Wczoraj mnie nie było i tyle do nadrabiania miałam przez jeden dzień. Zaszalałyście.
Jolek, współczuję Ci tych nerwów, ale dobrze, że tak szybko wszystko się unormowało. Zazdroszczę Ci natomiast tych spacerków nad morzem.
santa, witaj Majówkowa Mamo.
aina, Wszystkiego dobrego Wam życzę, chyba wrzucisz jakieś focie.
Futrzaczku, jak tam zumba? Moja siostra ją uwielbia.
Alex, nie przejmuj się krową, tylko żeby w przyszłości jak Oli dorośnie nie robiła takich scen, że nie będzie miała dla Niego czasu, żeby przyjechać czy zadzwonić na urodziny itp.
Kamcia, młoda buziaki dla dzieci na wczorajsze miesiąco-urodziny. Karolq , a dla Twojej z okazji dzisiejszych.
marzena, ale idzie Wam ta budowa, pewnie już sie nie możesz doczekać końca
salsera, Maja też trze rączką o dziąsła od 2 tygodni a ząbków nie widać, nawet zaczerwienienia. Życzę Ci, żeby przeszło bezboleśnie, bo jak Ty dasz radę się uczyć w tym czasie.
Wczoraj byłam na tym zabiegu, więc nie dałam radę iść na zebranie do kościoła, a było dla rodziców dzieci pierwszokomunijnych. Poszła moja siostra. Co oni wymyślają! Mało, że ma tyle modlitw, po 3-4 na miesiąc do zdawania, to jeszcze przyniosła specjalny dzienniczek, z którym ja mam chodzić na zebrania, Mati na msze co niedzielę, różańce, roraty, majowe, drogę itp. Oszaleję do maja. Jedyne fajne, że komunia 20 maja, to razem z Majki roczkiem się wyprawi przyjęcie.