reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam się i życzę udanej niedzieli jak mały wstanie idziemy na spacer:tak:

Ainka buziaki dla Jasia:***

Ostatnia edycja:
gag, jak zobaczyłam rozmiar Twojego posta, to sobie poszłam kawę zrobić na dłuższe posiedzenie. Co za wieśniara z tej znajomej! Widzę, że Ty jesteś taki typ jak ja, że nie umie odpowiedzieć konkretnie, żeby jej w pięty poszło. Ja taka dupa jestem, a potem żałuję, że nic nie odpowiedziałam. Często gęsto tak mam, ale cieszę się że jej smsa napisałaś. Ja też daję mai słoiki i co rano w mróz wiozę ją do niani i nie łapie chorób za często (obecnie ma katar). Nawet mój pediatra powiedział (ten który wyzywał mnie za kupne babeczki dla Mateusza) że słoiczki są ok. Że jak mam w markecie kupić marchew niewiadomo skąd, to lepiej słoik kupić, gdzie już jakościowo naturalne składniki są (cz ja to dobrze napisałam:confused:). Lekarka powinna liczyć się z tym, że nie każdy rodzic był pilny na matematyce i co? Za dużo leku poda, i co? Jeśli ktoś prosi o dokładna miarę, to powinna podać. gag, tak mi smutno, że jesteś sama z tym wszystkim, rozumiem, że masz dość - dziecko samo męczy, a jeszcze chore...marudne... Oby Stasiowi szybko przeszła temp.
agacio, jakaś Ty agresywna w poście do gag:-D.
karolka, bierz witaminy jakieś.
Żelka, też chciałam żeby Maja się urodziła w piątek 13 ale nie ze względu na datę, tylko nie chciałam zostać w szpitalu na weekend:tak:. A zostałam i dopiero we wtorek nam się udało oszukać, ze skurcze mamy:-).
Kamcia, a no faktycznie, że czytałam że persefony teść chory - zapomniałam, jak to ja. Co do buzi, dobrze, że Cię ta maść piecze, goi się. Ja to znam, chociaż dawno nie maiłam (tfu, tfu odpukać). Rób sobie płukanki z szałwi. Mam dobrą maść od dentysty na to solcoseryl.pl .

U mnie rzęs brak od zawsze. To dzieci moje mają ładniejsze niż ja, ale na sztuczne się nie piszę ze względu na systematyczność i kasę.
Wyobażam sobie, ze wszystkie jesteście takie młode i ładne i gładkie cery i w ogóle. A ja stara i gruba... Coś bym musiała zrobić, zeby odmłodnieć, bo wyglądam na 45 lat albo 50.

Ostatnia edycja:
dzien dobry :)
gag dzisiaj bedzie lepiej :)

laski co do ukldania fryzury to ja mam wlosy "wiatrem czesane" :D i tyle, niecicerpie sie bawic w ukladanie, modelowanie bo dobrze wiem ze i tak za chwile bedzie tak jakbym nic z nimi nie robila wiec nie warto tracic czasu :p
kitka albo koczek i giara gra :-D
a makijaze? kiedys uwielbialam, byl to dla mnie rytual dnia codziennego:-D w ciazy przestalam sie codziennie malowac no i teraz tez juz mi sie nie chce, bo jak pomysle ze 20minut stania przed lustrem moge zamienic na 20 minut leniuchowania to wybor jest prosty :D
i tak leza i leza kosmetyki w szafie i starzeja sie :/ ostatnio wyslalam w paczuszcze czesc kolorowki do mamy i siostry moze cos im sie przyda. lepsze to niz mialyby sie przeterminowac i pojsc do kosza. szkoda mi bo to naprawde dobre kosmetyki.
no i sama zastanawiam sie nad permanentnym makijazem, tak mysle i mysle...

matusia hmmm na zdjęciu miniaturze tak napewno nie wyglądasz. dalej nie powiem bo nie widziałam :-) ale jestem pewna, że napewno tak nie jest.

