lepidoptera
Fanka BB :)
Witajcie babeczki,
w pracy latanina, czekamy na kontrolę a ja siedzę i udaję, ze pracuję
, wszystko zrobione, co ma być, to będzie. w sumie mnie chyba kontrolować nie będzie, tylko nasz dział, dokładnie nie wiem nawet. Ale nerwówka jest od 2 miesięcy i niech się to wreszcie skończy!!!
Co do termometrów, to też mam problem. Kupiliśmy kiedyś termometr do skroni, ale był do d....py. Co chwilę mieliśmy inną temperaturę. Wymieniliśmy go - dali nam nowy i to samo! W końcu nam kasę zwrócili. Mamy elektroniczny, ale on też pokazuje inną temp. Mamy stary rtęciowy i nim mierzyłam małej temp. w pupci, ale w nocy miałam problem
. Kupiłabym bezdotykowy, ale po tych doświadczeniach zwyczajnie nie mam do nich zaufania... aha, mam też w smoczku, ale mała nie chce go i tyle.
w pracy latanina, czekamy na kontrolę a ja siedzę i udaję, ze pracuję

Co do termometrów, to też mam problem. Kupiliśmy kiedyś termometr do skroni, ale był do d....py. Co chwilę mieliśmy inną temperaturę. Wymieniliśmy go - dali nam nowy i to samo! W końcu nam kasę zwrócili. Mamy elektroniczny, ale on też pokazuje inną temp. Mamy stary rtęciowy i nim mierzyłam małej temp. w pupci, ale w nocy miałam problem