reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Sprawy z mężem mają się tak, że wróciłam do niego, ale i tak małego wożę do mojej mamy codziennie. Mnie też prawie cały dzień nie ma. Wracam z uczelni, jem u mamy obiad i wracam do M. wieczorem. Tak to wygląda, że jedynie tam u teściów śpię. Teścia traktuję jak powietrze - "dzień dobry" i to wszystko. Zapowiedziałam M, że jeżeli jego ojciec jeszcze raz mnie tak potraktuje to już tam nie wrócę i niech wybiera kto ważniejszy - ja i Kubuś czy mamusia...

reklama
Witam:)
My dzisiaj byliśmy na imprezce u moich koleżanek z pracy, było bardzo przyjemnie, Oli na początku trochę marudził ale potem juz sie przyzwyczaił do ciotek.
Majowa mam nadzieje, ze sytuacja się nie powtórzy ale pamietaj jakby co zawsze musisz pamietac kto jest dla Ciebie najwazniejszy i niech twój mąż o tym tez pamięta.

Majowa mam nadzieję,że sytuacja się więcej nie powtórzy. Popieram Alex, pamiętaj kto jest dla Ciebie najważniejszy, a mąż niech w końcu się zreflektuje za Twoje dobre serducho!!

Alex
imprezujecie tak od poniedziałku?? Super że spotkanko udane:)

Witam się. Coś tu cicho ostatnio...
U nas poranek pochmurny i znowu wieje okrutnie. Ja w robocie, pracy full, a nie chce mi się wziąć za nią. Z naszego majowego wyjazdu nad morze chyba nic nie wyjdzie. Szukałam jakiejś okazji na grouponie, jak już znalazłam to mój małż się rozmyślił, a teraz już nic nie ma fajnego.
No nic, czas się zabrać w końcu.

Kamcia, buziak dla Emki.

Cześć laski
Madzik, Karolq w pupinę macie za takie krótkie posty :tak:;-) co u Was kobiety?
Kamcia buziaki dla Emci, to już ostatnia miesięcznica:)
Majowa jednak wróciłaś?:szok: Mam nadzieję, że ta sytuacja się już nie powtórzy. Kurcze nie trawię takich facetów, dla których ważniejsza jest mamusia niż żona i dziecko, po prostu nie trawię :confused2:.
Joluś, a to M. zaraza jedna popsuł Ci humor.
Kamcia czekamy na zdjęcia dziewczyn:)

Moja teściowa w sumie jest ZEN nie powiem, ale jest mega wścibska:confused2: ciekawe jak się to nazywa w języku Jaipurowym:-D.
Dzisiaj znów musiał tata zagadywać Martysię jak mama wychodziła do pracy. Jak tylko mama chciała oddać tacie to był płacz:confused2:.
Udanego dnia

Basiek jakos weny brak ostatnio na pisanie. Czytam jestem na bierzaco;) u nas wszystko dobrze mi troche zmeczenie sie wlaczylo nic mi sie niechce robic;)

U nas mala placze za kazdym kto wychodzi z domu ale jak ja ubieram na dwor tez jest placz;)

reklama
dziękuję w imieniu Emci..
przyznam wam szczerze że nawet nie wiedziałam ze to już dziś ...
w telefonie nie wiedzieć czemu mam ustawiony poniedziałek 26 marzec :szok: nie wiedzieć czemu
:confused:

nie miałam siły wczoreaj już wchodzić na forum :-( ale zrobiłam sobie kolaże ze zdjęć bo za dużo ich imałam do wstawienia..
zaraz wrzucę na własciwy wątek :-)

dziś ostatni dzień pracy :-p więc będę miała czas... jupiiiiiii :-p

Do góry