reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Futrzaczku przykro mi bardzo (*)

Młoda świetny dywanik,:):) Nam moja mama osiołka wyhaftowała muszę go teraz oprawić w ramkę :)

Co was dzisiaj na pieczenie wzięło????

Ja dziś padnięta.Idę rozwiesić pranie i spadam spać.

reklama
Futrzaczku wspolczuje (*)
Mloda to u was chyba cala rodzinka utalentowana plastycznie.... super, moze zacznijcie spredawac swoje prace...
:tak:
Ja wlasnie spjam kawke, mlody kweka na bujaczku i bawi sie swoja komorka :-D, za oknem piekne sloneczko wiec pewnie wiekszosc dnia spedzimy na dworze. M wczoraj nagotowal ogromny gar bigosu wiec obiad z glowy, ale mam tez ochote na wasze ciasta:zawstydzona/y:
U nas dzis w jednej z cukierni jest promocja, bo maja swoje urodziny, jak zaspiewa sie im sto lat to dostaje sie ciasto gratis (cale, takie okragle), chyba wysle M zeby spiewal bo u mnie talent kiepski
:cool2:

Wstałam ze smarkiem Igor pokasłuje upsssssssssss trzeba zacząć działać żeby nas nie rozłożyło:(

Witam się i spadam na śniadanko, M jajecznicę robi:)

Karolka to niech dwa razy zaśpiewa i jedno ciacho ja poproszę :tak:

Futrzaczku ściskam Cię mocno:*
Młoda dywanik rewelacja:tak:

my dziś zaraz wyruszamy na spacer, pozniej nad staw do znajomych. Wczoraj upiekliśmy-... sernik:p Przepisu mojej teściowej, nawet nam wyszedł.
Dziś wieczorem postaram się wszystko nadrobić, całuje kobietki!

cze dziewczyny:-)
tyle ile nadrobiłam:
Futrzaczku bardzo mi przykro:-(

Kamcia szkoda, ze bez operacji się nie uda, nie dziwię Ci się, ze masz dość:-( trzymaj się kochana, jakoś sie to poukłada, zobaczysz.

Jolka nie wiedziałam, ze straciłaś maleństwo:-( przykro mi:-( ale na szczeście masz teraz Igorka:-)

U mnie weekend mija dość intensywnie:-)

w piatek babcia została z młodym a my wybylismy do kina:-) ale fajnie było tak wyrwać się z domu:-) w sobotę bylismy na slubie kumpeli i w meblowym(wreszcie kupiliśmy lawę do salonu:-)) i dziś też pół dnia poza domem korzystając ze słoneczka:-) inne wątki nadrobie jutro:-) a narzie wszystkim miłej i spokojnej niedzieli:-)

reklama
Futrzaczku, bardzo mi przykro.

kamcia nie przejmuj się na pewno wszystko będzie dobrze.
Mandrzejczuk może rzeczywiście idź do lekarza niech Oskarkowi zrobią jakieś badania bo przecież biedaczek nie może się tak męczyć.
A my wczoraj mieliśmy gości i dlatego mnie nie było. Troche sobie pogadaliśmy, było bardzo przyjemnie.
A dzisiaj mój maluszek też trochę marudny, zasnął godzinę temu i ciekawe o której sie obudzi i kiedy my go teraz wykąpiemy!

Do góry