reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Laski a Wy nie przeginacie troszeczkę??!! Gdzie wszystkie jesteście?????????????

U nas wieczorem wielki lament bo tata po raz kolejny obciął Igirmu włosy. Musieliśmy mu skrócić bo jakieś krostki mu wyskakują, nie wiem czy to od potu czy od czego:confused: Codziennie mam mytą główkę a się jeszcze coś pałęta. Teraz dzieć ma króciuteńkie włosy i loków też niet :(

Jolek dziś doczytałam o zasłabnięciu :-( Mam nadzieję, że to jednorazowe. Nabieraj sił.
Futrzaczku wyścigi super, można łatwo się wciągnąć choć na początku była dla nas czarna magia. Ogólnie tyle wygraliśmy co straciliśmy :-D
Lepi wspaniale, że pogoda dopisała. Super, że wypoczeliście.

Ale gorąc... Mimo to udało nam się pojechać przed zamknięciem sklepów i zamówić szafki łazienkowe i łóżko. Teraz tylko czekać. Mam nadzieję, że tym razem będzie ok.

Jolek krostki? A naszego Małego chyba coś pogryzło, wygląda strasznie, najgorzej że powieka też pogryziona, cała opuchnięta. Biedny cały. I nawet nie wiadomo kiedy. Ktoś powiedział, że to uczulenie inny że wirusówka. Ja wiem, że to pogryzienie, bo ja też mam kilka. Tylko 1 takie brzydkie napuchnięte. A Mały wszystkie wielkie i sączące sie, pewnie meszki. 1-y raz go tak urządziły :-(

Ostatnia edycja:
Hej
Ypra biedaczek z Krzysia, może Fenistylem Go posmaruj.
Jolek ciekawa jestem jak Igus wygląda z krótkimi włoskami:)
Lepi super, ze urlopik udany:)

my może w weekend tez wyskoczymy nad morze ale to na razie tylko plany zobaczymy co z tego wyjdzie...

o nie,jolek, paskudna matko, obciełaś taki piekny zaczes.Na co teraz będzie łapać laseczki?:-p trzeba będzie z nimi gadać itd, a tak wystarczyło zarzucić czupryną.

u nas też pogryzienia przez meszki się zdarzyły(też miał oczko zapuchnięte), fenistil pomaga do smarowania i w kroplach.

ja tam nie kraczę, ale pogoda ma się popsuć,więc z tymi planami na weekend to nie szalejcie

No tak Jaipur znad morza wróciła to i pogodę odmówiła :-p:-p
Ciotka nie martw się zaczes jeszcze jakiś jest. jak Igi pozwoli to mu cyknę jutro fotusię i się pochwalimy :)

I to nie ja obcięłam tylko tatinek :-p

reklama
Do góry