reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

u Nas dziś cały czas pada ... oby się wypadało :-D i jutro było ładnie :tak:
ja przy kawusi , poukładałam już ciuszki Szymcia z wczorajszych zakupów, jeszcze troszkę zostało do kupienia to jakoś przez weekend, troszkę sobie ogólnie ogarnęłam i wstawiłam pranko.

Maja- ojj współczuję kochana :* i życzę dużo zdrówka a z leków polecam szczerze tabcin a na gardło uniben - dużo psikaj i ból gardła minie :tak:
Joluś- cieszę się że już w domciu , a z pracą za granicą to wiadomo dobrze i źle ... :* buziam :*
Jaipur- wieści fantastyczne! :-)
Alex- miłego wypoczynku a potem spokojnej podróży :)
Basiekk- piątuś piątek piąteczek! buziak :*

reklama
hej hej to my,

cieplutko nadal:)))) przed nami weekend

dzisiaj mały szoping z juniorkiem(głównie bajerowanie emerytek w biedrze) się szykuje, bo braki występują w zaopatrzeniu.

jesień jest fajna, ale... z temp powyżej 20st. I bez deszczu.Inna jest depresyjna:-p

maja może jakiś wirus Cię rozbiera? :///

Dzień doberek!
Coś mało tu nas ostatnio.Każdy wykorzystuje resztki wakacji, ale zimno się zrobiło...brr...
U mnie na obiadek dziś leczo :) Mniam;-)
Od poniedziałku będę Gabi do szkoły prowadzać, a samej też mi się niedługo zaczną studia.To już ostatni rok, ale za to jaki pracowity.
Aha dziewczyny. Moja mama zdecydowała,że opłaci mi prawo jazdy!!! Strasznie bałam się samochodu i nie wyobrażałam siebie za kółkiem, ale jest mi strasznie potrzebne, więc chyba się zapiszę. Wczoraj mnie M wziął do autka i pojeździłam po łące :) Jak się okazuje - nie taki diabeł straszny :)
jolek jak ci idzie dietka? Z tego co się orientuję to na dukanie jesteś? Ja też dietkuję,ale sposobem Adriana Lukoszka. Mam nadzieję,że choć tyci schudnę

Poza tym życzę zdrówka chorowitkom, uśmiechu smutasom, snu niewyspanym, cierpliwości gdy dzieci nas z równowagi wyprowadzają, owocnych wyników w nauce dzieciom i mamom,które chcą zacząć edukację i miłego dnia wszystkim!

Kawę popijam, ale nie mam nic do niej:) Podrzuci coś któraś?:) Odwdzięczę się z domu, bo upiekłam wczoraj wieczorem pyszne śliwkowe ciasto z kruszonką:) Zeżarłam wczoraj na noc jeszcze ciepły kawałek, tak pachniało, że się nie mogłam powstrzymać:)

Jaipur, super, że wieści dobre. A co konkretnie zdiagnozowali?
Jolek, na pewno M będzie w tych 90%, głowa do góry:)
Persefona, idź kochana na ten kurs, zobaczysz jaka to wygoda autem jeździć:)
Majuś, zdrówka życzę. Kuruj się szybko, żeby Cię bardziej nie rozłożyło.
Lepi, miłego wypoczynku! Używaj ile wlezie, należy Ci się:)
Basiek, przybijam piątkę z okazji radości z weekendu:) U nas planów też brak, ale na pewno coś się wymyśli:)

Madzik ja też nie mam nic do kawki, w akcie desperacji przeszukałam już całe biurko i nie znalazłam ani deka słodyczka:dry:, ale Twoje śliwkowe z kruszonką brzmi pysznie:tak:
Jaipur super, wspaniałe wieści, chociaż wiedziałam, że takie będą:-)
Maja zdrówka kochana, ale Cię rozłożyło, a jeszcze nie wszystko możesz brać bo przecież cycasz jeszcze. Najlepiej herbatka z miodem i cytrynką i pod kołderkę, choć zdaję sobie sprawę, że przy Polci w ciągu dnia to nie da rady, ale może chociaż jak malutka zaśnie słodko.
Lepi odpoczywajcie kochani:tak:
Persefona jak masz możliwość to idź koniecznie na to prawko, ja sobie siebie bez prawka nie wyobrażam:no:. A za ostatni ciężki rok studiów trzymać kciuki będziemy, chociaż Ty i tak dasz radę bo zdolniacha jesteś :-)

