reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie babeczki,
w pracy latanina, czekamy na kontrolę a ja siedzę i udaję, ze pracuję:-p, wszystko zrobione, co ma być, to będzie. w sumie mnie chyba kontrolować nie będzie, tylko nasz dział, dokładnie nie wiem nawet. Ale nerwówka jest od 2 miesięcy i niech się to wreszcie skończy!!!

Co do termometrów, to też mam problem. Kupiliśmy kiedyś termometr do skroni, ale był do d....py. Co chwilę mieliśmy inną temperaturę. Wymieniliśmy go - dali nam nowy i to samo! W końcu nam kasę zwrócili. Mamy elektroniczny, ale on też pokazuje inną temp. Mamy stary rtęciowy i nim mierzyłam małej temp. w pupci, ale w nocy miałam problem:baffled:. Kupiłabym bezdotykowy, ale po tych doświadczeniach zwyczajnie nie mam do nich zaufania... aha, mam też w smoczku, ale mała nie chce go i tyle.

reklama
Wpadam się tylko przywitać i zaraz uciekam. Humor mam taki jak ta deszczowa pogoda:-(
Ćwiczenia te co miałam w weekend zaliczyłam (oceny od 3 do 5). Ale najgorsze przede mną...
Widzę,ze temat rozwinął się o termometrach. My mamy taki -> BEZDOTYKOWY termometr NC100 Microlife NC 100 HIT! (2366616054) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i zwykły elektroniczny pod pachę. Jak dzieć ma temperaturę zawsze sprawdzam obydwoma. Wtedy mam pewność.

Witam się i ja , później dzisiaj bo zawalili mnie robotą.
Pogoda ble, weekend szybko zleciał, ja w tym tygodniu tylko 3 dni pracy:-)

Witam babeczki. Nie wiem ile uda mi się posiedzieć bo pewnie zaraz Igor wstanie. Kurde pralka wzywa,że właśnie prać skończyła:/ Jeszcze trochę ręcznego prania mnie czeka. Pogoda średnia. Słońca brak padać nie pada na termometrze 16 stopni więc chyba nie tak najgorzej. Z humorem za to kiepsko. Chodzę podminowana a w środku taki niepokój mnie męczy... hmmm mam nadzieję,że nic złego się nie wydarzy!:/

Lepi udanej kontroli:)

Basiekk no tak trzy dni pracujące to trza nadrobić te dwa dni dodatkowe lenistwa:p Długi weekend przed Tobą:):*

Persefona a co ta 3 tam robi :p:p Gratuluję zaliczonych ćwiczeń:)

Jaipur
a jak tam z Twoją szkołą, uczysz się jeszcze??

Ostatnia edycja:
Jolek kochana tulę, mam nadzieję, że ten niepokój w środku minie i jest bez konkretnej przyczyny? Ja czasem też tak mam taki niepokój bez powodu.

Oooo poczytałam wszystko a mój chłopak dalej śpi:)
Basiekk zwalmy to na pogodę i przymusowe kiblowanie w domu :tak:

Agacio coś nam wsiąkła :dry: I nie tylko ona :hmm:

witam.. dopadło mnie przezięboenie :sorry:
czuję się jak flaki z olejem..
byłam w aptecve zakupiłam sobie lekarstwa .. i mam nadzieję że pomogą..

będe wieczorkiem jak co.. już w łózku bo teraz nie mam sił na nic :-(
a na dodatek dostałam @

Ostatnia edycja:
Hej

ja tez wykończona i podminowana... Szymek kaszle , byliśmy u lekarza dostaliśmy antybiotyk (słaby bo tylko raz dziennie ) bo chcemy się wyleczyć do wyjazdu ehhh nie wiem jak to będzie . :no::-(

poprawy humorku i zdrówka chorowitkom :*

reklama
Kamcia, zdrówka życzę.
Jolek, oby niepokój jak najszybciej zniknął.
Basiek, Lepi, zazdroszczę Wam wolnego piątku. ja po 9-dniowym weekendzie w maju już nie planowałam tym razem urlopu:) Ale weekend i tak mam przedłużony, bo muszę wolne wziąć na poniedziałek, bo na szczepienie idziemy. Szkoda, że urlop nie jest z gumy:-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry