reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam :-)

u mnie pogoda do bani ,.. znów ... :/
mogłoby być tak ciepło jak w czwartek....

miłego dnia ...
nie wiem czy wpadnę dzisiaj jeszcze bo mąż znów od 12 w pracy :sorry:

reklama
Witam:)
My już w domku. Wczoraj było wietrznie i chłodno nad morzem ale cale szczęście nie padało, tylko rano trochę popadało. Zaliczyliśmy jeszcze spacer nad morzem ale szybko uciekaliśmy bo było straszne wiatrzysko a potem skoczyliśmy na basen. Pakowanko i wyruszyliśmy do domu.
A i dostaliśmy mandat na 50 zł bo zapomnieliśmy wykupić biletu w parkomacie, no można sie wściec, także wizyta na basenie trochę nas wyniosła.
Boże dziewczyny to moje ostatnie chwile przed powrotem do pracy, jak tu wróciłam to caly czas o tym myślę, niech ten weekend trwa wiecznie:)

Maju zdrówka życzę:)
Pozdrawiamy:)

Cześć Dziewczyny :)

Alex nam też raz chcieli wlepić mandat nad morzem, ale wyskoczyliśmy ze sklepu i się wybroniliśmy. Natomiast raz w W-wie śpieszyliśmy się do poradni laktacyjnej i wracamy a tu mandat. Nie zauważyliśmy znaku, a cała ulica była zastawiona, więc nie przyszło nam do głowy, że jest zakaz. Więc trochę ta poradnia laktacyjna wyniosła ;-)

Przywieźli wczoraj łóżko, co prawda 2 h po czasie, ale najważniejsze, że jest. Mąż dał się namówić i panowie za jedyne 200 zł złożyli je. Dziś je przetestujemy :-)

Miłego weekendu :-)

Alex będzie dobrze, niedługo nastepny weekend.Szybko zleci tydzień..
u nas od rana zbiera się na deszcz, pewnie już jutro będzie zimniej:(
Byliśmy na chwilę w spożywczym(hipermarkecie) matulo ile ludzi!!! dobrze,że my tylko po pare rzeczy.Na parkingu jak szukałam miejsca, to zaczęłam powaznie się zastanawiac czy nie dają czegoś dzisiaj za darmo,taki tłok:blink:

Ostatnia edycja:
witam! coś kiepsko u mnie ze systematycznością :-( szykujemy się do 2 tyg wyjazdu w góry, więc ostatnie dni poświęcam na przygotowania, pranie, prasowanie, zakupy bo ciągle czegoś brakuje:wściekła/y: itd.. Wracamy na tydzień przed weselem siostry męża, więc musiałam już teraz dokupić wszystkie brakujące rzeczy na tę imprezę - i tak wyszło,że ostatnie dwa dni spędziłam latając po sklepach za butami i dodatkami. Dziś mieliśmy gościa - byłego męża mojej przyjaciólki.....ostatnio jak go spotkałam odniosłam wrażenie,że jest strasznie samotny po tym rozwodzie, więc zaprosiłam go do nas - u nas zawsze wesoło jak Stasiu daje czadu ;-)
rzuciłam okiem na to co napisałyście przez ostatnie dwa dni:
alex-super,że urlop się udał, życze bezbolesnego powrotu do pracy
jolek - cieszę się,że u M. ok i ,że zatęskniłaś....:-), ale smutno,że szykuje się dluższa rozłąka - rozłąki nie są fajne :-( jedynie fajne są przywitania po powrocie :tak::zawstydzona/y:
maja - zdróweczka moja kochana!
jaipur - pogoda u nas do dooopy :-( jutro kulki?:-)
ypra - wspaniałe wieści dotyczące fasolki!:-) niech rośnie zdrowo!
lepi-udanego weekendu!;-)
persefona-powodzenia na kursie :-) bo prawko na pewno się przyda :-)

Witam się,

wspaniale się spało na nowym łóżeczku :)
Dziś byliśmy na spacerze, pogoda dopisała, karmiliśmy kaczki, wiewiórki, gołębie i 2 wielkie karpie :-D
Alex trzymam kciuki za jutro!

reklama
Do góry