reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

tak jolek sliniak fajny jest ja malej zalozylam dalam jedna lyzeczke zarelka a ona sliniak do buzi i juz byl brudny i nie mialam jak jej karmic bo sliniak lepszy byl;P

reklama
Wczoraj mnie nie było i tyle do nadrabiania miałam przez jeden dzień. Zaszalałyście.
Jolek, współczuję Ci tych nerwów, ale dobrze, że tak szybko wszystko się unormowało. Zazdroszczę Ci natomiast tych spacerków nad morzem.
santa, witaj Majówkowa Mamo.
aina, Wszystkiego dobrego Wam życzę, chyba wrzucisz jakieś focie.
Futrzaczku, jak tam zumba? Moja siostra ją uwielbia.
Alex, nie przejmuj się krową, tylko żeby w przyszłości jak Oli dorośnie nie robiła takich scen, że nie będzie miała dla Niego czasu, żeby przyjechać czy zadzwonić na urodziny itp.
Kamcia, młoda buziaki dla dzieci na wczorajsze miesiąco-urodziny. Karolq , a dla Twojej z okazji dzisiejszych.
marzena, ale idzie Wam ta budowa, pewnie już sie nie możesz doczekać końca
salsera, Maja też trze rączką o dziąsła od 2 tygodni a ząbków nie widać, nawet zaczerwienienia. Życzę Ci, żeby przeszło bezboleśnie, bo jak Ty dasz radę się uczyć w tym czasie.
Wczoraj byłam na tym zabiegu, więc nie dałam radę iść na zebranie do kościoła, a było dla rodziców dzieci pierwszokomunijnych. Poszła moja siostra. Co oni wymyślają! Mało, że ma tyle modlitw, po 3-4 na miesiąc do zdawania, to jeszcze przyniosła specjalny dzienniczek, z którym ja mam chodzić na zebrania, Mati na msze co niedzielę, różańce, roraty, majowe, drogę itp. Oszaleję do maja. Jedyne fajne, że komunia 20 maja, to razem z Majki roczkiem się wyprawi przyjęcie.

Dziewczynki ja tylko na chwile, daje znac ze jeszcze jestem....
Musze teraz przez kilka dni sie jakos poogarniac, szalenstwo z tym kuresm i zamieszanie (rano zanim sie wyprawimy, po powrocie karmienie, pozniej zakupy i obiad robic, karmienie, spacer, karmienie, spac), normalnie nie moge sie wyrobic ze wszystkim, tak ze z gory przepraszam za moja nieobecnosc ale obiecuje ze jak sie troche ogarniemy to zaraz szybko do was wracam.
Buziaczki.

Matusia rok w rok coraz więcej wymyślają. A co oni teraz w książeczkach wypisują :szok: w rachunku sumienia pytania typu " kiedy pierwszy raz zapaliłeś papierosa" " albo "czy piłeś alkohol, ile razy?" :szok:

Witam po tap madl :-D

Matusia- pisałam już o zumbie ;-) że super ale ciężka i sporo nauki przede mną ale ja lubię wyzwania :tak::-) , a co do Matiego to ja ciekawa jestem co wymyślą do czasu jak Nasze majowe szkraby będą przystępować do Komunii
Karolka- nic się nie martw poczekamy ;-)buziak :*

kurcze zmykam już bo mi się oczka już kleją a raniutko pobudka bo do przedszkola szorujemy :tak::-)

Witam się

Nie chce mi się dzisiaj gadać, mam kamień na klacie (Filipek), idę sobie.

Oddam się rysowaniu dzisiaj :-(Ryjówka już jest.
ryjówka.jpg

Hej

Boziu dlaczego...??? :-:)-:)-(
patrze teraz na swojego szkraba i łzy lecą ciurkiem to takie okrutne i niesprawiedliwe nie rozumiem dlaczego tak jest .................

reklama
Cześć
Mam identyczne odczucia jak Wy :-:)-:)-(Łzy się same cisną do oczu.
Idę sobie znaleźć coś do roboty coby nie myśleć :-(

Do góry