reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej:)
Jaipur piąteczka dla Juniorka:tak:
Madzik buziaki dla Juleczka:-)
Joluś ja jestem chętna na wase i twarożek:tak: już mi slina po brodzie cieknie!
Ania dziewczyny mają rację ciesz się wolnym i czasem spędzonym z Darusiem:)
Agacio TY szybka babka Jesteś:)

Jaś śpi, ja piję kawkę i maluje paznokcie:) wczoraj odwiedziły mnie dziewczyny, ale było głośno! Pozniej zakupy, meczyk i Jas poszedł spac o 23....
Dziś jade po P do pracy i tez musimy sprawy pozałatwiać.
Pogoda znów do d...
Miłego dnia!

reklama
Witam się laski
Pogoda cudna!!! I humorek dopisuje. Dzwoniłam już do babci, rozkazałam długo spacerować z Klusią:-). A jak ja wrócę wyjdę z nią jeszcze na godzinkę, a co:-). Roboty mam dzisiaj dużo:confused2:, ale nic tam szybciej zleci mi czas.
Ja już po śniadanku, ale na Jolki śniadanko ślinka mi leci.
Olo, Julek - buziaki dla Was chłopaki*
Moje szczęścia gratulujemy ząbka
Jaipurek dobrze, że Ty ZEN dziewczyna i nic Ci nie straszne:-) Udanej imprezki:)
Bra kochana dziękuje, że się martwisz przyzwyczaiłam się już do tych pobudek Martysi i w sumie w ciągu dnia nawet funkcjonuję na szczęście nie są to długie pobudki, mamcia utuli i można spać dalej.
Tak bardzo się cieszę, ze mimo, iż nie spędzam z małą 100% dnia jestem jej potrzebna:-) i jak tylko wracam z pracy, wręcz wyrywa się babci, żebym tylko wzięła ja na rączki i przytuliła:-).
Żelka tęskniłam:zawstydzona/y:

Wiecie , że jeszcze jutro i weekend:)
WIOSNA:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
poczytuję ale jakoś weny brak. tyle dziś wody piję, że co chwilę do wc biegam.

basiekk malutka wie co najlepsze - czyli mamusia :-)

u nas nocka , oprócz tego, że obudził się o 1 i śpiewał to ok. no i co 3-4 godziny jedzenie. kiedy to się skończy :sorry:

Joluś - nie to, żeby specjalnie:-):-). A nocka dużo lepsza niż poprzednia, ale i tak jakieś 7 pobudek było. Muszę przeczekać. Nie mam wyjścia. Ale dzisiaj mam mega humor, nikt< z wyjątkiem teściowej:confused2:> nie jest w stanie mi go zepsuć.

witam:)
basiekkk to podeślij trochę słoneczka, u nas wczoraj była ładna pogoda i dziś myślałam że się przejdziemy na spacerek do prababci, a tu lipa.... pogoda nic tylko spać się chce, więc właśnie kawusie piję
mojeszczęścia gratulacje ząbka:)
jaipur buziaki dla Olo:*
madzik buziaki dla Julka:*

reklama
Witajcie,
roboty jak zwykle full:baffled:
troszke nadrobiłam.

alex - ja przedwczoraj posadziłam małą pierwszy raz na nocnik, tak tylko, żeby się oswajała i psipispsi mówię do niej i nagle słyszę, że siusia:-D. ale wczoraj już nam się nie udało:-)

No, humorek wrócił. Przyszła pierwsza po porodzie @, bezbolesna, taka "delikatna" jak nigdy:-D

Dobrego dnia, bo nie wiem, czy jeszcze dziś zajrzę!

Do góry