reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

aina a wiesz, że zastanawiam się nad rewolucja w życiu , czy nie iść od paździenika na kosmetologię? :) będę chodzic do ciebie na korki ;)))

reklama
Właśnie zastanawiam się czy iść do pracy, czy zajmować się Jaśkiem jeszcze rok, czy zacząć jakieś studia dziennie (bo kosmetologię zaocznie będę robić). Tylko na samą myśl o zostawieniu Jasia w przedszkolu serce mi pęka...

oj rozumiem, ja mooooooooooożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee będę chciała znaleźć coś na pół , bądź 1/4 etatu w jakimś gabinecie- jeśli pójde na studia, bo póki co mam jedynie tytuł technika po studium sprzed kilkuuuu latek ;) potem moje życie zawodowo - edukacyjne potoczyło sie w kompletnie innym kierunku ;)

Ja odwlekam i odwlekam myślenie o tym co robić:eek:
na razie szukam kwasów w necie:-p
Bra jeszcze mamy czas:-D tak sobie mówię:p
Uciekam do mamy się poprzytulać, P dzwonił,że u kolegi siedzi, już szaleje:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:
powinien siedzieć i tęsknić.. szaleńczo tęsknić!
do jutra kochane!

Czesc dziewczynki wieczorem

no tak mnie glowa boli z tego wiatru... jeeeeeeeee...:-(...... strasznie sie rozhulalo u nas po poludniu!
jeszcze Polusia strasznie wyla-plakala pod wieczor, chyba zabki... bidulka... ale leb mi pekal!
okno umyte :p ufff.. jeszcze jedno, ale to w przyszlym tygodniu raczej..

Bra
- co sie dzieje kochana?nie masz zaufania do M juz? tak to napisalas :(( ..i nie zamartwiaj sie - na pewno wygladasz lepiej niz ja! :p :]
..moje mozliwosci i nastroj i to co dookola to sama wiesz....... Ty jestes sliczna szczupla <nie chuda wcale!> i zadbana myszka nasza! :*
Gratki zebuszkow i spanka Lenonka!

Persefona
- wez sie wygadaj kobieto! o co chodzi z tym, ze komus mogloby sie nie spodobac..?? tak dziwnie piszesz.... nie wiem... powiedz co sie dzieje - zawsze pomozemy w miare mozliwosci! a i moze poczujesz ulge.. smialo!

Agacio - no i jak tam porzadeczki, porobione??;-)

Widze, ze duzo brzdacow dzis marudna, to chyba ta pogoda ... albo zbiorowy wysyp zebow!

Aina
- no wlasnie powinien szalenczooooo teskniccc!!!!!!!!:-D;-)
..tez odwlekam,,,, ale wyglada na to, ze musialabym pojsc do pracy - tylko gdzie???!!!!jak?!!! masakra w temacie....
..mialabym nawet i ochote postudiowac to co i Wy dziewczynki, przekwalifikowac sie zupelnie np.,,,,, ale mozliwosci zero.. :/ :((

Ostatnia edycja:
Tu raczej nikt nie pomoże... Bo jak są problemy, to oczywiście przez facetów!:wściekła/y::wściekła/y:
~Mój M jak wspominałam był w delegacji 6 tygodni. I znowu sobie nagrabił... Nie chcę wdawać się w szczegóły, ale znowu zaznajomił się z jakąś laską w necie. :no::angry:Niby nic, ale....boli:-:)-:)-( i to jak cholera:-:)-:)-(
Przetrwaliśmy wszystkie trudne rozmowy, a teraz jesteśmy na etapie jakiegoś w miarę normalnego funkcjonowania i dalszego życia. Wie,ze popełnił mega błąd i lata jak skowronek wokół mnie, ale co mi po tym...
Zostałam przy nim ze względu na dzieci,ale nic mu nie obiecuję i jeden fałszywy ruch...a zniknę. Nie mogę tak żyć:-:)-(Czemu to wszystkojest takie trudne:-:)-( a gdzie tu teraz spowrotem zaufać???:-(
Dzięki,że czytałyście te moje wtwody,ale na prawdę nie mam się komu wygadać. Jedynie jedna osoba na gg. Nie chciałam wciągac w to nikogo z rodziny, bo wiadomo jakby to się skończyło. Dzięki,że chociaż tu mogłam do was się wyżalić.

reklama
Do góry