reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Noooo dzisiaj pierwsza :-)

Nareszcie mamy pogodę! :-D

Dlatego z tej okazji obdzielam nią tych, których ominęła i uciekam do rodzinki, w końcu to weekend.

Jutro jedziemy pociągiem, jestem bardzo ciekawa jak zareaguje Jagoda - toż to przygoda życia :-D

Zdrówka słońca i uśmiechu na weekend dla wszystkich!

Helloooo!!
Styna ciekawe o czym tak myślałaś, ze zapomniałaś o Nadii hehe:)
U nas pogoda taka sobie....
My dzisiaj bylismy na zakupach kupić nowe kapciuszki dla młodego bo w ostatnich strasznie mu się nóżka pociła. A Waszym maluszkom tez się tak pocą stópki w kapciuszkach?

Witajcie,
nie nadrabiam, bo nie dam rady.
Przez najbliższe 2 tygodnie nie bedę zaglądać, bo jedziemy na wakacje nad nasze morze i może nie będzie nam lać:-D
pozdrawiam wszystkie Majówki i majówczątka!

Maja no niestety, a na dodatek ostatnio pogoda nas nie rozpieszczala :cool:

Styna :-D:-D:-D, dobrze ze pod domem a nie wieczorem...:shocked2:;-)

Hope fajnie macie z tym pociagiem, sama jestem ciekawa jak Jagodka to przetrwa a wy razem z nia ;-)

Ja musze jutro z samego rana do dentysty dzwonic sprawdzic czy nie sa na urlopie bo zab mi sie w sobote polamal i musze go uratowac :shocked2:

aaa :-( miałam iść wczoraj na plażę a się okazało ze jakas bakreria w wodzie i zakas kąpieli a nawet brodzenia :/
no i tyle z plazy że dziewczyny bawiły sie na podwórku :/

alex moja na tylke szybko ściaga kapciuszki ze nie zdąży jej sie nózka spocić :-p zakładam jej kilka razy dziennie ale zawsze to samo więc tak pół olewczo to robię więc nózka nie zdązy jej sie spocić podczas jednorazowego noszenia kapci..
a wbutach też mu sie poci??
hope ciekawe jak Jagódź w pociagu wyrobi ...
lepi pewnie juz Cię nie ma ale miłego pobytu ;-)

ale was dzisiaj dużo :szok: :
-p

a mnie nie było bo miałam gości do rana..
jedni wychodzili a kolejni wchodzili.. normalnie masakra jakaś :-D hehe dopiero o 22 pozbyłam sie ostatniej osoby a zaraz potem wrócił mąż...

Witam się:)
Styna, myślałam, że na końcu napiszesz, że to był sen, że zapomniałaś o Nadii:-D
Lepi, miłego wakacjowania!
Joluś, gdzie jesteś? Tęsknimy za Tobą:)

U nas też goście w weekend. Męskie grono pojechało odpoczywać pod żaglami, a u mnie koleżanka ze studiów cały weekend siedziała. Mieliśmy też w odwiedzinach kolegę młodszego o 2 tygodnie, który już spokojnie łazi. Narobił nam wstydu, więc postanowiliśmy się wziąć w garść i też łazić:) Julek umie sam dojść z kuchni do pokoju:)
Ta koleżanka moja jest w 17 tygodniu ciąży i powiem Wam, że zazdroszczę jej tego brzuszka:tak::-D

reklama
Hejka :-)

Weekendzik udany :tak: w sobotę byliśmy u mojej Hani a w niedzielę Szymcio był u swojej koleżanki Martynki a a Filiś zarazem u tatusia chrzestnego.

Lepidoptera- ojj jak zazdroszczę ... :* bawcie się dobrze i na pewno będzie pogoda :tak:
Hope- i jak wrażenia z podróży ? :-D
Madzik- brawo Juluś brawo ,a co do koleżanki to może się napatrzyłaś na brzuś i cuś z tego będzie :tak::-)
Kamcia- goście fajna sprawa :tak: ale racja i męcząca :-D;-) a tą bakterią to szkoda bardzo i mam nadzieję że szybko się jej pozbędą
Joluś- a jak tam u Was kochana ?
Majowa- no to trzeba się cieszyć i mieć nadzieję że leczenie da dobroczynny skutek :tak:
Alex- My też bezkapciowi ;-):-D
Karolka- i co z ząbkiem?
Styna- to się mamusia w wir fantazji ulotniła ;-):-D

Do góry