reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Ej no nie każe jej tego od razu zjadać..niech sobie to na raty podzieli/ na ząbki raczej :-D A tak na serio to są chyba tabletki z wyciągiem z czosnku!

No wiem, wiem(chociaż ja to bym zjadała po pół główki,dla smaku,ale mąż chce się wtedy wyprowadzać) a tabletki -są, świetne w wersji z pokrzywą- Aliofiol, zawsze pożeramy w porze "grypowej" i odpukać od 2 lat nic się nie przypałętało

ide chyba zrobić sobie racuchy z jabłkami ,jakoś mnie ssie

A jak to się ma do karmienia piersią ??? Bo bym sobie chętnie zakupiła..

Aaaaaaaaaaaaa poproszę też racuszka:):tak:

Mojemu nie przeszkadza jak się matka czochu nażre. :D

Nie dostałam nic od Hope do śmiania więc strzelam focha i idę spać!

jaaa tez nic nie mam:( hihi ja czosnku nie lubie jak kazali mi w ciazy jesc jak bylam chora to wyladowalam w kibelku;)

Poza tym witam sie po nieprzespanej nocce z bolem glowy i plecow;/

wygrana sie nie podziele bo dali mi kupon oszukany;P wygraly 2 osoby po 28 mln przyznac sie kto:p

Hejka :-)

która wygrała ? przyznawać się i dzielić bo jest czym tylko dwie osóbki wygrały :tak::-)

Ja też nie mam fotki ale może i dobrze bo jeszcze by mi się śniła po nocy jak taka straszna :-D:-D:-D

Co by tu ... aaa wiem mam książeczkę przed ślipiami i tak( co do tych szczepień) :
-urodzony 14 maja
- pierwsze szczepienie 1 lipca
- drugie 24 sierpnia
- trzecie ? po 5 października i co zgadza się czy jak ? bo jakoś nie mogę się doliczyć :confused:

o młodym po lekarzu an lekarzowym a tak to nic nowego poza tym że w końcu idę dzisiaj na wizytę do gina - pierwszą po porodzie :zawstydzona/y:

reklama
Futrzaku no szybko z tym ginem, szybko, nic tylko za cyce wytargać :-D

Fotkę ślę chętnym :-D:-p

Czosnkuję się regularnie gdyż iż nie wyobrażam sobie połowy obiadków bez czosnku, reakcji ze strony Purchawy brak, znaczy albo ma gust kulinarny albo kompletnie go brak :-p

Niestety ja nie wygrałam :angry:

Myślę o Bubbles i Filipku, wtorek i środa to dni strategiczne...

Do góry