Hej śliczności!

basiekk
alle ci zazdroszczę wyżerki :)
żelka a co tam było u teściów?
maju mam nadzieję, że dzisiajszy dzień będzie lepszy!!!! nie dołuj kochana, napisz co ci leży :*
gag jak nocka??
matusia no ty nie przesadzaj, nie wiem co ty chcesz od siebie. fajna dżaga jesteś :)
kamcia a nie ugryzlaś się? mi sachol zawsze pomagał, jest jeszcze dentosept na wszelkie stany zapalne, ale nie wiem czy u siebie dostaniesz

co do makijau permanentnego to moja teściowa chciała sobie zrobić kreski i zrobiła ... półtorej :-D bo stwierdziła, że tak ja boli, że uciekła z fotela :-D

aina buziacki dla naszego Jasieńka! :*

U nas dziś duma rozpierająca bo Lenek przespał CAŁĄ NOCKĘ !!! :-D:-D:-D obudziła sie po 6. i jeszcze o 8 zasnęła na 45 minut :-D

udanej niedzieli kochane, u nas ciasto bananowe w piecu więc będzie wyżerka :-D zapraszam :-D

CZeść Kochane:-D
Dzieki za życzonka:**
Zdrówka dla chorych i BUUUZIOLE DLA OKRĄGLACZKÓW:***

Przepraszam że nie pisze ale jestem nie do życia:confused2: mam taką huśtawkę nastrojów że sama ze sobą dojść do ładu nie moge.
Poza tym roboty dużo i nie moge jakoś przysiąść:no:

Poziomki to hustamy sie razem... :/ :p

Witam sie, kapie zewszad - roztapia sie wszystko na zewnatrz .. bleeee ciapa lapa bedzie na calego :crazy:

Pola mnie wykonczyla, malo co spalam, rano znowu plakala i sie meczyla.., moj wrocil po 3 do domu... bo koledzy sponsoring robili w ramach odwozki na lotnisko - bo do IE sie wybieraja na urodziny kumpla...
Kamcia i tu prosba do Ciebie - moze polecisz jakis duzy fajny sklep dla dzieciakow?? - kolezanka chce zakupy porobic dla coreczki.
PS Ja tez polecam Dentosept na wszelkie cyrki w jamie ustnej, pewnie masz afte... wspolczuje.. Mam to co jakis czas, przewaznie z 8-osemek sie robi, najpierw dziura w policzku, potem jazda na cala buzie, i zeby z tego bola, wszystko.. mialam prawie caly grudzien to. Tylko nie wiem czy dostaniesz to u was w aptece.. popytaj moze tez o DezAftin - jest na bazie kwasu hialuronowego, tez troche pomaga, powinien byc dostepny wszedzie.. Matusia dzieki za linka na ten Solcoseryl, trzeba wyprobowac! Bo mialam juz chyba wszystko.. To sie rozpisalam..

Bra - :*** dziekuje slonce, nie wiem juz czy bedzie kiedykolwiek lepiej.. ehhh... co sie namartwie to moje.... :(

Lepi - gratuluje zabeczka!!! No, to juz nie jestesmy z lysymi oponkami :)) choc mi tam to nie przeszkadzalo... bardzo ostre robia sie te zabki Polusi..

Zelka - widze, ze odczucia masz podobne do moich po wizycie u tesciow :] milo prawda? bleeeee.................

Gag - no i jak tam u Was kochani, jak noc minela ??

Majowa Mamusia cos zniknela..... Mam nadz. ze w porzadku u nich...

Buziaki dla zaleglych miesieczniakow z ost.dni :***** i gratki dla Jasienka - dzisiaj Twoje swieto smyku kochany! :)):*

reklama
Witam się niedzielnie.
Wieczorem nadgonie ... tylko sie chwalę że mamy 6go zęba ... w podobnej konfiguracji jak u Igorita Jolusi. :-D:-D:-D

Aa Ainka buziaczki dla Jasia :)*****

Ostatnia edycja:
Do góry