reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

jolek - napij się goracej czekoladki na poprawę nastroju :p ja właśnie piję taką z aromatem marcepanowym.
A tak jakoś do młodego wielorybek przylgnęło, bo ma w wanience termometr w tym kształcie, poza tym nie raczkuje jeszcze a buja się na brzuchu i wygląda jak my to mówimy jak wieloryb na mieliźnie :-)

reklama
Klepaczki z Was okropne!!! :-)

Widzę, że mamy nową, fajną, rudą koleżankę na forum... Aniu fajna zmiana :tak:

Kamcia duże uffff, że galaretki dotarły! Cieszę się bardzo! A ciacha ma być focia, pamiętaj!

Ja do pracy wracam z nowym rokiem :confused2:

Mam zapalenie spojówek! Musiała sobie zatrzeć oko tymi bakteriami co się Matiemu w uchu zalęgły i teraz mam Kuwejt w oczach... :crazy::crazy::crazy:

I jakoś dziwnym trafem ja też od rana mam telefoniczny dZień ale bardziej smsowy. Jedna taka małpiszonka mnie musiała obudzić bladym świtem :-p:-p:-p A potem to już co pół godziny rożne smsy :eek:

Majowa moc buziaków dla Kubunia na pół roczku :*

Marzena czyżby ta sama małpiszonka co mnie z wyra wygoniła:cool2:
A jak to jest mieć Kuwejt w oczach???

Ancia
może jakiś fany brązik wymieszany ze złotym?? Musiałabym na żywo Cię zobaczyć i pokombinować..

Jolek już tylko herb atke dokończę i lecę. W tym tygodniu mam taką wenę, że nawet okna wczoraj pomyłam.
Zaraz oszaleję mój P rzuca palenie od poniedziałku wszystko było ok aż do dzisiaj bo z okazji piątku wypił piwko a raczej dwa (nie rozumiem co go ten piątek cieszy skoro i tak w soboty pracuje:confused2:) no i teraz marudzi mi tu:wściekła/y::wściekła/y:
Aniu wybacz że nic nie piszę o twoich włoskach ale nie mogę znaleźć fotki. Gapa ze mnie.

Ostatnia edycja:
Aniu- spróbowałabym brązy i szarości :tak: raczej zieleń i niebieski w odstawkę ale zobaczymy co reszta powie i możesz popróbować tak że pół oczka od wewnętrznego kącika na jasny brązowy a ku zewnętrznemu na bardziej brązowy ! wiesz o co mi chodzi ? :-p a i do tego podkreślić brwi na brąz tak delikatnie oczywiście a nie że wygląda jak perfidnie namalowana jak to stare babcie mają w zwyczaju robić :-D

Ania super;) Odważna zmiana. ja kiedyś z blondu na brąz się farbnęłam ale tak sobie wyglądałam.

A ja nadrabiam pozostałe watki. I już mi sie pomału oczka zamykają. Synek spi od 20 ale juz ze 3 razy się wybudzał:szok:

Jolek ten sam małpiszon, ten sam! Przypomnij mi czemu my ją lubimy? :-p:-p:-p

A Kuwejt w oczach to ... cieknąca ropa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Aniu ja z reguły oko robię na brąz, beż, złoto. Lubię te kolory i są neutralne do pracy. A jak trzeba mocniej to więcej ciemnego cienia. Ale co pasuje do rudości to ja nie pomogę, bo się nie znam.

Wiem co jeszcze miałam! Nie tylko w Polsce nie wolno bić dzieci i straszą zaraz sądem. Jeśli dobrze pamiętam to w Skandynawii podobnie. Zresztą dobra, niech się czepiają ale zaraz więzienie to przesada. Na szczęście tacy rodzice muszą testy przechodzić i szkolenia a to niekoniecznie zły pomysł. Bo umówmy się są rodzice, którym się wydaje, że jedyną słuszną karą jest klaps i nic innego nie stosują... A stosują często. A ja tego nie popieram bo karanie w ten sposób to przyznanie się do porażki wychowawczej, że już nic innego rodzic wymyśleć nie potrafi, że brakuje mu intelektu, żeby dziecko utemperować. No i teraz będę musiała uważać w miejscach publicznych bo zdarza mi się czasem w nerwach powiedzieć Pauli, że zaraz ją "palnę" albo że zaraz dostanie "w tyłek". I to nasz utarty sygnał, że przegina i ma się uspokoić co nie znaczy, że faktycznie biję. No ale trafi mi się kiedyś "natchniona" pedagog i mnie zgłosi i będziecie mnie oglądać w tw jako Marzena S. :-D:-D:-D

reklama
Do góry