reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Kamcia- trzymaj się, miejmy nadzieję, że operacja pomoże i D. szybko wróci do formy.
Futrzaczku - bardzo mi przykro :(
kto tam co upiekł to ja bardzo proszę o podesłanie :)

U nas intensywny weekend, w sobotę jak zwykle basenik, pani chwaliła Mikołaja, że tak pięknie nurkuje. Ależ jestem z niego dumna :) Coraz bardziej mu się to podoba widać.
A w niedzielę mieliśmy tak piękną pogodę, że nic tylko korzystać. A potem pojechaliśmy na zakupy i dla siebie nie mamy nic, a młodemu kupiliśmy wanienkę i kombinezon. Ale. Okazało się że jednak kombinezon sporo za duży i nie wiem co teraz, bo kupiłam w outlecie, tam mniejszych nie było, ale może wymienią mi w normalnym sklepie bo to aktualna kolekcja. A wanienka z odpływem ale jakimś dziadowskim, bo Mikołaj nogą go otworzył i zalało mu pokój. Od jutra takie rzeczy tylko w łazience.

reklama
Kamia ta strzałka jest tam od zawsze bo ona należy do okna przeglądarki z której korzystasz a nie do forum:tak:

Salsera a może mocniej dociśnij korek w tej wanience.

Mandrzejczuk oby jak najwięcej takich dni :tak:

Witam się i to tylena tą chwilę. Ubieramy się z Igorem i do papierniczego po koperty zmykamy, bo zdjęcia dla prababci mamy do wysłania a zwykła koperta trochę mała.

salsera to chyba klątwa wiaderka:-D nam się stało tak samo:-D wnerwiłam się(ja zen:-D) i zakleiłam klejem ten odpływ:-D i wpakowałam korek na amen.

poza tym witamy się porannie, ale mega zimno, byliśmy już na spacerku:eek:

mandrzejczuk fajnie, że z małym lepiej:) a co dajesz mu do inhalacji??

Witam, wróciłam z Poznania i muszę was nadrabiać:-p
Studentów na naszej specjalizacji jest 200
Grupa fajna,ale wszystkich to i tak nie zdołam poznać przez te 2 lata:laugh2:
W sobotę spałam z 3 koleżankami,więc zrobiłyśmy sobie małą domoweczkę
:-)Fajnie było,tylko gorzej było wstać w niedzielę na zajęcia:sorry:
To tyle.Nię będę się rozpisywać,bo mam sporo na głowie.
mloda dywanik niczego sobie
Futrzaczku wspólczuję,trzymaj się
[*]
jolek, lepi zdrówka życzę
Kamia gratuluję wyjścia z domku :) taka odskocznia zawsze dobrze wpływa
mandrzejczuk podziwiam twoją cierpliwość :) a w ogóle to ciesze się,że lepiej już
Kamcia mam nadzieję,że wszystko pójdzie gładko i twój małż będzie jak nowy
jolek
[*] dla nienarodzonego maluszka (nie wiedziałam)

Buziaki z okazji kolejnych miesięcy dla dzieciaczków :***

ŻycZę miłego dnia kobitki,lecę

Bry :-)

Kamcia współczuję problemów z nogą, jednak czarny scenariusz, ale dacie sobie radę, na pewno.

Młoda dywanik super, lubię takie prezenty ;-)

Futrzaku współczucia i kondolencje ...

Zdrowia dla wszystkich chorowitków.

Ktoś miał ochotę na słodkie? Trzeci dzień muffinki robię, proszę się częstować, dwie blachy dziennie znikają. Te są akurat z serem ale mam też z czekoladą:-)

muffinki.jpg

U nas ogólnie masakra, Purchawk zepsuta na amen, w nocy wstaje co godzinę, pokrzykuje, w dzień śpi jak mysz pod miotłą, zęby wylazły a dziecko nieznośne. Nie pomaga nawet branie do łóżka. Tak mnie w końcu zdenerwowała, że położyłam do łóżeczka i niech się dzieje co ma dziać. I śpi, od 10 :eek: Odsypia ostatnie 2 tygodnie... :eek: Nareszcie...

Witam,
Hope - podaj przepis na te serowe. W sb moja siostra robiła z dynią, tez pyszne wyszły.

Właśnie był kurier i przyniósł przesyłkę dla M. Ale się cieszy, bo wygrał skrzyneczkę piwa:-D (ja nie lubię, więc nawet nie bedzie mi przykro, że nie moge spróbować). Gorzej, że odstawiłam znów wszystko co jest z kakao:-(, mała miała kilka dni temu brzydkie śluzowate kupy, raz nawet z krwią i ciągle ma jakieś wypryski. Sama już nie wiem, od czego to! a miałam wprowadzać kaszkę, teraz musze czekać aż znikną te krostki:crazy:

A tak bym sobie zjadła czekoladę... i wszystko kakaowe za mną chodzi... masakra!!!

U nas piękna pogoda, ale zimno jest, trzeba się nieźle opatulać.

Dobrego dnia wszystkim!

reklama
Do góry