reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

jolek ano dokładnie, mój kuzynek :) tylko nie wiem, czy ja się pospieszyłam, czy wujek zwlekał :)
poziomki niestety czasem bywa zawodny... :dry:

reklama
każdy w końcu ma prawo popełniać błędy, a z każdym kolejnym coraz lepiej poznajemy swoje pociechy :)
poziomki jestem pełna podziwu, jak dajesz radę ogarnąć taką gromadkę :)

Poziomki bidulko musisz obmyślić jakiś plan żeby uciszyć te baby:tak:
Tak wiem, że rodzaje płaczu mamy zakodowane:tak: strasznie się zdziwiłam widząc takie urządzenie Tłumacz płaczu dziecka - Zabawki dla niemowląt - Zabawkowicz.pl babki piszą, że działa nie mniej jednak my etap kodowania mamy już za sobą. a tu coś co niby ma pomóc dziecku samodzielnie przesypiać noc bez wybudzania się:sorry2:Przespana noc malucha z Goodnight Sleep Trainer - Zabawki dla niemowląt - Zabawkowicz.pl ceny się nie dopatrzyłam ale napewno na kieszenie większości z nas za dużo:tak:
Joluś jak tam? napalona? patrzę na tych mięśniaków i na męża na kanapie, który właśnie się po tyłku poskobał i nie wiem co mam myśleć:-D:-D:-D

Agacio prawda jest taka że te mięśniaki też się drapią po zadku na kanapie:-D więc Twojemu staremu nie tak daleko;-):-D:-D
Jak zobacze to uwierze ze to cacko działa:tak:

Agacio jasne,że tak. Zawsze jak widzę P.Walkera lub V. Diesela to się jaram :-D Mój łysy gotuje obiad na jutro więc sobie nic nie myślę :-p

Te zabawki jakoś mnie nie przekonują.

Poziomka ale miałabyś święty spokój z tymi idiotkami!

reklama
Do góry