoraj 28 stopni bylo, ostatnie pare dni byla naprawde fajna pogoda, szkoda, ze my chore.. - ale nawet pojechalysmy na dzialeczke na malinki wczoraj. Polcia jadla wszystko co dalo sie zjesc - mlainki, jezynki ... i kore z drzewa tez jadla
Zobacz załącznik 498862Zobacz załącznik 498863Zobacz załącznik 498864Zobacz załącznik 498865
ooo tak zajdam, trans, i jak pieknie wygladam po!
U nas powoli powoli widac .. swiatlo ... w nosie D;-)
Jolek, Futrzaku - mloda psikane ma Nasivinem, ja Otrivin stosuje. Wiem wiem - Sudafed jest swietny, kiedys uzywalam, ale z tego co pamietam sklad nie wskazany przy karmieniu, bo my dalej cycamy...
Basiek - ja dzisiaj robie zupke dyniowa ;PP mniam!
Jolek - powodzenia na szczepieniu!!!
Futrzaczku - ale to musialo byc okropne.. brrrr.... dobrze, ze wiedzialas co zrobic, ale takie sytuacje pokazuja jak szybko jestesmy wlasnie w stanie zareagowac! :*
Przepraszam, ale juz zapomnialam co mialam jeszcze odpisac...
Chce wyjsc zaraz z malutka na poczte, piepr******* awiza odebrac.
U nas juz po upale, psuje sie :///
A wczoraj 28 stopni bylo, ostatnie pare dni byla naprawde fajna pogoda, szkoda, ze my chore.. - ale nawet pojechalysmy na dzialeczke na malinki wczoraj. Polcia jadla wszystko co dalo sie zjesc - mlainki, jezynki ... i kore z drzewa tez jadla
Zobacz załącznik 498862Zobacz załącznik 498863Zobacz załącznik 498864Zobacz załącznik 498865
ooo tak zajdam, trans, i jak pieknie wygladam po!