reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się ledwie przytomna mała daje popalić od 3 w nocy nie spała do 7 potem się zdrzemnęła 2 godzinki i znowu krzyk.
Jolek nie tak faktycznie jest ponieważ przeszłam na pół etatu to teraz nie dni się liczą a godziny no i w przeliczeniu godzin na dni wychodzi mi równo 7 tygodni.
Spadam jak nie usnę z małą to jeszcze zajrzę.

reklama
jolusia moja siostra jest w wawie na operacji oczu. jedno juz zoperowane,teraz kontrol i za dwa tygi znowu na tydzien wyjeżdża na drugie oczko. w tym czasie ja i mama zajmujemy sie małą :tak:

a ja miałam nie farbować włosów, bo jeden fryzjer element spalił mi je i kruszą sie jak diabli, ale dzis moja mama , która normalnie nie komentuje, powiedziała delikatnie, że ... widac mi odrost więc farba na głowie :-D

potrzebuję dobrego damskiego towarzystwa, najlepiej takiego, które tez ma czegoś dość, które napije sie ze mną wódki, choc na niby i posiedzi nawet w ciszy. jakies chętne?

Bra ja chętnie ja chętnie..tylko że ja wódki nie piję.Ogólnie kompan do picia ze mnie marny...Ale posiedzieć z Tobą mogę. Czy mogę zabrać Igorka ze sobą, bo nie chce go z durnowatym ojcem zostawiać!!!!!! Już mi idiota humor znowu zepsuł !

Dziewczynki wpadam tylko zameldowac ze moje przeziebienie okazalo sie angina i rozlozylo mnie na dobre, jedym slowem - zdycham...

Jak bedzie lepiej to wpadne.

Milego dnia....

Karolka faktycznie z Tobą słabo.Pisałaś przecież ostatnio,że w końcu do lekarza się wybrałaś i anginę Ci stwierdził. Kuruj się kochana.

Paulina szkoda gadać...kolejny raz gadał mi jedno a okazało się co innego :wściekła/y: I weź tu z takim gadaj!
Jestem ciekawa czy teraz jakiś konsekwencji jeszcze z tego nie będzie!!!!!!!!!!!!!!!

jak najbardziej dzieci chętnie widziane, miejsce jest :tak: jak nie wódka, to mam tez inne sponiewieracze, np kawę inke i takie tam :-D oferuje również maseczkę z żółtka na włosy :-)

ps chłopy są goopie

Oj głupie głupie, Bra Ty coś wiesz na ten temat! Ja poproszę herbatkę do sponiewierania :-D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Bra a dla mnie się znajdzie miejsce? tylko że ja pewnie milczeć nie będę mogła....... :-D o a kawa inka by mnie tak sponiewierała że zgon:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry