reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dziewczyny bardzo przepraszam ale muszę zrobić kilka dni przerwy w domu panuje istny sajgon wszyscy chorzy MASAKRA :-(, cos nas to choróbsko nie opuszcza
Zajżę za kilka dni jak troche to wszystko ogarnę
Buziaki dla wszystkich maluszków

reklama
Hope już byś chciała :-D:-p

Paula zdrówka życzę :tak:

Basiekk ja ciuszki młodego pooddawałam (te pożyczone) i porozdawałam ( te nasze) i znowu mam pod łóżeczkiem dwie siaty.

Kamcia czekamy tu na Ciebie :)

Ostatnia edycja:
Oj...cały czas myślę o naszym Filipku co u niego...Mój brzdąc już smacznie śpi, ja siedzę i wcinam Cheerios na sucho:-D Jutro wybywam na cały dzień do rodziców. Jakaś wykończona jestem i zdołowana. Chyba zaraz kładę się spać...
Dobrej i spokojnej nocki mamusie i majówczątka. Buziaczki dla każdego majowego urwiska ;-)

Ja siedzę i obmyślam zadania, bo na jutrzejszą imprezę Mateusza wymyśliłam podchody. Ma być ładna pogoda, zrobię im słodkie i napoje na dworze, drożdżowe rogaliki (teściowa rano upiecze), żelki, pianki, chrupki itp a potem na godzinkę do lasu na podchody. Może będzie fajnie. W zeszłym roku impreza była w domu ale 10 dzieci to za dużo w domu. Potem wrócimy i będzie pizza czekała na głodne dzieci, bo zamówię z dowozem. Kiedyś wymyślałam łódeczki z jajeczek, pieski z paróweczek itp, a w zeszłym roku pizza cieszyła się największym powodzeniem.
Oglądam coroczne imieniny lub urodziny Matusia i tak się dziwię, że z roku na rok coraz więksi.
Kilka zdjęć z imprez: Zaczynało się od jednego gościa, co roku przybywało :tak: rok 2005, 2006, 2007, 2009 i 2010
2005.jpg2006.jpg2007.jpg2009.JPG2010.JPG

Hejka :)
Ja na razie tylko do Bobovity wysłałam, ale będzie też Hipp i bodajże Nestle.
Matusia - coraz lepsza imprezka się robi :)

Spadam robić śniadanko - dzisiaj będą gofry :-)

Gofry mmmmmmmm
U nas tylko jajeczniczka :)
Ja do Musteli pisałam w ciąży i dostała od nich na rozstępy kremiki i dla malucha też.
Z Hippa przyszło samo z bonami rabatowymi, a o Bebilon napisałam na ich stronie bo na malia dostałam że można :)
Teraz jest jeszcze w drodze paczuszka z JohnsonBaby. :-)
Nic ide kiecke prasować na wieczór.
2 tygodnie temu sie w nią ledwo zapięłam i prawie płakałam, bo na wydechu i nic bym jeść nie mogła a co dopiero tańczyć. Wczoraj założyłam jeszcze raz ( w razie czego poszłabym w tej z chrzcin), a tu miła niespodzianka - żeberka się wciągnęły i zapięłam ją normalnie. Jeszcze nie jest taka luźna jak wcześniej ale mnie to pocieszyło, że mimo kg na tym samym poziomie to mam w co sie ubrać :p

Witam,my cały czas walczymy z wysypką.
Mam dom do ogarnięcia,ale mi się nie chce :p
Dziewczyny ja też lubię próbeczki zamawiac,ale jak na razie dostałam z bobovity,bebilonu i tyle :)
Powiedźcie jak zamawiałyście z musteli? Bo tam nie ma opcji "odbierz próbkę",a w pytaniach pisze,że nie wysyłają próbek:eek:

Witam się..Dziś bark weny na pisanie.

Persefona ja gdzieś natknęłam się na linka ..napisałam do nich,odpisali i poprosili o dane do wysyłki i teraz czekam na paczkę.

Wklejam Ci część maila od nich... spróbuj może Ci się uda

"
Aby móc otrzymać od nas próbki zachęcamy do odwiedzenia naszej strony na www.mustela.pl i zarejestrowanie się w Klubie Mustela. Na tej podstawie z przyjemnością wyślemy odpowiednie próbki."

reklama
Do góry