reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dziewczyny przepraszam, że tak Was zaniedbuję, ale moja dobra koleżanka ma problem z mężem psychopatą i próbuję jej pomóc wyjść z tego bagna :/ Wcale nie jest łatwo. Generalnie jakoś tak przez cała sytuacje nie mam nastroju.
Przepraszam :/

Buziaki dla okrąglinków :)

Ostatnia edycja:
reklama
witam,
Karolq a jednak to były ząbki:) gratki:)
A wczoraj to widzę że popijałyście:) Ja ostatnio zrobiłam sobie ulubiony czekoladowy likier, no i "flaszkę" z mężem wypiłam a drugą miałam wczoraj, no ale jakoś niedobrze mi było bo przyszła mi wczoraj paczka z avonu (bo jestem konsultantką) i się nawąchałam zapachów że mnie aż mdliło, a z racji tego że w post z mężem nie piję to likier poczeka w lodówce i będzie mnie kusił:)
Jolek ja też uwielbiam słodkie winka:)
Agacio, Alex moje samopoczucie też dziś nie najlepsze
Alex buziak dla Oliwierka za 9 miesięcy:*
Bra gratki za ząbka
Ypra to oby Krzyś się dał wam dziś wyspać, buziak za 10 miesięcy:*
Gag
u nas tak samo wojna o komputer:)
młoda a ja widziałam na wątku dotyczącym hobby że ty haftujesz:) jak miło bo mnie haft itp. bardzo kręci:)
martusia witam po sąsiedzku bo ja z Rydułtów:)
basiekkk buziak za 9 miesięcy:*

Hania likier czekoladowy?? Co to za wynalazek?

Żelka
co to za psychopata? Dawaj go tutaj szybciorem, zrobimy z nim porządek!!!!!

dzień dobry śliczne!

ja na chwilkę, bo mam u siebie dziś siostrzenicę :tak:
okrąglinkom buziaczki :*
żelka mam nadzieję, że uda ci sie pomóc tej koleżance! &&&

Dziewczyny no masakra, nie chce odejsc bo jej powiedział, że zabierze jej dziecko ...
Wczoraj siedział cały dzień u niej w pracy sprawdzał czy z nikim się nie "kur***wi", w między czasie poszedł i pobił jej byłego narzeczonego :angry::angry::angry:.
Przestał chodzić do pracy tylko ją śledzi, kontroluje smsy, każe przepraszać za urojone problemy itd., zaczyna ją szarpać i podnosić łapska ...

po prostu MASAKRA.
Zabieram ją dzisiaj do siebie do rodziców (ojciec jest prawnikiem i emerytowanym policjantem - to jej wyjasni) wytlumacze jej wszystko i bedzie musiała podjąc jakąś decyzje, oby słuszną.

Buziaki dla okrąglaków

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry