reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Oj niemam i nie daje rady nerwowo już nawet chciałam się wyprowadzać ale nie miałam gdzie:-(
Zonka gratulacje a co do radaru niema mam nieomylnych
Zonka gratulacje a co do radaru niema mam nieomylnych
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Niemam wyjścia nikt tego za mnie nie zrobi a czasem przydał by się ktoś ...ktokolwiek...:-(
Poziomki bidulko musisz obmyślić jakiś plan żeby uciszyć te baby
Tak wiem, że rodzaje płaczu mamy zakodowane strasznie się zdziwiłam widząc takie urządzenie Tłumacz płaczu dziecka - Zabawki dla niemowląt - Zabawkowicz.pl babki piszą, że działa nie mniej jednak my etap kodowania mamy już za sobą. a tu coś co niby ma pomóc dziecku samodzielnie przesypiać noc bez wybudzania sięPrzespana noc malucha z Goodnight Sleep Trainer - Zabawki dla niemowląt - Zabawkowicz.pl ceny się nie dopatrzyłam ale napewno na kieszenie większości z nas za dużo
Joluś jak tam? napalona? patrzę na tych mięśniaków i na męża na kanapie, który właśnie się po tyłku poskobał i nie wiem co mam myśleć
Tak wiem, że rodzaje płaczu mamy zakodowane strasznie się zdziwiłam widząc takie urządzenie Tłumacz płaczu dziecka - Zabawki dla niemowląt - Zabawkowicz.pl babki piszą, że działa nie mniej jednak my etap kodowania mamy już za sobą. a tu coś co niby ma pomóc dziecku samodzielnie przesypiać noc bez wybudzania sięPrzespana noc malucha z Goodnight Sleep Trainer - Zabawki dla niemowląt - Zabawkowicz.pl ceny się nie dopatrzyłam ale napewno na kieszenie większości z nas za dużo
Joluś jak tam? napalona? patrzę na tych mięśniaków i na męża na kanapie, który właśnie się po tyłku poskobał i nie wiem co mam myśleć
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Poziomka a nie możecie sprzedać tego domku i mieszkania gdzieś kupić?
Nawet jak bym wróciła do Warszawy(czego nie chce) to by to nic nie zmieniło,moja mama pracuje na okrągło a teściowa jest szczerze mówiąc na wykończeniu. Poza tym w bloku mieszkać nie chce
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Agacio prawda jest taka że te mięśniaki też się drapią po zadku na kanapie więc Twojemu staremu nie tak daleko;-)
Jak zobacze to uwierze ze to cacko działa
Jak zobacze to uwierze ze to cacko działa
Agacio jasne,że tak. Zawsze jak widzę P.Walkera lub V. Diesela to się jaram Mój łysy gotuje obiad na jutro więc sobie nic nie myślę
Te zabawki jakoś mnie nie przekonują.
Poziomka ale miałabyś święty spokój z tymi idiotkami!
Te zabawki jakoś mnie nie przekonują.
Poziomka ale miałabyś święty spokój z tymi idiotkami!
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Jolka z kad zes wzieła tego faceta ze obiad gotuje?????????????