reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie :)

Nadrobiłam majowy. Coś nie wyrabiam ostatnio ;( Do tego też mam od wczoraj problemy żołądkowe i nie wiem co to.
Dziś byłam taka padnięta, że jak wróciliśmy z Małym z pobrania krwi, położyliśmy się razem i wstaliśmy po 5 godz. Jestem w szoku, że tyle przespał - od 8 do 13. Ja spałam tylko 2 godz., ale się cieszę, że mogłam nabrać sił.

Wszystkim życzę zdrówka!

jolek ja też się borykam z plamami, głównie po marchewce i jabłkach. Vanish nie za bardzo pomaga.
aina, żelka trzymam kciuki za tak ważne uroczystości, nasz ślub był 3 lata temu - miłe wspomnienia :)

Ostatnio chodzimy z Krzysiem na wieczorny spacer w chuście. Rozgląda się szeroko otwartymi oczami. Dziś usnął na spacerze i go w sumie przespał. No i był problem przy usypianiu. W końcu leżał w łóżeczku, dałam mu pieluszkę, zasłonił sobie oczy by mama nie widziała czy śpi i w końcu zasnął.

hope świetnie Jagodzianka spała ;)

Cieszę się z nowego, praktycznego tematu.

Głowa mi leci, uciekam. Znowu nie zajrzę na inne tematy, a bardzo bym chciała :(

Życzę dobrej nocki :-)

reklama
witam ze słonecznego Zamościa:)
Adipass!!! ja mieszkam w Zamościu (rodowita kobita wschodu ze mnie!!) dopiero w pazdzierniku wracam do Szczecina.
Hope Jagodzia mnie rozwaliła:-D
Kamcia zakładaj neta raz, dwa!
Ypra, Futrzaczku zdrówka, zdrówka!
Bubbles gratuluje ząbka:)
Jak to szybko minęło wczoraj skończyliśmy 4 miesiące,Bąk juz prawie dorosły mężczyzna. punkt 6 rano codziennie wstaje-ranny ptaszek. ja już kawkę piję i niedługo muszę po jakieś świeże bułeczki skoczyć:)

Cześć laseczki :-)

Aina gdzie będziesz mieszkać na stałe w Szczecinie czy Zamościu? Zamość jest cudny uwielbiam go ma taki klimat.

Miłego dnia !

Witam:)

Jaipura co ma grypa żołądkowa od chwilowego siedzenia na BB ??

Hope a mi się szczecin podobał.Byłam tam 14lat temu u chrzestnego.

Mi się wstało z zatkanym nochem i zawalonym gardłem więc dołączam do klubu chorowitek.

jolek a człowiek nie siedzi wtedy głównie w wc?czy łóżku?
w sumie nie znam się, nie przerabiałam na sobie

poza tym jest boskie slońce, ciekawe tylko jak zimno jest- lecimy do ogrodu

a ja Stettin nawet lubię,trochę sie powałęsałam po wałach, nawet studiowałam tam, ale po 1 roku zwiałam do stolicy.Bo poza tym to urodziłam się zachopodniopom.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry...
Prosze mi tu nie chorowac!!!!
U nas jaja jak berety, ide na kurs niemieckiego no i z tego co wczesniej zrozumialam kurs mial sie odbywac tylko w piatki wiec zalatwilam z mama ze bedzie zostawala z malym, pojechalam wczoraj podpiasc umowe na kurs i sie okazalo ze on sie odbywa 4 razy w tygodniu :szok: (az tyle moja mama nie ma wolnego). Na szczescie jest ktos kto w czasie kursu opiekuje sie dziecioaczkami wiec ide w piatek (poczatek kursu) i sie wszystkiego dowiem, troche sie martwie o malego ale juz podjelam decyzje o kursie i nie chce rezygnowac... a poza tym przyda mi sie ten kurs zeby pozniej dobrze rozumiec a nie tylko co nie co... :-D

Jaipur ja już w łóżku leżałam. Laptop to takie fajne urządzenie, które można nosić ze sobą :-D

Karolka no to nieźle cię załatwili z tym kursem. To pewnie jak tak często będą zajęcia to się szybciej skończy.

Marzenka buziak dla Mateuszka:*

Bubles buziak dla Filipka:*

Jolkaa buziak dla Lucynki :*

reklama
Siemka

Mi się już wczoraj nie chciało pisać z tego wszystkiego bo wyobraźcie sobie że Szymcio miał dwa razy gorączkę ( ponad 39st) dosłownie ręce mi opadły , biedny mój malutki . dzisiaj oczywiście w domku został , gorączki nie ma w nocy też nie było bo wstawałam do niego. Ja też zdechła jeszcze jestem więc ogólnie kiepsko !:wściekła/y: oby jakoś przetrwać te początki zbliżającej się jesieni a potem już będzie dobrze organizm się przyzwyczai. :-)

Zdrówka dla wszystkich ! a dla wszystkich małych jubilatów całuski :* :* :*

Do góry