Jeszcze dwie godzinki, już przebieram nogami pod biurkiem :-)

Witajcie :-)

Szarlotka się piecze - madzik z chęcią podrzucę, Mały śpi odrazu humor lepszy. Dziś mój maluch był nie do wytrzymania, więc w wózek i na spacer. Niebawem jesień i już tak szybko w takich sytuacjach nie wyskoczę na dwór :-(
Dzwonili od łóżka - facet od dostawy mówi, że nie miał informacji od dziewczyny, która te łóżka w sklepie sprzedaje :szok:, więc mają przywieźć dziś o 15 i w ramach rekompensaty wnieść. Mój się uparł, że chce składać, więc nie wiem kiedy prześpimy się na nim ;-)
Lepi trzymam kciuki by kanapa dotarła. My też będziemy niebawem spać w swojej sypialni a nie gościnnie u Krzysia ;-)
Jaipur super, że bez cięcia się obeszło.
Persefona trzymam kciuki za prawko!
Maja dużo zdrówka!

Jak pomysle o lekarzu, glupiej standardowej wizycie konczacej sie wypisaniem recepty na antybiotyk to mi sie odechciewa :/
Wiec nie poszlam :)
Wzielam paracetamole i inne - tak Basiekk ma racje - nie wszystko moge brac.. no i poszlysmy na miasto - zakupy, poczta itp.. wrocilam umordowana. Lekko pokapuje, ale duchota masakryczna! a to meczy. Wnioslam spiaca juz Polke i zakupy .. no i wlasnie zamiast sie polozyc to zorbilam sobie z rosolku mojego zupke ze swiezych ogorkow z koperkiem - pyszka! Komu?
No to se pogadalam, ide jesc paaa
Aha a na deser poprosze o sliwkowe Madzika i szarlotke Ypry! Proszeeeeeeeeeee!

Lepi - cudownego weekendu !!! :))
Jaipur - i co dalej z brzucholem Prezesesowym? ale fajnie, ze obylo sie bez zabiegu.
Persefona - zapisz sie, zapisz na ten kurs! Ja tez z rajdowcow :p

Ostatnia edycja:
matusia witaj witaj :-)
ypra ja tak od zawsze robię jak piszesz i nie zawsze jest jak wyprasowane :-p i nawet nie wiedziałam że to sposób na "nieprasowanie" ;-)
widzę że nie w humorze jesteś :/ ja też .. poprawy nastroju życzę :*
maja zdrówka :*
persefona idź zdać prawko idź !

w sumie nie mam weny na pisanie... zab mnie boli pogoda do bani ... :/

Maja- fakt przepraszam .. wyleciało mi z głowy że karmisz
Kamcia- współczuję bólu zęba i życzę poprawy pogody :*
Pesrefona- prawko to super sprawa! super że się zapisałaś

reklama
Bry czór :-)

M ogląda jakiś paskudny horror a ja sączę winką, cudowny wieczór, błoga cisza :rofl2:

Jaipur to bardzo dobre wieści :-)
Jolek a jak bzyku bzyku z takim rekonwalescentem, zakazane? :-D
Ypra oj oj trzecie dzieciątko, nie czas jeszcze, nie czas, ale nie wykluczam;-) Ciesz się ciążą, nigdy nie wiadomo kiedy będzie nam dane jeszcze raz poczuć jej smak.
Maja jak mnie maksymalnie rozłożyło brałam aspirynę po ostatnim nocnym cycaniu a przed pierwszym porannym. Paracetamole i inne srole - szkoda na nie czasu.
Persefona prawko dziś do podstawa, my mamy to i Tobie się uda:tak:

Moje dziecko najmłodsze najukochańsze odkryło, że głośne MAMAAAAA z drugiego pokoju przywołuje mamona i tym sposobem dzisiaj nauczyła się DONOSIĆ. Tata nie dał pilota- MAMAAAA!! Siostra nie pozwoliła otworzyć szafki - MAMAAAAA i tak dziesiąt razy. Za to sama zjadła całego, wielkiego knedla ze śliwką, więc wybaczyłam:-)

Do góry